Road trip gennem Norge – de bedste ideer til en rejse i bil

Vejtur gennem Norge

23 visuelle grunde til endelig at planlægge en biltur til Nord-Norge!

Udforsk Nord-Norge i bil – en drømmedestination for mange. Men at realisere denne rejse er ikke så let. Fordi du skal have tid med dine egne fire hjul, der nogensinde er så høje i det nordlige Norge

Geirangerfjorden – i bil til den smukkeste fjord i verden

Geirangerfjorden – et majestætisk naturunder, der har tiltrukket turister i over hundrede år med sine barske klipper, snedækkede toppe og klare vand. Mig også! Geiranger var på min allerførste tur gennem Norge i bil

Vardø – en desværre smuk fiskerlandsby ved Barentshavet i det nordlige Norge

Vardo ved Barentshavet. Norges østligste punkt. Kun et par kilometer fra den russiske grænse. Tre dage tog jeg mig tid til at lære dette uvirkelige sted at kende på det vilde Barentshav på min road trip gennem Norge i bil.

Hammerfest – et besøg i en af ​​de nordligste byer i verden

Hammerfest. Vi er godt over 1000 kilometer nord for polarsirklen! I en by højt i det nordlige Norge. I Hammerfest går solen ikke ned mellem den 19. maj og den 26. juli, dog om vinteren fra den 22. november til

North Cape – I bil til den nordlige ende af Europa

At nå North Cape – uanset om det er i bil, motorcykel, autocamper, cykel, trekker eller til fods – det er en drøm for mange! En gang i livet, på det nordligste punkt i Europa, kan du se og se det arktiske hav

Tromsø Tipps – i konkurrence om nordlige superlativer

Det nordligste universitet, det nordligste bryggeri, den største by nord for polarsirklen, det nordligste Polarium, den mest slående kirke i Norge, det største glasmosaikvindue i Europa – Tromsø sælger meget godt! Jeg er sikker på, at jeg har glemt nogle superlativer. den

Vejtur gennem det nordlige Norge – magisk midnattssol og ensomme drømmeveje

Norderne er selv vanskelige at bringe ud af resten. Så meget desto mere tager det at sætte en nordmand i en hektisk hast. Jeg troede før, jeg er resten selv – nej, nordmændene slog mig langt. den

Alene gennem det norske arktiske – en road trip-opdatering efter 1700 kilometer

”Ah, du skal være den tyske journalist!” Var hilsenen på mit hotel i Vardø. Yep. Det er mig. For mange turister eller journalister kan ikke findes på dette tidspunkt af året og i det nordlige eller østlige Norge. på

Hvis kufferten ikke ankommer – min flydag med SAS

Mine flyoplevelser med flyselskabet SAS. Når det drejer sig om forsinkede eller irriterende flyvninger, betragter jeg mig som tålmodig. Men efter en hel dag med stress blev min lange reserverede og elskede vinduessæde, når jeg landede i

Vejtur gennem Arktis i Norge – en rejse til grænsen til Rusland

Dette vil være en rigtig road trip á la Cologne-format! Der er ture, som jeg ser frem til uger før. Og så er der ture, det ser jeg frem til, siden de første planer begyndte at hjemsøge mit hoved!

Norge via Instagram – 1500 kilometer langs kysten

Når jeg er stor eller har en masse tid … Eller bedre: når jeg er høj OG har meget tid … Så sidder jeg i en bil i Köln-Vesten og stopper kun, når jeg kører til det nordligste punkt i Norge

Fra magien fra den tidligere spøgelses fiskerlandsby Nyksund i Arktis – road trip gennem Norge

Da jeg var verandaen i min seng & Morgenmad, to glaserede par øjne stirrer på mig fra gulvet. Foran mig står to døde fisk, som tilsyneladende tidligere var i den spand, den voldelige vind nu fra den ene side til den

Travelogue Norge – kørsel gennem Arktis

Rejserapport Norge. Desværre afsluttes min rejse gennem det nordlige Norge i morgen med min returflyvning fra Tromsø. Jeg havde håbet at kunne skrive mere på farten her på bloggen, men for at være ærlig: Jeg er næsten om aftenen

Road trip gennem Norge live – fra Trondheim til Sandnessjoen

Den første del af min road trip gennem Norge dækkede en afstand på over 460 kilometer. Lyder ikke så meget, men selvfølgelig kører du her i Norge ikke på to-baners motorveje fra A til B men på små,

Dette vil være min mest spændende biltur – en uges bil i det nordlige Norge

Enhver, der følger mig på Instagram, har allerede bemærket: Jeg landede i Norge! Og i dag starter min road trip, som vil tage mig 1600 kilometer gennem Norge inden for 8 dage. Ankomstdage, jeg skrev her før, tror jeg

Om mig

Hei,
Jeg er Heike, forfatter af rejsebloggen Köln-format og journalist, fotograf, drengemor.

Min rejseblog er rettet mod rejsesultne familier, men også til solo rejsende, der ønsker at tage en pause fra hverdagen. I Köln-format finder du rejserepporter om emnerne med byture med børn, ekstraordinære bilture og ture væk fra de typiske feriedestinationer.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: