Michigan arkiver, familie rejse blog köln format

Indlæg mærket ‘Michigan’

Roadtrip Michigan – med færge gennem is og sne

Drummond Island – en lille ø i Huron-søen højt i den nordlige del af Michigan på den øverste halvø. Selv om hun er en af ​​de største i søen. For dem, der bor her, er ørkenen hverdag. Ved siden af ​​et posthus, et

Biltur gennem Michigan – første tab, brute indtryk og frosne fingre

På dag 2 af min road trip gennem isørkenen i Michigan måtte jeg registrere de første tab: min højre handske ser ud til at være faldet ud af bilen og derved trak min kasket med den. Selv min iPhone leveres med disse åbenlyse temperaturer takket være Windchillfaktor endda

I snestormen gennem Michigan – en køretur ind i isørkenen

Et stort ønske for min road trip gennem den amerikanske delstat Michigan var at være i stand til at køre meget i sneen. Dette ønske skulle gå i opfyldelse i går, efter at jeg forlod Detroit efter 2 dage og rejste af sted

Detroit with Kids – Tips til en motorcity-ferie

Detroit med børn. I en uge tilbragte drengene og jeg vores road trip langs De store søer på ferie i Detroit – nyder hvert sekund! Ikke kun mange amerikanere forklarer dette for os på vores rejse til USA

Instagram til Detroit – en rejse gennem Motorcity (med V > 3. april 2014 · 8 kommentarer ·

Minus 15 grader, plus en vind, de varme fingre inden for få minutter til istapperne lader. Men en stålblå himmel, der kompenserede for alle disse ugunstige vejrforhold for foto: det var Detroit, Michigan, i februar. Mit korte ophold på Motorcity i begyndelsen af ​​januar

Travelogue Detroit – Dag 5, og hvorfor byen ikke har brug for et bogmærke

Rejserapport Detroit. Hele Detroit blev snedækket natten over. Jeg var ikke sikker på, hvor meget det ville påvirke min dag, da jeg frigav min bil fra is- og snelaget. Men jeg lærte den første lektion meget hurtigt: kom på en sneplov, se

Travelogue Detroit Day 3 – af karakterhoveder og den koldeste del af byen

”Hvor bor du?” ”I Corktown.” ”Ah, på kroen, hvad?” Det er præcis, hvad de fleste af min samtale i Detroit er. Det kan jeg godt lide. Detroit er lille. Halvdelen af ​​byen ved, hvor jeg bor. Rejserapport Detroit, dag 3. I The Big D var

Vejret i Detroit – Arschkalt men smukt

Vejret i Detroit fascinerer mig. Ligesom hele byen. Mange spørger mig, hvad jeg laver her, og hvis det ikke ville være kedeligt. Nej. Det er overhovedet ikke kedeligt. Det er ikke kedeligt at være alene her

På udkig efter Eminems forældre – dag 1 i Detroit

En dag efter min noget mere komplicerede indrejse i USA er historien om turismetruslen blevet et lille tegn, som jeg fortæller alle, der spørger mig, hvad jeg laver her. Hun sørger altid for grin. Jeg sidder

Da jeg mislykkedes i Detroit på grund af mistanke om turisme næsten ved indgangen

”Du siger, at du bliver alene i Detroit i en uge? Hvad har du egentlig planer om at gøre? Hvordan kommer du fra lufthavnen til byen? Hvem møder du? ”Mine detaljer, mens jeg rejser til USA på Detroit Metropolitan Wayne County

Packard Plant Detroit – et kig på Detroits mest berømte fabriksruin

Packard Plant Detroit betragtes som den mest berømte og mest berygtede fabriksruin i Motor City. Situationen var tabt. Jeg stod et eller andet sted i et "High Red District" i Detroit, foran mig afhentning af sikkerhedsofficeren med løb

De to ansigter på Motorcity – på farten i forstedene til Detroit

Da mit vækkeur ringer ved 6:30, havde jeg lige sovet i en time. Tv’et brændes, lyset på sengen brænder stadig. I ‘Destroit’, som nogle lokale kalder Motorcity, er det stadig stille.

De to ansigter af motorcity – Detroit i centrum

”Hvem der ikke har en bil i Detroit er i rette,” siger de. Heldigvis bringer vi vores egne. Fordi Detroit er målet for vores road trip, som vi startede i Houston, Texas. En bytur i, The D ‘var så intet i

Om mig

Hei,
Jeg er Heike, forfatter af rejsebloggen Köln-format og journalist, fotograf, drengemor.

Min rejseblog er rettet mod rejsesultne familier, men også til solo rejsende, der ønsker at tage en pause fra hverdagen. I Köln-format finder du rejserepporter om emnerne med byture med børn, ekstraordinære bilture og ture væk fra de typiske feriedestinationer.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: