At flytte til Tyskland og ønsker at arbejde i den finansielle sektor har brug for hjælp

At flytte til Tyskland og ønsker at arbejde i den finansielle sektor har brug for hjælp

At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

Undskyld for at have sendt dette på engelsk. Min tysk er ikke god nok til at skrive, hvad jeg vil skrive. Jeg fik råd til at sende fra Reddit.

Jeg overvejer at flytte til Tyskland, og jeg vil virkelig sætte pris på din overtagelse af min situation for at hjælpe mig med beslutningsprocessen.

 • 27 år gammel
 • Ville flytte til Tyskland med min kæreste
 • Liberal Arts Degree fra Ivy League (jeg ved, at det ikke hjælper mig, bare at prøve at give så meget info)
 • Tyskt niveau er i øjeblikket på A2 (tosproget på engelsk / arabisk, tyrkisk B1 / B2, selvom jeg ikke har taget nogen officielle prøver til det)
 • 2 års erfaring inden for kommerciel bankvirksomhed (kreditanalyse)
 • To startups er startet og kører (jeg er ikke bekymret for penge)
 • Bestået de tre niveauer af CFA, 2 niveauer af CMA, 2 niveauer af FRM og 2 niveauer af CAIA, så bestået den amerikansk-centrerede serie 65 og DU-eksamen. Så jeg har bestået alle prøver, jeg har ikke oplevelsen af ​​at få noget charter endnu.
 • Excel / VBA, Python, Tableau

Det ønskede mål / planlagt proces

 • Flyt til Tyskland
 • Tilmeld dig intensive tyske klasser i 2 år
 • Få et job i den finansielle sektor (jeg flytter til Frankfurt, hvis det betyder noget, men min er åben for at flytte til Berlin, hvis det ville være bedre for mig professionelt), ideelt inden for aktieforskning eller kapitalforvaltning

Hvilket niveau af tysk ønsker du? B2? C1? C2?

Jeg estimerer, at det ville tage 2 år med intensiv undersøgelse at komme til B2 / C1. På det tidspunkt vil jeg være omkring 30 år gammel. Ville kombinationen af ​​alderdom / manglende erfaring være en alvorlig hindring for at få et job på entry-level i marken?

Ville jeg være i stand til at få deltidsuddannelser eller endda fuldtidsstillinger inden for området i de første to år, mens jeg lærer sproget? selv ubetalt er fint af mig i denne fase

Nogen fortalte mig, at det er umuligt at få et job i marken, medmindre jeg har en grad i forretning eller finans. Er det sandt? Vil du have en anden bachelor bare for at komme ind i feltet?

Ville jeg blive beskattet i Tyskland på min indkomst fra mine 2 startups? (ingen operationer i Tyskland, men jeg vil udføre størstedelen af ​​mit arbejde med dem, mens jeg er bosiddende i Tyskland). Dette er registrerede og skattepligtige LLC’er, ikke freelance / uafhængigt entreprenørarbejde.

Er der nogen standardcertificeringer / licenseksamener, der skal bestås, hvis jeg vil arbejde i marken? Enhver info om dette ville have været meget værdsat, fordi.

 • Ethvert råd, der dukker op i dit hoved, som du kan give mig
 • Tak alle for din hjælp! Og undskylder igen for udstationering på engelsk, eller hvis jeg ubevidst bryder nogen forum-regler.

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  Bo i USA

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  Velkommen til Tyskland.

  1. Jeg vil sige, at ordentlig engelsk ikke rigtig er et krav til anvendelse på dette felt. Alle, der arbejder i denne sektor, er i det mindste i stand til at tale engelsk på et C1-niveau. Processer, programmer og dokumentationer er for det meste også på engelsk. En smule forståelse kan dog være god – især når det kommer til møder og ting.

  Du skal se det fra en personlig side. Jo bedre din tysk er, jo bedre får du det sammen med dine kolleger. Det er klart, at ikke alle kan lide det faktum, at de skal skifte til engelsk.

  Jeg tror ikke det. Hvis jeg ville være i dine sko, ville jeg gå i en kandidatgrad i finans. Universitetet er gratis i Tyskland, og kandidatuddannelserne er for det meste på engelsk. Ved siden af ​​kunne du bruge disse 2 år til at studere ordentligt tysk.

  Det er jeg ikke rigtig sikker på, da jeg ikke er inden for dette felt. Længere ubetalte praktikpladser er ikke lovlige i Tyskland, så du får mindst 1 (hvis ikke 2) k om måneden.

  Det er sandsynligvis sandt, ja. Som jeg nævnte før, kunne det at hjælpe dig at gøre en kandidatgrad være meget nyttig.

  Kommer du ud af dine nystartede virksomheder? Hvis ja, vil dette blive beskattet i Tyskland, da du bor her nu. Penge beskattes ikke her.

  Tre niveauer af CFA er nok, vil jeg sige. Men endnu en gang er jeg ikke så bekendt med dette felt.

 • Frankfurt er hovedstaden for bank- og finansmateriale i Tyskland. At flytte til Berlin er overhovedet ikke fornuftigt. Hvis du er mere i det bløde liv, skal du overveje at arbejde for DAX-virksomhederne – for det meste i syd (Stuttgart, München). Her har du en fantastisk løn (starter ved 70 kK) Kombineret med en 35t / uges kontrakt og 30 dages ferie om året. Det kan være den bedste aftale, når det kommer til W-L-balance.
 • svar

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  "Bestået de tre niveauer af CFA, 2 niveauer af CMA, 2 niveauer af FRM og 2 niveauer af CAIA, så bestået den amerikansk-centrerede serie 65 og DU-eksamen. "

  "Excel / VBA, Python, Tableau"

  "2 års erfaring inden for kommerciel bankvirksomhed (kreditanalyse)"

  Og Ivy Degree, din opstart og så videre. hvis det er sandt, hvorfor vil du flytte til Tyskland? Bo i USA.

  Ja, Frankfurt er stedet at være til de fleste økonomiske job, nogle selskaber har også kontorer i München og hamburg. Så du forlader bare Berlin til Frankfurt på få timer.

  Råd, hvis du virkelig ønsker at arbejde i AM i Tyskland: Skriv et komplet CV med hver "nyttige" ting i det, tilføj kopier af de officielle dokumenter og send dem til de store AM-selskaber.
  Men ringe til dem, før du sender tingene, alle seriøse kontorflydende engelsktalende tyskere. Forklar din situation, "namedrop" din Ivy-skole, din CFA og ting, og spørg dem, om du kan sende dem dit CV via mail.

  Jeg er temmelig sikker på, at du skal score et job uden flydende tysk. Meget forretning i den tyske finansbranche foregår på engelsk, så det skulle være muligt for dig at komme ind – hvis du er villig til at lære tysk.

  Anvend den store: GS, JP, MS, DWS, Alliance, BlackRock. bare google de største i Tyskland og ringe til dem.

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  Lad en lang historie fortælle:

  I Tyskland har vi MANGE studerende med en økonomisk grad. Finanssektoren går ikke rigtig godt, og mange banker sætter folk i gang og tager dem i finansbranchen generelt. Mere på grund af denne kendsgerning vil jeg gætte chancerne for at være rigtig lave for at finde et ordentligt job, der betaler godt. Derudover er arbejdskulturen i Tyskland meget forskellig fra andre lande.

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  Jeg ved, at du skal have mindst et niveau B2 for at blive accepteret på universitetet, så jeg gætter på, at du har brug for B2 / C1 for at finde et job.

  Min ven studerer her, hun taler meget lidt tysk. Hun fik en praktikplads i den tyske fondsbørs, Frankfurt, så der er nogle muligheder for at få praktikpladser uden at tale tysk MEN du kan kun få en praktikplads mestre.

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  Rothman skrev den 18.08.2019:

  1. Hvilket niveau af tysk ønsker du? B2? C1? C2?

  Dette afhænger af virksomheden og det specifikke job. Mens jeg studerede studerede jeg på et internationalt forsikringsselskab. Det var ikke noget problem, da alle højereuddannede i Tyskland kan tale engelsk på et tilstrækkeligt niveau.
  Men selvfølgelig er det mere behageligt at tale tysktalende og meget vigtigt, hvis du har direkte kontakt til tysktalende klienter.
  Altså: Det afhænger.

  1. Jeg estimerer, at det ville tage 2 år med intensiv undersøgelse at komme til B2 / C1. På det tidspunkt vil jeg være omkring 30 år gammel. Ville kombinationen af ​​alderdom / manglende erfaring være en alvorlig hindring for at få et job på entry-level i marken?

  Jeg tror ikke det. Men en praktikplads ville hjælpe markant.

  1. Ville jeg være i stand til at få deltids- eller endda fuldtidsstillinger inden for området i de første to år, mens jeg lærer sproget? selv ubetalt er fint af mig i denne fase

  Jeg tror ikke, at der er ubetalte praktikpladser inden for finansbranchen. ;) Hvis din praktik varer længere end tre måneder, er de lovligt forpligtet til at betale en minimumsløn på ca. 9 € / t (før skat).

  Forresten: For en karriere inden for finans lyder Frankfurt perfekt.

  1. Nogen fortalte mig, at det er umuligt at få et job i marken, medmindre jeg har en grad i forretning eller finans. Er det sandt? Vil du have en anden bachelor bare for at komme ind i feltet?

  Jeg vil ikke sige, at det var umuligt, men vanskeligere. STEM-felter er okay (især videnskab), men liberal kunst lyder vanskeligere. På den anden side har du CFA, så du har bevist, at du har viden på dette område.
  Måske kunne du tænke på at lave en online bachelorgrad på "Fernuni Hagen" parallelt med dine tyskundervisning, hvis du føler, at graden gør dig ondt.

  1. Ville jeg blive beskattet i Tyskland på min indkomst fra mine 2 startups? (ingen operationer i Tyskland, men jeg vil udføre størstedelen af ​​mit arbejde med dem, mens jeg er bosiddende i Tyskland). Dette er registrerede og skattepligtige LLC’er, ikke freelance / uafhængigt entreprenørarbejde.

  Jeg vil foreslå, at du en gang taler med en tysk skattekonsulent om dette emne. International skattelov kan være vanskelig. Du behøver sandsynligvis ikke at betale skat i Tyskland, men du er lovligt forpligtet til at opgive din indkomst.

  Brug bedre nogle af pengene til en skattekrav, når din karriere starter.

  1. Er der nogen standardcertificeringer / licenseksamener, der skal bestås, hvis jeg vil arbejde i marken? Enhver info om dette ville have været meget værdsat, fordi.

  Ingen tysk-specifikke prøver, som jeg kender til (så længe du ikke inkluderer tyske skattekonsulenter til tyske revisorer til ‘feltet’). Din CFA er fantastisk.

  1. Ethvert råd, der dukker op i dit hoved, som du kan give mig

  Tal tysk!
  Jeg har lige mistet en meget smart kollega hos det big4 revisionsfirma, jeg arbejder for. Hun blev fyret, fordi min chef troede, at hendes engelsk ikke var blevet forbedret nok. Ellers er hun strålende, men til vores job.

  Du vil være i Tyskland, så længe du er omgivet af veluddannede mennesker, vil de skifte til tysk for dig. Tal for at tale, høre, skrive og læse sproget så meget du kan.
  Så bede dem om at tale med dig på engelsk, indstil dine Netflix-indstillinger til "Tysk med tyske undertekster" (se se det tyske show "mørk"), læse en tysk bog, lyt til noget tysk musik.

  Du har ikke noget andet sprog – men jo mere tysk, jo bedre og hurtigere lærer du sproget.

  Tak alle for din hjælp! Og undskylder igen for udstationering på engelsk, eller hvis jeg ubevidst bryder nogen forum-regler.

  Intet problem, som jeg fortalte dig. ;)

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  Hej,
  Big 4 generelt, KPMG specifikt, Financial Services, strategi og management consulting og så videre.

  Jeg betragter dit CV som meget interessant.

  Er du dog interesseret i at arbejde i FinTech-scenen i Berlin? Jeg har mange forbindelser med tidligere kolleger og venner, der nu er succesrige virksomheder nu. De søger altid efter kvalificerede kandidater.

  Bare kontakt mig via messaging-systemet her eller (helst) via mail på [email protected], og vi kan oprette forbindelse på LinkedIn. Lad os se, hvor vi kommer derfra.

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  1. C2 for de fleste job
  2. 30 år anses ikke for for gammel i Tyskland til nogen stilling
  3. Prøv FinTech StartUps i Berlin. Hos de fleste af dem er det officielle sprog, der tales
  4. Da du har erhvervserfaring, der ikke burde være et spørgsmål længere
  5. Kan ikke sige med sikkerhed uden mere information. Men generelt beskattes du, hvor du bor
  6. Din CFA er værdsat i Tyskland
  7. Har du tænkt på at konsultere? Ser ud som om du ville have et skud

  svar

  At flytte til Tyskland, ønsker at arbejde i den finansielle sektor, har brug for hjælp / info

  Nogle af finanssektorerne i Tyskland fungerer på engelsk

  Related Posts

  Like this post? Please share to your friends:
  Christina Cherry
  Leave a Reply

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: