Arbejd med mig nu – rejseblog for pr og medier


Good Morning World er en succesrig tysk rejseblog. Med meget specielle, autentiske oplevelser og mindeværdige gåsefleks øjeblikke kidnapper jeg mine læsere på en spændende rejse rundt i vores smukke verden.

Værdifulde og praktiske tip til rejseplanlægning, kulinariske forslag fra forskellige lande og uendelig inspiration til at opdage de smukkeste hjørner på vores jord individuelt, inspirere mine læsere gang på gang.

Good Morning World er ikke en blog, der handler om at spare hver eneste krone. For mig er de ekstraordinære øjeblikke, de specielle og typiske landlige boliger og rejseoplevelsen med alle sanser i forgrunden.

Omfang: Over 300.000 potentielle nye kunder

Good Morning World har eksisteret i mere end 5 år nu. Gennem regelmæssige og konstant nye artikler om langdistanserejser, storbyferier, eventyr uden for døren og nyttige rejsetips var jeg i stand til at udvide min læserskare i denne tid stærke.

I mellemtiden nyde mere end 300.000 mennesker hver måned på mit indhold. Vil du vide mere om mine læsere? Mit detaljerede mediekit (findes også på engelsk) sender jeg dig med glæde på anmodning.

Hvad mine læsere siger om mig og min rejseblog

”Mand, når jeg ser dine billeder, så får jeg massiv vandrelyst og vil straks gerne opdage alle fjerntliggende hjørner i verden! Jeg beundrer din ånd af opdagelse. Jeg er glad for, at jeg fandt dig og din rejseblog, og jeg er sikker på, at jeg kigger her mere ofte! Med venlig hilsen, Elli "

"Jeg blev forelsket – med dine ideer og også med din blog! ♡ Du laver den perfekte rejseblog, jeg har været på udkig efter! Med venlig hilsen, Carina "

”Hej Melanie, det er ret imponerende, hvad du har gjort i de sidste par år. Jeg kan virkelig godt lide din rejseblog! Dine interessante tekster og dine fantastiske fotos vekker mange minder hos mig. Jeg ønsker dig meget sjov under rejsen og håber, at du vil glæde os med store indtryk og anekdoter fra hele verden! Venlig hilsen Tom "

”Når jeg læser dine rapporter sådan, føler jeg, at du taler fra mit hjerte, fordi jeg også tror det. Ligegyldigt hvad det er, når man rejser, krønningssætningen var dig, det var ikke længere vigtigt for dig at se så mange destinationer som muligt på kortere tid, men at tilbringe lang tid et sted for at lære ham bedre at kende, folket og livsstilen ! Sådan har jeg altid været. Venlig hilsen Alin "

Good Morning World er allerede blevet nævnt i disse medier:

Jeg har allerede arbejdet med disse partnere (og mange flere) med succes

Lad os gøre noget pænt sammen!

Sådan kan vores samarbejde se ud:

    Press ture: Jeg deltager gerne i presseture, helst indiv >

Banner-reklame / reklamebilleder: Eksklusivt rejse- og udendørs produkter og tjenester, der passer til mig og mine læsere.

Overtagelse af sociale medier og indhold til bloggen til et brand: Jeg tager Instagram-fans af et brand på min rejse og opretter individuelle bidrag til deres side / blog.

Brand ambassadør: Mine læsere værdsætter min mening! Derfor kan jeg godt lide at tage denne vigtige rolle meget professionelt.

Sponsorater, vidnesbyrd, kampagner og partnerskaber: Eller som en kombination af individuelle point. Jeg kan tænke på mange andre muligheder for et gensidigt vellykket og værdifuldt samarbejde.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: