Nattanker – Familie Neverland

nat tanker

Jeg sidder ved den store seng. Din mave løfter og sænkes forsigtigt til din åndedrag. Du ser fredeligt ud. Havde du en dejlig dag? Måske drømmer du om hvordan du løb gennem den store bunke med blade med dine nye vinterstøvler. Måske spiller du fodbold med far, ligesom i eftermiddag. Glad du ser ud. Og allerede så stor. Jeg spekulerer på, hvornår det faktisk skete, bliver større. I går så vi bare dig tage dine første skridt. I går bragte vi dig i børnehaven for første gang. Og nu ligger du der mellem de store bløde puder og dine ben er allerede op til midten af ​​sengen. Det forekommer mig, jeg skulle hastigt hæve en stang på væggen, så kan vi markere, hvor hurtigt du er vokset. Ja, det ville også være sjovt.

Jeg ligger forsigtigt ved siden af ​​dig. Min hånd stryger forsigtigt din. Der er stadig en lille smule babyfedt. Ikke meget, bare så jeg bliver mindet om din baby-tid. Dit første knus, dit første ord, dit første udbrud. Så mange tanker surrer gennem mit hoved. Så mange billeder. Jeg ville ønske, at jeg kunne rejse tilbage et par dage og bevidst genopleve dem. Oplev bevidst – Gør vi ikke det for sjældent? Jeg vil gerne rejse tilbage og bevare din søde stemme, før den ændrer sig. Hold din lugt af min yndlingsplet i nakken, før den flyver. Vinker gennem dit søde hår, før vi går til frisøren. Jeg planlægger at leve den næste dag meget bevidst.

Dit ribkage hæver sig og sænkes forsigtigt til din åndedrag. Fredelig ligger du der, uvidende om mine tanker. Se ikke datidens vilde karrusel, der drejer hurtigere og hurtigere med Spielmannsmusik i baggrunden. Fordi du lever for øjeblikket. Du lever øjeblikket. Og jeg formoder, lidt mere som du at være. Jeg agter at bevidst opfatte hverdagen igen. Jeg agter at gøre trin for trin for at leve mere i øjeblikket igen. Fordi mine tanker har givet mig mulighed for at samle styrke. Jeg er stærk igen, ikke så træt længere. Hvad skal vi gøre i morgen? Bager måske de første cookies? Jeg ved det ikke. Måske hoppe gennem vandpytter, indtil kinderne lyser rødt? Jeg ved det ikke. Jeg ved kun én ting, det vil jeg gerne Mærk livet, gennem dig.

Din mave løfter og sænkes forsigtigt til din åndedrag. Jeg ligger hos dig og lukker mine øjne. Kan kun føle din hånd i minen og grave dybere ned i puderne. Føler du, at jeg er lige ved siden af ​​dig? Ved du, at jeg i aften sad ved siden af ​​dig og tænkte? Jeg hører din åndedrag og glider forsigtigt ind i drømmeverdenen. Min lille Samuel, jeg elsker dig så meget!

Al kærlighed,
din mor

Relaterede indlæg:

> Uge 1"> > Uge 1" alt ="postpartum Impressions >> Uge 1" højde ="150" w >

> Fødselsrapport del 3"> > Fødselsrapport del 3" alt ="Vi får en baby i dag! >> Fødselsrapport del 3" højde ="150" w >

> Uge 2"> > Uge 2" alt ="postpartum Impressions >> Uge 2" højde ="150" w >

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: