Min allerførste filippiner rejser del 1 – 2 uden plan i manila

Min allerførste tur til Filippinerne – del 1

To uden en plan i Manila – en rejsearrangement

Hvordan det hele startede er altid et sådant spørgsmål … Men denne gang ved jeg nøjagtigt.

Jeg kunne også kalde det en elskelig katastrofe. I dag kan jeg grine af mange ting.
Alligevel, selvom jeg aldrig havde troet det på det tidspunkt, var denne rejse at ændre mit liv, jeg blev i over et år, og resten af ​​mit liv vil jeg være forbundet med Filippinerne. Alene gennem min mand og søn.

I oktober 2012 havde jeg tilfældigvis en YouTube V >Manila reserveret. Jeg havde været på ferie i Thailand året før og begik den fejl at antage, at landene på en eller anden måde var sammenlignelige.
Selvfølgelig gjorde vi os selv smarte under rejseforberedelserne over hele landet. (Malariaprofylakse bekymret osv.)

Kør gennem Manila

Vi måtte booke en nat i Manila og den første flyvning videre til Puerto Princesa før og resten spontant på stedet. Som rejsedestination valgte vi El Nido, Bohol og Siquijor på 4 uger.

Manila

En gang i Manila ventede den første udfordring os, bag muren med varme og fugtighed, der forlader lufthavnen, ved taxistationen. Umiddelbart blev vi talt videre fra alle sider. Vi må faktisk have set hjælpeløse ud, fordi jeg kunne sværge, at taxachaufførerne havde dollarsymboler i øjnene ved vores syn.
Vi besluttede hurtigt på en meget tandig ældre mand, der havde vores kufferter i sin bil endnu hurtigere.
Da jeg ringede til Alfredo, vores chauffør, adressen på mit bookede hotel, tøvede han. "Måske ikke så godt" og foreslog, at han skulle vise os andre hoteller. (Mit reserverede hotel var et motel, men vi var ikke klar over den nøjagtige betydning af ordet før senere).
Da jeg var den af ​​os to piger fra München, der nogensinde havde været i Asien, tog jeg initiativet.
"Nej, dette hotel har gode anmeldelser på Agoda (som jeg ikke læste), og det koster kun 15 euro natten. Vi rejser som backpackere, men vi har ikke lyst til vandrerhjem med fælles værelser. "I Thailand kan du også finde anstændige hoteller til 15 euro natten …

Nå, vi har fastlagt en fast pris på 1500 pesos for den ret korte afstand og var lettet over, at Alfredo tilsyneladende ikke ville rane os eller dræbe os.
På grund af en vejspærring foretog vi en lille bytur og så vi frem til en pengeudveksler, hvor Alfredos ven / fætter / nevø / svoger selvfølgelig arbejdede.

"Hotel"

Da vi endelig nåede til vores hotel, kunne jeg ikke se et hotel. ”Hvor?” Spurgte jeg, og Alfredo pegede på en slags parkeringshus med underjordisk parkering.

Mens vi fordøjede chokket, skrev vores dejlige Alfredo hurtigt sit telefonnummer i min guidebog. (Som jeg ikke havde læst så godt, Jens Peters, er meget fedt) Hvis vi havde brug for hjælp, fordi vi minder ham om hans døtre, sagde han.
Næste morgen kunne han tage os tilbage til lufthavnen, 1500 pesos.
Ok, vi var i orden, nu kun i bunkeren.

Værelse "Månelanding"

I parkeringshuset var "hotellets lobby". De to ansatte i "receptionen" bar uniformer som i en biograf fra 60’erne. Vi blev eskorteret til vores værelse i kældergaragen og kom til mig i den forstand, at jeg havde valgt denne bolig på grund af de temarum, som jeg fandt cool.

Over en tom parkeringsplads gik en stejl betontrappe op til den side, hvor der var en dør. Vores værelse var lige over parkeringspladsen i den underjordiske parkeringsplads … i den underjordiske parkeringsplads.
Vi havde lokalet med mottoet "månelanding" fanget, var på en eller anden måde egnet. Der var endda et lille vindue med en storslået udsigt over de modsatte parkeringspladser.

Værelse med "udsigt"

Efter at "hotelboy" forsvandt ville vi låse døren, som desværre ikke virkede. Vi havde ingen nøgler eller kort, og vi så ingen anden måde at låse døren på. Ved døren hang dog under spion et blågult skilt med den venlige note: "For din sikkerhed, se først, før du åbner døren."

Mens min kæreste var på randen af ​​en hysterisk pasform, spottede jeg tilbage til lobbyen og beskrev vores problem med nøglen. Jeg modtog de oplysninger, du kan desværre kun låse døren udefra. Hvor praktisk!

"Vis først, før du åbner døren"

Tilbage i vores månelandingsrumskapsel ryger vi først med en halv pakke cigaretter for nerverne.
Faktisk, eller måske fordi vi var så trætte af flyvningen, sov vi natten stille og uforstyrret bagefter.
Punktvist næste morgen kørte Alfredo op for at tage os til lufthavnen for vores fly til Puerto Princesa.

Vi havde overlevet den første nat i paradis!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: