Ii❶ii tandlæge krefeld – hendes professionelle tandlægepraksis

Hele spektret af
moderne tandlæge
Over 30 år erfaring
Bedst bedømt på "Jameda"
– Tysklands største medicinske portal
Kort ventetid af
perfektioneret patientstyring
Lidenskabelig patientpleje
i familie atmosfære

Tandlæge Krefeld – Din professionelle tandlæge

Kære patienter,

Leder du efter en god tandlæge i Krefeld, eller ved vi det allerede?

Tak, fordi du besøger min side!

Tandlæge Krefeld introducerer sig selv:

Jeg er en tredje generations tandlæge med over 30 års erfaring inden for næsten alle områder af moderne tandlæge.

Prisbillig proteser

af højeste kvalitet "Made in Germany",

implantaterne

i den moderne smertefri MiMi-procedure (minimalt invasiv metodologi til implantation), et bredt spektrum af æstetiske og profylaktiske fordele – tandfarvede fyldninger, professionel tandrensning (PZR), tandblegning (blegning) – er funktionerne i min tandlæge.

Vi giver vores patienter mottoet:

"Tandlæge Krefeld – god og betryggende anderledes"

Hvad menes der med det??

  • Vi behandler i en stille, afslappet, næsten familiær atmosfære.
  • Vi tager vores patienter alvorligt og lidenskabeligt.
  • Dermed forsøger vi konsekvent at fremme vores patients bekymringer og minimere ventetiderne.

Vores patienter sætter pris på vores kvalitet i behandlingen og vores service og har altid værdsat vores karakterer hos Jameda – den største medicinske vurderingsportal i Tyskland.

Vi tager tid til dig,

For at præsentere dig de moderne muligheder for moderne tandpleje og sammen med mit højt kvalificerede praksis team vil jeg konstant sørge for at opfylde dine ønsker om smertefri, kvalitativ, hurtig behandling efter det bedste af min viden.

Vi stræber efter vores arbejde i henhold til mottoet:

"Kvalitet skal være overkommelig"

og jeg er sikker på, at det bidrager væsentligt til at få tillid og opretholde det på lang sigt. Jeg garanterer dig, at den aftalte behandling aldrig vil overstige de økonomiske grænser, som vi diskuterede og aftalt på forhånd. Vi tilbyder også en afbetalingsplan, hvis det ønskes.

Jeg har personligt præsenteret detaljerede oplysninger om min tandlægepraksis, om mig selv, om mit højt kvalificerede praksishold, om vores tjenester og behandlingsmetoder på praksis hjemmesiden og kan kun anbefale dig at besøge de andre sider på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller forslag, skriv mig eller ring til os.

Min tandlæge i Ostwall

ligger i en førsteklasses beliggenhed i Krefelds centrum eller med andre ord i Krefeld – Center i et medicinsk center på Krefeld-Ostwall, i et velkendt silkegalleri, som er let tilgængeligt med alle offentlige transportmidler. Der findes adskillige parkeringsgarager i nærheden.

Jeg ønsker dig alt godt i disse sanser, og jeg ser frem til personlig at byde dig velkommen til min tandlæge i Krefeld-Ostwall.

Din tandlæge Michail Golmann

Tandlæge Krefeld forstår hans håndværk

Patienten rapporterer:

Kære Dr. Golmann. Før jeg mødte dig,

Jeg kunne endda ikke drømme, at jeg ville gå til tandlægen med et smil

og kom senere tilbage med et smil fra tandlægen. Tak for den professionelle "regummiering" af en tandlæge, der forstår, hvad hans håndværk har!

Utroligt, men jeg kan godt lide at gå til denne tandlæge i dag. Tak til det gode træningsteam!

Selvstændig fra Krefeld. 50 år gammel.

Tandlæge Krefeld – God og betryggende anderledes

En angstpatient rapporterer:

Alt i alt kan jeg sige:

Resultatet oversteg mine forventninger og tydeligt!

Jeg vil bestemt anbefale at vælge denne praksis til behandlinger! Jeg kan kun råde enhver, der også er bange for at besøge tandlægen, at gå til denne tandlæge. Der vil du blive passet på dejligt, opleve et næsten behageligt ophold (det er rigtigt!) Og

får også et rigtig godt resultat til en god pris!

Jeg er meget glad for, at der er denne tandlæge i Krefeld! tak!

Kontantpatient fra Krefeld. 51 år gammel.

Tandlæge Krefeld – Behandling uden smerter

En patient rapporterer:

Jeg kom til mit tandlæge for et par uger siden. Det er en smuk moderne praksis, og jeg ville bruge en ny tandkrone. Først var jeg meget bange for behandlingen og mulige smerter, men jeg var meget

flot praksishold og en tillidsfuld tandlæge modtog venligt

og rådgivet om den planlagte intervention meget godt og omfattende.

Det fandt jeg virkelig behageligt, fordi jeg følte, at jeg var i gode hænder! Jeg oplevede faktisk en behandling uden smerter i denne praksis!

Det er virkelig godt!

Så jeg fik en ny keramisk tandkrone, den ser meget flot ud! Jeg havde virkelig ingen smerter, og det gjorde mig virkelig ophidset, fordi jeg var mere bange for det hele.

Jeg må tilføje, at behandlingen var endnu billigere, end jeg oprindeligt troede.

Men det er også fantastisk, at den nye krone passer lige første gang og er så godt tilpasset de andre tænder. Selv nu, et par uger efter behandlingen, er kronen perfekt, og det skader ikke!

Resultatet er kosmetisk perfekt, næsten usynligt! Det bemærker ikke engang, at jeg har en protese! Du ville ikke rigtig acceptere det, når jeg smiler! Endelig har jeg det sjovt at smile! Før smilede jeg ikke meget, fordi jeg var bange for, du kan se mit tandhul! Men det har heldigvis gjort nu!

Kontantpatient fra Krefeld. 34 år gammel.

Tandlæge Krefeld – hjertelighed, kompetence og professionalisme.

Patienten rapporterer:

I søgningen efter "Tandlæge Krefeld”Jeg er på Dr. med. Golmann stødte på og anbefaler ham med glæde!

I praksis blev jeg godt informeret og behandlet. Det pæne hold er perfekt optaget og organiseret. Jeg fik en konsultation med kort varsel og blev modtaget meget venlig. Da jeg er en ængstelig patient og ofte var i akutttjeneste ved forskellige praksis, var jeg i stand til at opleve den specielle ro og blide atmosfære i praksis. Føl næsten Golmann.

Dr. Golmann tog faktisk meget tid

til min undersøgelse med efterfølgende høring. Jeg blev lært om forskellige fyldninger, om varianter af kroner, broer og implantater, som ville være passende for mig, i fred.

Blandt andet blev jeg forklaret, hvorfor en professionel tandrensning i den parodontale sygdom, som blev fundet hos mig, er særlig vigtig. Dr. Golmann havde ret, og efter PZR blødede mine tandkød ikke længere, selv tænderne blev hvidere.

Behandlingerne var godt organiserede og udførte: ingen stress, ingen tidspress.

Og hvad der var især vigtigt for mig: uden smerter!

Jeg har næppe engang bemærket noget i anæstetisprøjterne. Allerede efter den første behandling var jeg ikke bange mere.

Resultatet overgik mine forventninger.

Alt fra Dr. Golmann blev lavet, så meget smuk ud men på samme tid helt naturlig.

Tak Golmann og hele tandlægen Krefeld træner team for hjertelighed, kompetence og professionalisme.

Kontantpatient fra Krefeld. 42 år gammel.

Tandlæge Krefeld rådgiver online

Tak for din forståelse og dit svar! Jeg er imponeret og entusiastisk! Jeg ville ønske, at min tandlæge ville bruge så meget tid på at tale. Desværre fungerer det ikke derude, "fordi den næste patient allerede venter".

Og da du ikke engang får betalt for det,

Jeg er især taknemmelig for dig for at have investeret så meget tid i denne sag …

Samtidig fremmer denne kendsgerning også tillid til dig.

Patient fra Bodensøen, 55 år gammel.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: