Hjem – individuel og parrådgivning

Jeg er glad for, at du har fundet min vej til min hjemmeside.

Undertiden i livet kommer du til et punkt, hvor du får en fornemmelse af, at du kun drejer rundt i cirkler, på stedet står, følte gå ned … På en eller anden måde kan du ikke komme foran på egen hånd eller sammen med din partner, venner eller andre mennesker.

Jeg vil gerne støtte dig i forståelsen af ​​dine vanskeligheder med dig selv eller med andre mennesker. Kun med forståelse kan en forandringsproces begynde, og nye veje brydes.

Som naturopat til psykoterapi og psykoanalytisk par- og familieterapeut synes jeg det er vigtigt at se på fortiden, når jeg håndterer de aktuelle problemer. Der er allerede mange læringsmønstre i barndommen, der stadig er magtfulde i her og nu. At forstå dette kan være meget nyttigt for personlig udvikling.

En personlig samtale i øvingsrummet såvel som online-rådgivning via Skype er mulig.

individuel

I mine mange år med støttende arbejde med mennesker har jeg allerede stødt på mange fagområder. Det meste af tiden blev jeg ledsaget i omvæltningssituationer (fødsel af et barn, pensionering, pludselig sygdom hos mig selv eller pårørende, runde fødselsdage og spørgsmålet om personligt indhold i livet, liv med psykiske sygdomme, håndtering med afhængighed, håndtering af ens egen identitet).
Ressourceorienteret og med henblik på praktisk gennemførlighed kan vi finde frem til en passende måde at håndtere dine emner på.

Kontakt mig her via telefon (gerne også AB) eller e-mail. Jeg kommer snart tilbage til dig for at aftale en indledende aftale.

Par / familier

Jeg tilbyder dig en understøttende ramme for de forskellige emner, der kræver professionel støtte i et par eller familieforhold (eller andre former for forhold).
Disse kan være:
Din kommunikation er brudt, du snakker næppe med hinanden.
Din kommunikation er kendetegnet ved misforståelser og konflikter, der eskalerer.
En partner har snydt.
Du har problemer med din seksualitet.
Der er et uopfyldt ønske om at få børn.

Jeg støtter dig i at få mere klarhed om hvad der sker, modne internt, være i stand til at passe godt på dig selv og finde individuelle løsninger.

Afhængig af situationen kan mægling, rådgivning eller terapi være nødvendig. Dette afgøres efter afklaring af emnerne på det første møde eller medbringes som en bekymring.

Rådgivning: Dine problemer diskuteres på et tilsyneladende praktisk og løsningsorienteret niveau.
Terapi: For at forstå og løse dine aktuelle vanskeligheder tages der underliggende problemer (fra din fortid) i betragtning.
Mægling: I en klart struktureret proces kan dine konflikter med andre mennesker (partner, forældre, arbejdskollega, …) løses konstruktivt.

En samtale er sjældent nok. Det tilrådes at planlægge flere sessioner, da problemløsning er en kompleks proces. Afhængig af de individuelle krav er disse tidskrævende.

Kontakt mig her via telefon (gerne også AB) eller e-mail. Jeg kommer snart tilbage til dig for at aftale en indledende aftale.

omkostninger

Gebyret dækkes ikke af de lovpligtige sundhedsforsikringsselskaber. Tjenester baseret på loven om alternative praktikere er ikke inkluderet i det lovbestemte sundhedsvæsen.

De regelmæssige omkostninger er:
Individuel samtale: 60 min = 60, – Euro
Par snak: 90 min = 90, – Euro

For personer med en nettoindkomst på under 1.000 euro estimerer jeg:
Individuel samtale: 60 min = 45, – Euro
Par snak: 90 min = 70, – Euro

Aftaler efter forudgående aftale pr. Telefon.
Tal også med mig på telefonsvareren. Jeg ringer dig tilbage så hurtigt som muligt. Telefon: 01 51 – 21 54 02 74

Som selvbetaler forbliver du anonym, din sundhedsforsikring eller andre institutioner vil ikke blive informeret.
Der er heller ikke længere ventetider på grund af ansøgningen om terapi og søgningen efter en terapeut.

Privat sundhedsforsikring og tillægsforsikring kan bidrage til udgifterne til psykoterapeutiske alternative praktiserende tjenester. Kontroller på forhånd med dit forsikringsselskab.
Gebyret betales kontant efter mødet eller kan overføres inden for 14 dage. Du modtager en faktura fra mig.

Aftaler kan annulleres op til 48 timer før den aftalte aftale. I alle andre tilfælde bliver du opkrævet et afbestillingsgebyr på halvdelen af ​​den aftalte session pris.

Om mig

I året 2012 Efter et års træning som mægler (MediationsBüro Mitte i Berlin) begyndte jeg at arbejde som deltids-selvstændig i denne afdeling. Mit ønske var at håndtere konflikter mere konstruktivt og videregive min viden til andre mennesker.
Jeg ledsagede enkeltpersoner og flere mennesker i forskellige arbejds-, livs- og livsforhold (mindre virksomheder, kærlighedsforhold, familier, fælles lejligheder) i deres konflikthåndtering.
Efter at have arbejdet som mægler i flere år, bemærkede jeg, at denne meget strukturelle tilgang forsømte følelsesmæssige processer, og som et resultat, konflikter ikke kunne forstås dybt og håndteres.

Det omfattende tre-årige uddannelseskursus for psykoanalytiske par og familieterapeuter (International Psychoanalytic University Berlin) bragte mig den rette viden. Den reflekterede differentiering af inter- og intrapsychic (inter: mellem mennesker og intra: hos personen selv) uddybede min faglige kompetence.

Andre metoder, jeg bruger, er ikke-voldelig kommunikation (ifølge M. Rosenberg) og motiverende samtale.

Som ikke-medicinsk praktiserende inden for psykoterapi modtog jeg tilladelse til at praktisere medicin uden aftale, begrænset til området psykoterapi (distriktskontor Tempelhof-Schöneberg von Berlin-Gesundheitsamt- (06.06.2016).

Som kvalificeret rehabiliteringspædagog (2008, Institut for Rehabiliteringsvidenskaber ved Humboldt Universitet i Berlin)
Jeg har erfaring med at behandle socialret og psykosociale spørgsmål.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: