Geranium kjole og bomuldsstål, det gør jeg om natten

Geranium kjole og bomuld + stål

I mellemtiden er jeg nødt til at få udtrykkeligt samtykke fra min store datter, før jeg køber et stof til en kjole. Det er lidt kedeligt, men hvad vil du gøre? Når alt kommer til alt er jeg mest glad, når jeg kan sy rigtige favoritter. Bortset fra det faktum, at det bare ikke giver mening at sy ting, der ikke bliver brugt bagefter.

Så da jeg tænkte over, hvad jeg kunne sy fra de store bomuld + stålstoffer til udstillingsstanden til Still Water Designs i Hamborg (på dette tidspunkt, mange tak for dine mange komplimenter for det smukke udstillingsstand, som jeg gav Allison 1 til 1 til Allison Dette stativ er deres arbejde, jeg har kun bidraget et par dele), jeg havde øjeblikkeligt et barn kjole i tankerne.

Og denne var 100% Theresas smag: abrikos med farvede pile og gyldne prikker. Stoffet kaldes "Arrows" i koraller af Melody Miller for bomuld+Stål. Pilene løber fra selvedge til selvedge på stoffet. Jeg ville bruge den til min taske såvel som til denne kjole i den længste retning, og derfor skar jeg den ikke i trådløbet, men i bredden. Med en børnekjole er stofforbruget endnu lavere. Jeg havde brug for 1,35 meter til denne kjole. De amerikanske stoffer er kun 110 cm brede.

Stoffet er så smukt, at der ikke er behov for dikkedarer. Kun knapperne på bagsiden kan glitre lidt. Jeg syede min yndlings pindekjole, "Geranium kjole" af Made by Rae. Det er min tredje, men bestemt ikke den sidste. Så længe jeg har børn under 12 år i huset eller inden for rækkevidde (desværre ender klippet der), syr jeg det igen og igen.

På indersiden fodrede jeg den med en tynd cremefarvet voile. Meget behagelig, når den bæres på huden om sommeren.

Jeg foretrækker at sy denne variant af ærmer og udskæring, men snittet har forskellige muligheder for en kjole eller en tunika. Udskæringen starter 0-3 måneder, udskæringen er endda en gratis download. Næste forår får Charlotte endelig en. Dette år var sommercrawl, tøj er simpelthen upraktisk.

Desværre synes datteren nu fotografering temmelig irriterende. Jeg er nødt til at leve med et par fotos mellem raserne. Men forhåbentlig vil du genkende de smukke detaljer i kjolen?!

Hvorfor skal sommeren være forbi? Synd at hænge denne smukke kjole væk indtil næste forår. Men jeg har allerede syet den en størrelse større, så den stadig passer ind i det kommende forår.

Alt i alt kan man sige: Mange af bomuld + stål-design er smukke beklædningsstoffer. Jeg har også tænkt på en tunika …

Med venlig hilsen
Barbara

Hej Barbara, kjolen er blevet god og kan bæres med en jakke denne sæson. Det bliver varmere igen. Jeg tror, ​​jeg har bestemt brug for pilestoffet nu. Hilsen fra Øvre Hesse

Hej Barbara
Du syede en smuk kjole igen! Bare perfekt med pilene nedenfra og op!
Med min høje skal jeg spørge nu om tekstilerne * griner * Det skal ikke indeholde for mange “små billeder” a la lillestoff, snarere frække farver, men almindelig… Plottning er også tilladt &# 128.521; men hun værdsætter det selvfremstillede tøj meget, fordi de købte ofte klemmer hendes maveområde, fordi hun er slank, men ikke spindel! Købt tøj fås kun fra os til at blive snavset alligevel &# 128.578;
Glg iva

Wun-der-schööön! Du har en utrolig god evne til tekstiler! Eller øje ?! Eller lugt ?! I har sandsynligvis alt sammen …
Hvis du viser dagene med den næsten mentalt syede tunika, takker jeg dig igen med vedvarende sniffing &# 128.521;
Med venlig hilsen som altid,
Kathrin &# 128.578;

Hej Barbara,
Som altid kan jeg godt lide det! Meget flot kjole. Min datter har også kørt i 2 uger. Nu kan jeg endelig sy pænt tøj til hende. Kjolen ender bestemt i sit skab.
kærlighed hilsener
Gosia

Flot kjole, fantastisk stof, yndig pige &# 128.578; Jeg tænkte meget kort, om mine piger har brug for en sådan kjole nu … men kan bare modstå.

Selv når du syede geranium-kjolen til dine nieser, var jeg absolut begejstret, jeg kan også godt lide denne igen. Min niese er nu 2 1/2. Jeg tror, ​​næste sommer får hun en af ​​dem.

Jeg har brug for indeni absolut et stof? Du skrev engang, at Voile næppe er tilgængelig i Tyskland. Kan du fortælle mig, hvor du har købt dette smukke tynde stof? Det virker virkelig godt for tøjets "indre liv".

Med venlig hilsen,
Jule

Kjolen er perfekt, alt er helt i orden!
Venlig hilsen, SaSa

En dejlig kjole lavet af et smukt stof! Ja, hvorfor skal sommeren bare gå så hurtigt? Men den næste kommer bestemt og takket være din fremsyn vil kjolen være hans igen stor At have et udseende. Stoffet er tidløst smukt. Venlig hilsen Katharina

Sådan en sød kjole, ønsker jeg kunne sy så godt &# 128.578;

Kære Barbara,
Har du dækket knapperne med fleece, og i bekræftende fald med hvilket nummer?
Dine anbefalinger til poserne har allerede hjulpet mig meget.
Tak fra Berlin!

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Relaterede emner

 • Hill ring: Maj 2017

  Jeg syr mit liv farverige sider Onsdag 31. maj 2017 Picaflor mødte roser I dag vil jeg gerne vise min tredje Carlinca fra prøvesyning. dette…

 • Eiden-type: en sædehynde til trippfælderen

  Sider tirsdag 5. januar 2010 En sædehynde til Tripp Trapp. , lavet af Westphalia-stoffer med anvendt jernbane til Niklas, den største…

 • Gennemgang – om natten, når alt sover

  Hallooo =) for nylig vil jeg også gerne gennemgå børnebøger, da jeg selv arbejder som børnehagelærer og derfor altid leder efter…

 • Dagens puslespil

  Skolen er nu startet igen i Bayern. Jeg har lov til at fortsætte min klasse og har således en 4. klasse dette skoleår….

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: