Hill ring: Maj 2017

Jeg syr mit liv farverigt

sider

Onsdag 31. maj 2017

Picaflor møder roser

I dag vil jeg vise min tredje Carlinca fra prøvesyning. Jeg kunne virkelig godt lide dette snit. Jeg var i stand til at sy en anden modal ud af en Lillestoff-heldepakke. Det gik perfekt med en resten af ​​viskosetrøje. Picaflor stationvogn møder roser.

Cardigan var en loyal ledsager i overgangsperioden. I øjeblikket er det for varmt til jakker. Men jeg vil ikke klage, fordi jeg elsker sommer, sol og varme. Selvom det ikke stemmer overens med det aktuelle vejr, vil jeg ikke tilbageholde min Carlinca fra dig.

Takket være nogle prøvesyninger er jeg nu i stand til at sy en relativt stor mængde til mig selv igen. Jeg vil være i stand til at vise meget i de næste par uger.

Ha en dejlig torsdag

udskåret: Cardigan Carlinca af tante Adel
Stof: Modal sort Picaflor kombi og viskosetrøje (købt fra Glückpunkt)

Optisk illusion

Sybille fra dasbürofürschönedinge åbner MeMadeMedwoch i dag med en afslappet skjortekjole af Named Pattern.

Jeg vil introducere min nye nederdel igen.

Fru Lilia von Hedi Sewt narrer mig med en optisk illusion. Derfor måtte jeg tage nye fotos igen for at sikre mig, at nederdelen passer til mig og på ingen måde gør mig federe end jeg er. Når jeg ser ned på mig selv, ser nederdelen meget ufordelagtig ud og ser ud til at være unødvendig voluminøs på hofterne. Dog forsoner billederne mig med dette nederdel.

Jeg forlod lommerne og udvidede miniroket til lidt over knælengden. Jeg føler mig meget komfortabel med denne længde.

Tirsdag 30. maj 2017

Placer der, nu kommer min nederdel

Og igen har jeg mine planer om "Jeg syr min mini garderobe"ændret. Først i januar sydte jeg det, jeg havde i tankerne: AnniNanni-basishirt (Jersey-top). I februar syede jeg en bluse som planlagt, men ikke snittet fra La Maison Victor men et Ottobre-snit. I marts var der kun et pladsholderskørt lavet af et teststof. I april skiftede jeg derefter fra et relativt detaljeret snit fra La Maison Victor til den hurtigt syede top Fru Ida.

I maj udskiftede jeg min pladsholder nederdel med et nederdel egnet til daglig brug. Jeg har dog allerede afviget fra mine planer. Det burde faktisk være et AnniNanni-nederdel i hofteversionen. Prøveskørtet viste imidlertid, at snittet ikke er optimalt for mig og er meget klodset. Taljen variant ville sandsynligvis være mere fordelagtig. Jeg kan dog ikke lide talje nederdele.

Så jeg rummede gennem min digitale pulje og gravede ud et andet Hedi-snit. Fru Lilia bliver hurtigt syet og kom derfor til mig til mit sidste øjeblik-projekt. På en aften trykte jeg, limede, klippede og syede og i dag kan jeg starte mit nye nederdel på arbejde. Mange tak for din motivation kære Miriam!

Jeg syede et let denimstof, et fund fra stoffmarkedet, der allerede ventede på stofhylden. Af tidsmæssige årsager udeladte jeg simpelthen poserne.

Syning til mig faldt bagpå, fordi jeg måtte sy til min lille datter. Det voksede ud af mange ting, og så syr jeg kroppe, skjorter og masser og masser af bukser. Jeg skal stadig være aktiv med shortsen.

Fredag ​​26. maj 2017

KSW 25 – Se gennem nøglehullet

Til dagens fredag ​​vil jeg gerne kigge gennem nøglehullet. Jeg vil være der igen på KSW – Kreative Stoffververarbeitung. Dette er allerede i den 25. runde. Mange tak for tilpasningen, kære fru Suvi, og mange tak til Appelkatha for at have overvåget kampagnen i baggrunden.

Janine fra frk. Suvi sendte et meget flot stof på turen. Det er en relativt fast men skridsikker blanding af bomuld eller bomuld, cremefarvet med et lyserødt kontramønster.

Stoffet erobrede mit hjerte straks, og jeg syede det op en dag efter det ankom. Kan du gætte, hvad jeg syede den til? den 8.7. der er opløsningen.

Torsdag den 25. maj 2017

Ligesom Desigual, kun smukkere

Desigual er en Sch. imod det. Dette blev skrevet af en prøve-sy-kollega om hendes patched Carlinca. Og hun havde ret. Jeg tog fat på hendes idé og lappede muntert mine rester af at strikke sammen til en Carlinca.

Jeg synes, at fotografierne viser, hvor stor jeg synes, min designerdel er.

Min patched Carlinca er næsten mere en frakke end en cardigan, fordi jeg valgte den lange version, hvis spids foran går langt ud over knælængden.

Det grå reb, forresten, med et lille hjertemønster, kom fra en overraskelsespakke fra Sewing Child og var med en længde på mindre end 1 m for lidt stof til et komplet tøjstykke. den sort/ grå stiplede dobbeltflade fra Lillestoff kom til mig som en rest. De andre syede stoffer er rester fra andre projekter. Fra det sorte dobbelt ansigt, også fra Lillestoff, syede jeg en kjole og en bolero. En sweater blev lavet af det røde / sorte stiplede stof. I øvrigt efterlod jeg ikke kanterne åbne her, men raslede rundt med overlocken.

Klip: Cardigan Carlinca af tante Adel
Stof: rester af strikning, inklusive Lillestoff Doubleface og Jaquardstrick købte fra syning af børn

Tirsdag 23. maj 2017

Enhjørninger, enhjørninger overalt

Tak for dine konstruktive kommentarer til min vrede-mail. Jeg følte mig bedre, umiddelbart efter jeg skrev min vrede fra min sjæl og søndagen var meget harmonisk.

I dag kan jeg tilbyde en reel kontrast til min klage, nemlig pink-lilla glitrende Unicorns. Hvordan kom det så langt? Bare fortsæt med at læse.

Når jeg klikker gennem andre bloggers ‘indlæg, ser jeg enhjørninger overalt. Derefter forekommer det mig, at jeg endnu ikke har vist enhjørningsdelen, jeg syede. Ja, jeg gjorde det! Jeg syede et stof med enhjørninger på. Hvordan skete det? Meget enkel: enhjørningerne blev strikket ind i de vidunderlige jakker af Albstoffe og er på en baggrund af rig lilla. Selv jeg blev svag.

Kjoleheltevesten blev skabt i prøvesyning til AnniNanni. Udskæringen kan gøre meget mere end sød, osteagtig. Det ene stykke efter det andet blev skabt under prøvesyning. Politi vest, pote patrulje eller tryllekunstner. Du kan virkelig slukke dampen og sy et rigtigt helteantøj til dine børn.

Jakken er lidt vanskelig at sy, fordi den har et relativt stort antal afskårne dele, og flere lag skal sys sammen, inklusive en lynlås. Jeg svor ved den første vest, at jeg svor, at jeg aldrig ville røre ved dette snit igen og derefter syede det andet.

For at få stoffet til at se bedre ud har jeg udeladt de bageste partitioner. Bommesækken foran skulle være på trods af vilde enhjørninger. Til kantingen brugte jeg den regnbuefarvede kombi-trøje til at matche enhjørningerne.

Hav en vidunderlig dag!

Klip: Lille helte – jakke / vest af AnniNanni
Stof: Jackquard Lenis Dream og Jersey regnbue striber af Albstoffe, design Hamburger Liebe (købt af Amy&Luke)

Søndag 21. maj 2017

lørdag vrede

Jeg brugte lørdag til at blive irriteret. Ellers har jeg ikke gjort noget, der giver mening. Temmelig dumt faktisk.

Jeg blev irriteret over barnet, som simpelthen ikke ønskede at høre og forandrede sig med trass og hylende pasninger.

Jeg blev også irriteret af min mand, der brugte sit liv som husmand til at gennemføre sit elektronikprojekt i stedet for at rydde huset. Og viste derefter ingen indsigt. "Snavs kan stadig fjernes i næste uge."

Jeg fik ikke noget selv. Så papirkurven og lad mig drysse på Facebook.

Hvis jeg fortsat bliver irriteret over, at jeg kun har været irriteret hele dagen, får man intet.

Fredag ​​19. maj 2017

At sove i Sverige

I lang tid nægtede jeg selv at sy undertøj og nattøj. Nu har jeg opdaget, hvor sjovt sådanne hverdagslige bagateller er. Det er især rart, at min datter er særlig glad for at pynte de farverige, selvsyede dele.

Barnet vokser som ukrudt. ud af sit tøj og har derfor presserende brug for nye pyjamas til børnehaven. For at bandagen går glat der, har jeg forarbejdet nogle særligt smukke stoffer til pyjamas. Dette er fra Lillestoff svensk sommer og er meget elsket. Mission gennemført!

Fordi det smukke stof ikke var nok til alle de skårne dele, skar jeg bagsiden af ​​bukserne fra rød un Jersey. Fordi nedskæringerne "Rå kantdetaljer" og "Slim fit ben"fra Ottobre Design 1/17 har allerede bevist sig i denne pyjamas, jeg brugte dem igen denne gang.

Lille Rytter måtte skifte heste en gang i de tre minutter, jeg havde brug for til fotos. Den første var tilsyneladende træt og var slidt lidt af.

Stof: svensk sommer fra Lillestoff
Udskæringer: Ottobre Design 1/17 Raw Edge Detail og Slim Fit Ben

Torsdag den 18. maj 2017

Cardigan Carlinca

En stor kærlighed til cardigans begyndte med prøvesyning hos tante Adel. Carlinca er en fuzzy, fuzzy jakke med en kort sjal krave og skærer en god figur med næsten alle mine tøj. Festlig med en lille sort kjole, elegant med en bluse til kontoret eller afslappet med en T-shirt og jeans. Mine tre Carlincas ledsager mig næsten hver dag i overgangsperioden.

Farven på min første Carlinca passede mig ikke så godt, og den var også lidt stor. Derfor gav jeg det bort til min mor.

Snittet kan sys i tre længder. Jeg valgte mellemlang længde, som stadig er knælængde foran.

Til denne Carlinca har jeg kombineret to Lille-stoffer. De vidunderlige Modal Black Roses var i min Lillestoff heldige pakke og fandt den i den sorte ribbertrøje perfekt Kombination partner. Jeg havde ikke rigtig set materialet på fotos, og jeg ville ikke have valgt det bevidst. Men da jeg holdt det i mine hænder, blev jeg straks imponeret. Med rød forlader jeg min farvekomfortzone (og også anbefalingerne til min sommertype), men finder ud af, at stoffet passer mig meget trods alt.

Jeg tror, ​​at min kærlighed til Carlinca også har relation til min dovenskab. Jakken er syet på ingen tid, fordi kanterne ikke er overskyede. Den eneste udfordring er det flydende stof, som skal skæres meget omhyggeligt og sidder fast med mange nåle.

For billederne har jeg kombineret min Rosen-Carlinca med AnniNanni hjertekjole. I mine øjne et perfekt par.

Klip: Cardigan Carlinca af tante Adel
Stof: Modale sorte roser og Rippjersey sort af Lillestoff

Tirsdag 16. maj 2017

Sommerpige Sy Langs Finale

I dag er finalen for sommerpigen Sy sammen fra Kekas Welt, og jeg og jeg kan faktisk præsentere det færdige (tidlige) sommerantøj til min lille pige efter al tvivl og konkurs, uflaks og uheld.

Efter den lidt mislykkede testkjole (set her) har jeg nu faktisk fået en passende kjole klar. Det er modellen "Vandmelon" fra Ottobre Design 1/17

Efter at jeg overhovedet var skeptisk, om jeg overhovedet skulle sy en kjole til mit lille skovbørnebarn, er jeg nu meget tilfreds, fordi kjolen let kan bæres som tunika over bukser og er velegnet til skoven med sine lange ærmer.

Den lille pige var meget begejstret for sin nye kjole og annoncerede stolt det "jeg er en dronning".

Den sød kattrøje "Cats On Daisy" Jeg kom fra Lillestoff i bytte for et andet stof. Fra resterne syede jeg en solhue efter udskæringen af ​​Kid5. Jeg kan lide det bedst fra flere testede udskæringer. Hatranden er også lavet af Lillestoff (ærter og striber).

Hele vejen til legepladsen, over en kilometer, red den lille pige sin balancecykel. Faktisk var der kun planlagt en omgang, men vi fortsatte og endte på legepladsen. Vi havde selvfølgelig ikke noget sandlegetøj, ingen mad at drikke og ingen skift af tøj.

I det mindste fik barnet lov til at lege med andre børns sandlegetøj, men jeg følte mig ganske utilstrækkelig blandt alle supermødrene. Jeg savner bare den daglige legepladsrutine. Det ville ikke være sket med min mand. På vej tilbage ønsket den lille datter ikke længere at køre på en motionscykel, men løb glædeligt foran mig næsten hele vejen. Kun den sidste del af vejen, hun måtte gå på min hånd på grund af trafikken, og så var det gode humør forbi. Vi kom kun til vores hjem uden større hændelser, fordi jeg endelig begyndte at synge en sang (tuff, tuff, tuff toget). Og hun sang entusiastisk sammen og glemte, at hun faktisk var træt, tørstig og sulten og frem for alt ikke gik på mammas hånd ønskede.

Klip: Vandmelon, Ottobre Design Kids 1/17, Jersey sol hat fra Kid5
Stof: Lillestoff-katte på tusindfryd og ærter og striber

Tirsdag den 9. maj 2017

Ugler til uglen

Datteren har gået i dagpleje med entusiasme i tre uger. Hver morgen går den lille ugle med sin gruppe ugler ind i skoven. Papa behøver ikke længere være der, og i slutningen af ​​denne uge kan du også få en lur eftermiddag.

Til den lille ugle sydde jeg en ugle-shirt på AnniNanni sommerpige. Skjorten blev lavet under prøvesyning og blev elsket fra starten. I begyndelsen af ​​april var det så varmt, at t-shirten kunne bæres uden en jakke og uden en langærmet krop nedenunder.

Vi er utrolig glade og lettede over, at vores pige føler sig så behageligt i sin gruppe ugler, viser stor kærlighed til sin plejeperson, og at hun også kan lide de andre lærere. Hun taler også om de andre børn med stor entusiasme.

Med hensyn til udstyr giver en skovbarnehave allerede nogle udfordringer. Det var ikke let at finde passende sko i en sådan lille størrelse (hun har nu Jack Wolfskin trekkingsko i størrelse 26). Regnbukser uden stropp var også en udfordring. Heldigvis kan jeg selv sy robuste bukser. Et udskæring vil snart blive offentliggjort af AnniNanni. I det modulære buksesystem er der bl.a. en udendørs version og den sukker-søde knickerbock-variant, som min lille datter bærer på billederne.

Hvordan ser det ud Ønsker du flere rapporter om udstyret til et skovkitebarn?

Klip: AnniNanni sommerpige
Stof: Ugletrøje fra en overraskelsespakke fra Königlich

Fredag ​​5. maj 2017

Intet glitter pink

Det nye Link Party fra Grüner Sewing vækker ren glæde for mig. Det kaldes menneskelige børn – børnetøj til alle køn. Hvilken god idé!

Heldigvis syr jeg mig selv, fordi jeg straks efter at jeg er kommet ind i børnenes afdeling i en tøjbutik, får tanker om flugt. Hvilken dejlig ting er det for en verden, der deler små børn i glitter pink pink – prinsesse – sød på den ene side og i grøngrå brun – superhelte – monstre – seje fyre på den anden. Små børn! Min datter er bare to år gammel. Hun er et lille barn. Hun er lige så meget en superhelt som en prima ballerina, eller ej.

Hun arvet sin yndlingstrøje fra en dreng. Den er rød med en gravemaskine på. Gravemaskiner er store, i det mindste set fra en to år gammel perspektiv.

Jeg er ikke bevidst opmærksom på, at jeg er relativt kønsneutral. Jeg vælger simpelthen tekstiler, som jeg og min datter kan godt lide, og snit, der er behageligt og praktisk, og som min datter kan lide at have på. Men jeg bliver ofte spurgt af fremmede, om hun er en dreng eller en pige, hvilket viser mig, at mit valg relativt ofte er kønsneutral.

Tusind tak kære Karin for denne fantastiske samling af links. Du vil se noget fra mig oftere!

I dag vil jeg ikke præsentere noget specielt, bare en pyjamas. Der er heller ingen gode billeder, bare snapshots. Kan nogen fortælle mig, hvorfor katte og børn elskede at sidde i kurve og kasser?

Denne vidunderlige Lillestoff "Rumme i junglen" Det har jeg mod udskiftede et andet stof. Min udvekslingspartner havde den i en overraskelsespakke og fandt den for farverig og rastløs. Jeg var glad for at levere et almindeligt stof til det og gjorde min datter virkelig tilfreds med de nye pyjamas. Pyjamas ledsager dig til dagplejecentret for at få en lur eftermiddag. Efter at have prøvet det første gang, ønskede hun overhovedet ikke at tage af sig pyjamas. Heldigvis var det en regnfuld weekenddag, så vi kunne bo godt om morgenen.

Jeg syede to snit fra Ottobre Design 1/17. Toppen er modellen "Rå kantdetaljer" og bukserne "Slim fit ben". I kombination er de meget velegnede som pyjamas.

Stof: Rumble in the Jungle af Lillestoff
Udskæringer: Ottobre Design 1/17 Raw Edge Detail og Slim Fit Ben

Relaterede emner

 • Hill ring: januar 2019

  Jeg syr mit farverige liv torsdag 31. januar 2019 Perfect Match – hat, tørklæde og vinterjakke Her er mit bidrag til januaremnet fra…

 • Juli, 2017, ihvo

  af Anja Kintscher Lea (navn ændret) fangede oprindeligt min opmærksomhed på grund af hendes verbale færdigheder. Hun kom til vores børnehave for ca. 4 måneder siden. Hvad du…

 • Børnetilskud 2017: ret og aktuelle betalingsdatoer, leben24

  Denne børnetilskud er beregnet til at yde familier økonomisk støtte, også i 2017. I dette tilfælde er det ikke kun biologiske børn, der er berettigede. ©…

 • Panniers test 2017 ⇒ de bedste panniers

  Hvis du ikke har en bil, vil du før eller siden ikke kunne leve uden cykeltasker. Disse er en virkelig frelse, især ved større indkøb….

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: