Book anbefalinger 2019, ♡

Book anbefalinger 2019

Book anbefalinger 2019

Jeg har læst lidt igen og i dag et par boganbefalinger til dig. Som altid en meget farverig blanding, fordi jeg heller ikke har nogen fast retning, som jeg kan lide at læse. Bøger skal fange eller inspirere mig. Før jul havde jeg allerede præsenteret flere bøger, i dag skriver jeg om hvilke titler jeg har læst i de seneste uger.

bogtips

Rigtige straffesager

Jeg ved ikke, om du følger sagen om "Rebecca Reusch" i pressen lige nu, men jeg er temmelig taget med det. Måske fordi jeg har en datter, der også er 15 år gammel. Som lægmand har jeg ofte spurgt mig selv i denne sag, hvordan en sådan mordkommission faktisk fungerer. Og jeg stødte på en bestseller af Ingo Thiel, der for et par år siden var chef-efterforsker af Soko Mirco. Mirco kom ikke hjem en aften, hans grønne cykel blev fundet undervejs. Thiel beskriver denne sag fra en efterforskerens synspunkt, giver indsigt i politiets arbejde og på en eller anden måde har det beroliget mig at læse denne bog, fordi den viser, hvor lidt vi har lægfolk, og hvilke midler vores politi er til rådighed i dag, når et barn forsvinder. Thiel er meget jordnær og på en eller anden måde helt nacn, hvis du læser hans ord og tanker. Jeg fortærede hans bog på bare en dag, fordi de virkelige kriminalsager har bundet mig fuldstændigt. Klik her for SOKO i brug af Ingo Thiel (Amazon-Partnerlink).

Madlavning til alle

Nu koger vi os mere og mere vegetarisk, vores store datter kom til os med denne anmodning, og da det kun kødes højst en gang om ugen, føler jeg mig faktisk bedre. Selvfølgelig kan det også være fantasi, men på en eller anden måde synes jeg, mindre kød er virkelig godt for mig. Min kollega Steffi fra bloggen Gaumenfreundin har nu udgivet en bog, der på en eller anden måde er super. Nej, det er ikke en vegetarisk kogebog, men jeg har lige opdaget mange enkle vegetariske retter i den. i ONE-POT retter til familien Steffi afslører hurtige opskrifter til morgen, middag, aften, som er fastgjort fra småbørn til voksen og super lækker. Én gryde står for "alt fra en gryde, en gryde eller en dåse". Minimal indsats med maksimal glæde. Klik her for ONE-POT retter til familien Steffi Sinzenich (Amazon-Partnerlink).

Erklæring om kærlighed til livet

Hvis du har fulgt min blog i nogen tid, kender du også historien om Ines og Simon (jeg interviewede Ines her). Jeg fortærede virkelig hendes bog "Rock the Sky, My Hero". Jeg nød at læse denne bog. Det lyder måske underligt nu, fordi Ines har mistet sin mand og far til sine børn til kræft. Hvad godt gjorde hendes ord side om side, den smukkeste kærlighedserklæring, jeg nogensinde har læst. Der er så meget kærlighed i det – til Simon, til hendes børn, til livet.

Når Ines skriver om at lære hinanden at kende, rykker timene i regnen.

Når hun fortæller sin ængstelige hjælpeløshed eller tavse ensomhed.

Når hun sidder ved sin seng og husker enhver fold, ved hun ikke, hvor længe hun kan se hende.

Hvis hun husker, at han altid ville være beskytter – og hun nu beskytter ham.

Denne bog animerer, selvom jeg græd meget. Klik her for Rock the Sky, min helt af Ines Gillmeister (Amazon-Partnerlink).

Med lækker humor

Jeg rejser ikke så ofte om aftenen, som jeg var for et par år siden, men nogle gange slutter jeg at komme ud af sofaen – så at sige. Og jeg har aldrig set tilbage! Så for nylig, da jeg læste Nicole Staudingers læsning af hendes nye bog, "jeg spiser, når andre spiser." Prelude: Nicole har bare en lækker sans for humor – lidt tvetydig i denne sammenhæng, men på en eller anden måde passer det. Vi ved alle hver af os, hvordan det går med at tabe sig: mindre kalorier, mere motion. Faktisk meget simpelt. Holder vi fast ved det? Nope! Nicole rapporterer ubarmhjertigt om sine vægttabforsøg, køb som Abflex (som sandsynligvis vil være et ord for teleshopping-zapping), og selvfølgelig, hvordan hun tabte 30 kilo.

Så for at sige det med hendes ord: Hvis sult ikke er problemet, er mad ikke svaret. Værd at læse med latter: Jeg accepterer det, når andre spiser! ”Af Nicole Staudinger (Amazon-Partnerlink)

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: