Sund ernæring til børn med opskriftidee

Hvis jeg er ærlig, når jeg ganske meget mine grænser i øjeblikket. Før en par I uger var jeg glad for, at børnene nu begge spiser i crèche eller i børnehaven. Mit store håb dengang: Hvis du ser, at de andre børn også spiser kogte grøntsager eller kød, vil de også gøre det. Men puff kage! I stedet for at prøve noget, foretrækker de at blive sulten. Da madmængden for en kartoffel pr. Dag klart er for god, har jeg nu annulleret den. Men hvad er alternativet? Hvordan får jeg vitaminer i mine børn?

Hvordan får jeg mine børn til at spise sundt??

For selvom vi spiser frokost sammen igen fra oktober, vil jeg ikke lave mad hver dag. Selvfølgelig er der altid et par tricks, du kan bruge til at fodre børn sunde. Jeg tror, ​​at du som forælder kan tage et par skridt mod børnene. Når alt kommer til alt er der også ting, som du ikke kan lide at spise som voksen.

I lavendeldrengens børnehave er der en regel, som du altid skal prøve, før du kan sige, at du ikke kan lide eller ikke vil spise. Det lyder fornuftigt for mig. Denne regel gør dog kun lidt, hvis barnet svarer principielt efter at have prøvet, at han ikke kan lide maden. Sådan er det med lavendeldrengen. Jeg behøver ikke at fortælle dig, at det er udmattende.

Nye ideer til sund børnernæring

Da denne ”fase” desværre har været i gang i et par måneder, hvis ikke år, er det på tide at se emnet ”sund ernæring til børn” fra et andet perspektiv. Min idé: at skjule det sunde i maden og først arbejde med ingredienser, som børnene kan lide.

Som test har jeg weekend til børnene grøntsager vafler fremstillet. Jeg brugte ikke kun friske gulerødder, men også SESAME ROADS klemte pakker med æble, gulerod og butternut squash. Jeg ville ikke have troet det var muligt, men eksperimentet var faktisk vellykket. Begge lavendelbørn spiste faktisk vaflerne. De bemærkede, at de smager anderledes, men det generede dem ikke. Jeg vil med glæde fortælle dig, hvordan jeg lavede grøntsagsvaflerne:

Opskrift på grøntsagsvafler

ingredienser:

  • 250 g mel
  • 2 grøntsagsblandinger presse pakker med æble, gulerod og græskar
  • 2 gulerødder
  • 80 g smør
  • 50 g spredt ost
  • 2 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • Salt og peber

forberedelse:

Bland melet og bagepulveret i en skål. Tilsæt derefter æg, smør, ost, klemmepakker, revne gulerødder og lidt salt og peber. Bland alt godt. Smør vaffeljernet med lidt olie eller smør, og bag vaflerne i det.

Forresten Sesam Street Vegetable Squeeze Packs der er ikke kun æble, gulerod og græskar, men også pære, mango og spinat. Selv hvis klemmepakkerne selvfølgelig ikke er en erstatning for frisk frugt og grøntsager, tyr vi ofte til dem. Især lavendelpigen synes, at de farverige klemmepakker, der fås i alle slags sorter, er virkelig velsmagende og er perfekte til på farten eller i mellem næsten.

Sesamgaderne er pressepakker 100% frugt og grønsag. Korn tilsættes undertiden også. Tilsætning af sukker, smag samt farver og konserveringsmidler undgås. Pressepakkerne er forresten velegnede 100% organisk er til børn fra et år.

Ud over klemmepakkerne er de også praktiske til farten Sesam Street Fruit Barer, som ligesom klemmepakkerne er trykt med de sjove karakterer fra Sesame Street. Frugtbarrene er også 100% økologiske, indeholder kun frugtens sødme og er velegnet til børn fra et år gammel. Når vi er ude og i, lægger jeg ofte frugtbarer for børnene at spise som en snack.

Pasta fås også fra Brand and Vision. Brevpastaen bringer en række variation i børnenes menu, fordi den også fås med tørrede tomater og tørret spinat. Sortimentet inkluderer også to flere Teblandinger: Teposepakningen af ​​frugtte og rød bærte er også trykt med figurer fra Sesame Street. Da hvert motiv duplikeres, kan du endda spille hukommelse med det.

Nægter dine børn også sund mad? Hvad laver du for at sikre, at dine børn spiser sunde?

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: