Mine rejseoplevelser med meinfernbus – det behøver ikke altid at være på banen


Mine rejseoplevelser med MeinFernbus – det behøver ikke altid at være et tog

For at fortælle dig om slotte og paladser i og omkring Osnabrück, blev jeg konfronteret med problemet for nogen tid siden: "Hvordan kommer jeg dertil?". Jeg er ikke bilist. Og jeg har ikke tillid til toget mere på grund af nogle relevante erfaringer. eller Jeg prøver at undgå dem.

Derfor kiggede jeg efter alternativer og besluttede mig for et bilkørsel og langdistancebussen. Hvorfor? Afstanden og køretiden er den samme. I bussen har jeg dog chancen for at undgå ubehagelige medrejsende (snarere at sidde). Og jeg håbede også på lidt mere plads. Og mere fred. For efter en meget travl arbejdsuge ønskede jeg at oversovre det 5,5 timers drev, hvis det var muligt. Derfor internet så og kiggede rundt.

Jeg besluttede endelig for meinfernbus.de. Jeg er stadig ukendt og relativt frisk på det stadigt voksende busmarked, men allerede med meget gode anmeldelser og en pris ganske attraktivt tilbud.

booking

dybest set: Hvem der først booker, gemmer! Du bør ikke miste dette af syne her! Jeg besluttede kun en uge i forvejen, og så skete det, at for turen Berlin-Osnabrück en gang 18.00 og den anden gang 22.00 EUR påløb (til sammenligning: Jeg ville nogensinde have betalt ca. 65,00 EUR i toget) , Desværre ved jeg ikke, om priserne ville have været lavere, hvis jeg havde besluttet tidligere. Men alligevel: en absolut rimelig pris. På turdagen ville en billet have kostet 45,00 EUR! Med tidlig reservation så en betydelig besparelse er mulig!

Reservationen på hjemmesiden www.meinfernbus.de er selvforklarende og enkel: Indtast kørselslyst og gem data. Billetten sendes via e-mail og kan derefter udskrives til chaufføren. Glem ikke ID! Fantastisk ting: Hvis du specificerer dit eget mobilnummer, får du besked via SMS, hvis der er forsinkelser. Så du kan nyde koppen kaffe lidt længere;)

Udgående tur Berlin – Osnabrück

Afgang søndag, 17:00 ur ved ZOB i Berlin.
Bussen kørte næsten en halv time tidligere til afgangsstoppestedet. Det viste sig også nødvendigt: 55 passagerer ventede på at stuve deres bagage, tjekke ind og få et godt sæde. En passager dukkede ikke op, og dermed "kun" 55 personer. Faktisk var bussen booket til det sidste sted.

Jeg tog vinduessædet på det første sæde og fik en stille ung kvinde til min side. Buschaufføren var i godt humør, forklarede alt for os, og vi gik væk.

På vejen var der kun en ubehagelig situation: i navigationssystemet blev der desværre gemt en forkert destination, så vi ikke kom direkte til det ønskede chaufførskifte, men gurkten gennem et lille boligområde med vores store bus. Men chaufføren havde situationen under kontrol, og den tabte tid blev derefter trukket tilbage (ved et kort stop, skønt der ifølge tidsplanen er planlagt et længere ophold).

Nogle stationer senere landede vi til tiden i Osnabrück.

Retur Osnabrück – Berlin

Afgang tirsdag kl. 11:50 fra Osnabrück hovedstation
Denne gang kom bussen fra Münster og kørte tilsvarende kun Osnabrücker stop. Men igen: til tiden for minut! respektere!

Vores rejse til Berlin gik uden hændelser, og tidsplanen blev overholdt.

I bussen

Den respektive chauffør har udførligt forklaret de forskellige funktioner i bussen i starten af ​​rejsen eller efter at have forladt stop: fra sikkerhedsseler (der bliver fanget uden bælte, betaler en bøde på 35 EUR), for brug af fodstøtter (for små mennesker som mig bare vidunderligt) og bagklappen og sidelæns-skift sæderne (dette har virkelig en masse plads og kan køle vidunderligt) indtil brugen af ​​toilettet (kun efter låsning af døren er at Lys og brug er kun muligt på motorveje).

Nogle snacks og drinks er til rådighed til enhver tid mod et gebyr hos chaufføren.

Driver i pause ….

Også spørgsmål blev let besvaret af chaufførerne til enhver tid: undervejs blev vi "blinket", og passagererne spurgte, hvad der var gået galt. Disse var dog "lastbilhastighedskameraer". Disse udløses af vægtsensorer i vejen. Lastbiler må kun køre i 80 km / t på disse specielle steder. Busser dog 100 km / t. Da vi havde dem på uret, udløste vi hastighedskameraet. Jeg vidste ikke før, og jeg var glad for at have lært noget igen.

Toilettet – bestemt et vigtigt emne. Hvis jeg ikke havde brug for dem på turen. Selvfølgelig lavede jeg en test for at rapportere om det. Som allerede nævnt: af sikkerhedsmæssige årsager er brugen kun mulig på motorveje! Når du går ind i kabinen og lukker døren bag dig, er du i mørke. Lyset tændes kun, når døren er låst. Faktisk en god tanke: så du kan være sikker på, at ingen ubehagelige besøgende pludselig gider. I bussen indikeres derefter med et tilsvarende signal, at toilettet i øjeblikket er i brug. I selve kabinen er der ikke meget plads, og slutningen af ​​turen manglede desværre toiletpapir. Men den typiske "Plumpsklogeruch" var den mere intense. Det er dog bestemt værd at nævne, at døren lukkes så godt, at passagererne i bussen ikke udsættes for nogen lugtgener!

Fi eksisterede endda med to indgange. Disse er dog begrænset til 8 samtidige brugere. Og på en eller anden måde var jeg altid for langsom. Faktum er: Jeg var forbundet, men jeg kunne ikke bruge den.

Konklusion

Samlet set var jeg meget positivt overrasket over de to rides: billig, praktisk og punktuel, jeg nåede min respektive destination. Fra min side er der bestemt en anbefaling til en tur med meFernbus!

Videregivelse: Vi blev hjulpet til denne rejse med en busstur fra MeinFernbus. Tak for det. Meningerne og oplevelserne er imidlertid ikke påvirket og vores egne.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: