Kedel uden plast- og vandfilter i testen – jeg lever grønt!

Kedel uden plast- og vandfilter i testen

Jeg havde en kedel i rustfrit stål (uden plast) og et aktivt kulfilter vandfilter i langvarigtest. Hvordan kunne du lide mig? Og er disse køkkenmaskiner virkelig nyttige?

Hvorfor mig et vandfilter og en plastikfri kedel er vigtig

Du hører faktisk overalt, at vandet i Tyskland er meget tæt kontrolleret. Forordningen om drikkevand specificerer nøjagtigt, hvordan drikkevand er beskyttet. Ledningsvand produceres til 70 procent fra grund- og kildevand. Til 13 procent bruges hav, dæmning eller flodvand. De resterende 17 procent kommer fra overfladevand (gennem en jordgang eller bankfiltrering). I Tyskland er kvaliteten af ​​drikkevand forskellig, og mange træk har givet mig mulighed for at få meget forskellige oplevelser. Nogle gange smager vandet meget sæbe, nogle gange lugter det anderledes, og mange mennesker kender problemet med kalk. Jeg synes ikke, det er så slemt, når alt kommer til alt, hver region er forskellig med sin jordtilstand. Da jeg ikke længere har taget en anti-baby-pille (og det har været et par år), er jeg følsom over for hormoner og vandforurening fra pesticider og stofrester.

Jeg ved, at spildevandsanlæggene ikke filtrerer hormonrester. Ligeledes vil jeg ikke forbruge medicinrester, tungmetaller, partikler fra rørledninger, pesticider, fungicider, herbicider og mikroplast med ledningsvand. Hvis jeg har mulighed for yderligere at filtrere mit ledningsvand med et vandfilter, så gør jeg det. Der er ikke noget galt med det, fordi et vandfilter er overkommeligt og kræver lidt vedligeholdelse. Derudover filtreres yderligere 99,9% af alle bakterier ud af vandet. Producenten tilbyder uafhængige undersøgelser for at hjælpe forbrugerne med at overbevise sig selv.

I en kedel opvarmer du vandet. Plast kan lide at frigive stoffer i vandet, når det bliver varmt. Selv hvis producenten fremmer BPA-frihed, kan der være andre stoffer i plasten, der ikke er godt for mit helbred. Derudover generer lugten af ​​plastik mig både med nye og delvist med gamle kedler. Jeg har allerede oplevet, at vandet fra en plastkedel smagede som plast, selvom kedlen ikke var ny. Jeg bruger kogende vand på rustfrit stål eller glas, det foretrækker jeg. Så jeg sørger for, at vandet ikke har kontakt med plastdele, når de opvarmes. Vores kedel er blevet brudt helt for et par uger siden. Selv hvis teknologien stadig fungerer, er det ikke længere muligt at tænde kedlen og derefter fylde det varme vand i koppen. Han faldt ordentligt fra hinanden efter dobbelt reparation.

Oplev med kedlen fra Ottoni Fabbrica

Vi valgte kedel fra Ottoni Fabbrica. Mere præcist for modellen Alice Satinato, som er moderne, men tidløs i design. Jeg havde tænkt på denne kedel i lang tid, jeg ventede bare på den tid, indtil vores kedel gav op sin ånd. Imellem har vi også opvarmet vores vand i en gryde, men dette er ikke en dejlig løsning i det lange løb, da det tager alt for lang tid. Elkedlen er fremstillet i Italien (alle komponenter kommer fra Europa) og er for det meste lavet af rustfrit stål. Han er meget høj kvalitet forarbejdet. Jeg har sandsynligvis sagt WOW flere gange, da jeg pakket ud den kedel af rustfrit stål. Vi ønskede at have kedeligt sølv, men det kommer også i forskellige farver. Han har et kalkfilter og viser indeni, fra når den maksimale fyldningshøjde er nået. I kedlen kan opvarmes ca. 1,5 liter vand. Selvfølgelig slukker den også automatisk.

Hvilke fordele og ulemper ser jeg i kedlen?

I næsten alle henseender kan jeg godt lide kedlen. Udførelsen er top, ligesom det ikke lugter ubehageligt, og han koger vandet i en god tid. Han ser ud til at være meget robust og af høj kvalitet. Jeg er glad hver dag, når jeg laver en te. Kedel er gennemsnitligt højt. Dens form kan tage lidt at vænne sig til, for at få den sidste smule vand ud, skal du vippe den lidt mere frem. Efter min mening er dette et meget lille problem. På samme måde bemærkede jeg, at kedlen revner. Men kun hvis jeg varmer meget lidt vand, bare til en kop te. Metallet ser ud til at ekspandere og producerer lejlighedsvis en knitrende lyd. Dette sker ikke, hvis jeg vil tilberede mere vand til min tekande. For mig personligt er det ingen grund til at klage. Hvis kedlen har kogt vand, må du ikke røre den på metallet, kun på håndtaget! Håndtaget bliver overhovedet ikke varmt. Kroppen på den anden side, når alt kommer til alt, leder metallet varmen meget godt. Låget er også lavet af metal og, undtagen på håndtaget, lige så varmt. Jeg havde ingen problemer med det, det siger sig selv for mig. I resuméet vil jeg gerne udtrykke en klar købsanbefaling til el-kedlen i virksomheden Ottoni Fabbrica Alice Satinato.

Aktivt kulhydratfilter til begyndere

Mit vandfilter er fra The Local Water, en opstart fra Hamborg. Jeg har været i kontakt med fyrene i nogen tid og synes, at deres vandprojekt er godt. Du har en masse tanker om emnet "vand" skabt og på udkig efter en enkel løsning til enhver husstand. Især til en ukompliceret løsning, hvordan man nyder godt vand. Jeg har behandlet vandkvalitet og forskellige vandfiltreringssystemer før. Et aktivt kulfilter vandfilter, der er fremstillet i et specialfirma i Tyskland i mange år, synes jeg er en meget god løsning. Før jeg glemmer det: Mineralerne er konserverede i vandet! Som nævnt ovenfor kan vandfilteret være bakterier & Filtrer vira, hormoner, medikamentrester, tungmetaller, partikler fra rørledninger, pesticider, fungicider, herbicider og mikroplastik ud af vandet. Vi har en mobil version af filteret – det kan vedhæftes hvor som helst og gøre det igen. Du kan endda tage ham på ferie! Filterpatronen skal udskiftes hver 6. måned, og den koster ikke meget. Local Water tilbyder en filterabonnementstjeneste, som vi gerne vil bruge. Vi har udskiftet vores patron før og drikker kun filtreret vand i cirka 8 måneder. Vi laver også mad med det. Hvordan man installerer filteret nøjagtigt, og hvilke filtermodeller der er, skriver jeg bedst i et separat indlæg. Kort sagt vil jeg gerne sige, at jeg er meget tilfreds med vandfilteret, og at han gør sit arbejde godt.

Konklusion: kedel med vandfilter – velfungerende duo

Jeg er tilfreds med både Alice Satinato-kedel og vores vandfilter. De er blevet en integreret del af vores hverdag og er gode hjælpere. Pris-ydelsesforholdet er godt, og kvaliteten er overbevisende.

Du er måske også interesseret:

Dette indlæg blev udgivet af Lisa Albrecht den 28. december 2017.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: