Ikke moren – hvorfor vi besluttede os mod krybben

Ikke moren - hvorfor vi besluttede os mod krybben

Ikke moren – hvorfor vi besluttede os mod krybben

”Og i hvilken krybbe er Aric registreret?” Dette spørgsmål kom ofte op, efter at jeg annoncerede min graviditet. Nu er min søn 10 måneder gammel, og jeg bliver nødt til at passe på at vænne sig til og få lidt fødsel. Hvorfor jeg ikke gør det, kan du finde ud af det nu.

Forkerte ideer

Allerede før jeg fik ideen om at blive gravid, havde jeg kun kvindelige kolleger, der gik tilbage på arbejde straks efter et år – hver for et andet formål. Den ene var enlig forælder, den ene fungerer på grund af kedsomhed, og den ene har simpelthen brug for de månedlige penge. Tidligere tænkte jeg ikke meget over det – hvad alle gør, skal være rigtige?

Dag x kom, og jeg blev gravid, og for første gang måtte jeg beskæftige mig med dette emne. Mit hjerte bankede anderledes, og for mig var det klart: inden den tredje fødselsdag vil jeg ikke lade dette lille og delikate væsen være i den ydre pleje. Jeg vil aldrig glemme ansigtet fra min mand – selvfølgelig, et barn med et år i krybben, alle gør det. Alle vi kender. Et par måneder før fødselsdato blev alt udfyldt – ansøgning om et barn, ansøgning om forældreorlov og børnehaveansøgning: til sommeren 2018. Jeg kan fortælle dig en ting: i dag ser min mand det på en lignende måde som mig, en baby har brug for sin mor. Med 1 eller med 2 eller med 3.

Alt sammen en attitude ting

Det er let at skrive om dette, hvis du ikke er nødt til at forpligte dig til økonomiske ressourcer. Dog ville vi også være i stand til at gøre det med mindre penge – har du brug for to biler? Skal min låneafgift virkelig være så høj månedligt? Har vi brug for to helligdage om året? Det er ofte et spørgsmål om holdning, og om man er parat til at kunne sætte sin luksus tilbage i tre år og vil.

Men så snart jeg går ind i diskussioner om dette emne, er der altid sammenligningen mellem øst og vest. Som om det ville være ønskeligt at give sit barn med otte uger. Når jeg tænker tilbage på min barndom: ved slutningen af ​​folkeskolen var 80% af mødrene derhjemme. Frakoblingsrapport børn? Der var næsten intet.

Men hvorfor bliver du set på i dag, så snart du siger, at du bliver hjemme i mere end tre år? Hvordan kunne billedet af den kærlige mor ændre sig i retning af den doven, uuddannede, mændfritagne og antisociale mor? Samfundets image er fuldstændigt ændret. Til skade for mødrene, der tager sig af deres børn.

Et konsolideret image af samfundet

I medierne kan du selvfølgelig næsten altid kun se de sædvanlige Hartz 4-familier, Mama derhjemme med fire børn og et røgfyldt sted. Men hvad nu hvis du bare kan lide at vende dit liv omkring 180 grader og føle livet rigtigt med fødselen af ​​dit første barn? Skal jeg gøre et job for det perfekte image i samfundet, få en lav løn der i skatteklasse 5, som jeg stort set skal betale til min babysitter? Nej. For hvad? Så jeg er nødt til at dele derhjemme og kan ikke give 100% på arbejde?

”Jeg ser altid frem til mit arbejde og bliver adskilt fra mit barn, efter det savner jeg altid min baby og er ikke så irriteret. Jeg kan godt lide at tilbringe tid med mit barn mere end mødre, der sidder derhjemme. "Eller:" Lærerne kan lære barnet så meget mere end den intetanende mor, der kede sig hjemme kedelig tid rundt om ørerne ”- mine absolutte yndlingsudtalelser, når det kommer til dette emne. Hvordan kan du overbevisende sige, at en dame (der sandsynligvis skal tage sig af 15 børn på samme tid) har mere at tilbyde mit barn pædagogisk end mig som mor? Hvorfor er det så svært at indrømme, at du også gerne vil være hjemme i stedet for at præsentere dig selv som en superwoman og forretningskvinde? I min bekendtskreds kan jeg regne med en hånd, som ærligt kan indrømme, at han meget hellere vil bruge tid med sin baby end med sit job. desværre.

Jeg beslutter det > Hvad betyder mere til sidst: den uforglemmelige tid med din baby eller materielle ting? Mennesker er ikke designet til at sove alene, spise alene, at være adskilt fra deres forældre (plejepersonale) – og under ingen omstændigheder før de kan gå og tale. Et barn under en alder befinder sig og er meget travlt med sig selv: interaktion med andre børn er derfor ikke afgørende for krybbebesøget. Jeg blev ikke mor, så jeg ser mit barn om morgenen og om aftenen – og kun i weekenderne. For mig er det umuligt at forstå og heller ikke kompatibel med mig selv.

Andre vigtige punkter, der taler for mig mod en tredjepartspleje, er af personlig karakter. Jeg stopper stadig Aric efter behov, og jeg kan ikke forestille mig, at vi kan og ønsker at slå dette fra i de næste to måneder. Derudover er Aric en følsom person, der er meget tæt på mig. Selvfølgelig vil det ene eller det andet fremstille det som negativt, men: du har et utroligt stærkt band – mor, far og baby. Det kan ikke tænkes, at han og vi vil være tilfredse med hjælp udefra. I en alder af alderen behøver ingen baby at forlade. I fremtiden bør et søskende til Aric også følge, så det giver lidt mening at lægge en baby i krybben og derefter senere trække en anden stor. For mig er der kun en grund til, at min søn kommer i børnehaven i en alder af tre tidligst: små venner, som han kan lege og boltre sig med.

Hvis du ikke har noget valg

Desværre er beslutningen for de fleste forældre truffet af staten. ONE YEAR Forældrekvote, ONE YEAR er dit job i virksomheden, der er sikret, dagpleje, dagpleje, fuldtidsskoler – alt er designet, så dagens mor skal tilbage til fuldtidsarbejde. Hun har intet valg. Der var også en anden klap i ansigtet: i 2016 blev børnepasningsydelsen, der blev udbetalt fra den første til den tredje fødselsdag, afskaffet.

I sidste ende skal alle selv vide, hvordan han ønsker at forme sit liv og leve det, og han behøver ikke at svare til nogen undtagen sig selv og sine børn. Alle har forskellige planer og mål og lever et andet liv: det er derfor, der ikke er noget rigtigt eller forkert. Men jeg spørger mig selv: er det virkelig vigtigt i slutningen af ​​vores liv, hvilke gode steder vi besatte i vores karriere stige, eller at vi kunne opleve den unikke tid for vores babyer? Jeg har fundet MIT måde og er glad for at tage den beslutning og håber, at flere mødre overhovedet kan have et valg.

Blogindlæg, som du måske også er interesseret i:

Skriv en kommentar Annuller svar

28 Tanker om "Ikke mamma – hvorfor vi besluttede mod krybbe"

Jeg bliver også hjemme af lignende grunde som dig (for tidligt, arbejder i børnehaven, behøver ikke at gå på arbejde, nr. 2 i planlægningen). Indtil videre har jeg ikke haft for dumme bemærkninger om det. Og hvis jeg i mellemtiden normalt siger "fordi vi har råd til det", er der ofte ikke noget tilbage.
Lev og lad leve …

Hej kære Elisabeth, mange tak for din kommentar. Jeg testede engang svaret – men i sociale netværk. Du kan ikke forestille dig, hvor stor Shitstorm var – alle følte sig angrebet – undtagen naturligvis mødrene, der ser det som vi gør.

Jeg har ikke et barn endnu, og der er ingen produktion i ^^. Men jeg ved allerede, at jeg vil arbejde 2 dage og tilbringe resten af ​​min tid med mine børn. Hvorfor? Mit job er meget vigtigt for mig og sjovt. Som lærer har jeg den fordel, at deltidsarbejde er normen.

Kære Laura
Et meget flot skriftligt indlæg! Jeg repræsenterer den samme opfattelse som dig, bortset fra at jeg desværre ikke har andet valg end at arbejde i det andet år, fordi jeg ikke kunne forsinke starten af ​​træningen i flere år.

Samfundets image forbliver det samme, og uanset hvordan du gør det, er der altid noget at klage over.
Og jeg har aldrig set den statlige ting sådan før, men du har også helt ret i det. Du er så vidt sagt under pres.

Med venlig hilsen
Inga ❤️

Det er skør, hvor forskellige vores meninger altid er, og hvor meget jeg ubevidst har åbnet dig for hjertet.

Johanna er omtrent på samme alder som Aric, og jeg ledte efter et nyt job, før hun blev født. Så kom hun, og jeg havde ellers travlt. Ikke desto mindre havde jeg stadig drømmen om at gøre det, jeg elsker professionelt.

Jeg beundrer enhver mor, der fuldt ud fokuserer på sit barn. Jeg må sige ærligt, at jeg ikke kan gøre det. Jeg elsker hende, men den eneste morvæsen fylder mig ikke personligt. Og da jeg har mulighed for, takket være far, vil jeg arbejde på fuld tid igen. Dog denne gang i mit drømmejob med fleksibel arbejdstidsmodel, hjemmekontor og en børnepasning, der kun passede en meget lille gruppe børn. Dette er min personlige perfekte model … Som du allerede skriver, ved ingen bedre, hvad Aric har brug for end dig, fordi du er hans mor. Jeg ved dog også for min ært, at hun har en enorm sjov i pleje. Hvor fra? Fordi vi selvfølgelig testede det.

Jeg synes også, at mødre burde få flere valg. Ingen kan sige bedre, hvilken model der passer til familien end moderen, men du skal ikke demonisere udenlandsk pleje i sig selv.

"Det er skør, hvor forskellige vores meninger altid er, og hvor meget jeg ubevidst har åbnet dig for hjertet." Jeg kan – som jeg synes virkelig mærkeligt – 100% tegn!

Jeg tror, ​​jeg kom på din Xing-profil på et tidspunkt, og så vidt jeg kan huske, havde du et job i detailhandelen? Så tæt på hvad jeg gjorde: Handelsassent hos H&M og senere afdelingsleder og undervisere. Jeg har dette job (dumt, jeg troede, at du har at gøre med mode – hvilket desværre, men nul er sandt) hadede. For mig er min blog for mig et ‘job’ (selvom jeg kun bruger et par timer om dagen), uden hvilken jeg undertiden ville blive skør. Derfor forstår jeg, at du har brug for en balance. Jeg synes dit koncept er godt, selvom jeg ikke er tilhænger af tredjepartspleje. Men du lever også en helt anden model. Nogle gange til børnepasningen, nogle gange moren der har tid til den lille på hjemmekontoret og en far der er der. Jeg tænker dette snarere: Jeg går på fuld tid, barn i krybbe, om morgenen for at se kort, om aftenen se kort og forlade i weekenden (da du er et par), forfærdeligt. Desværre kender jeg så mange mennesker om denne belastning. Mennesker, der lægger deres bekymringer langt foran deres barn, men også mødre, der gerne vil være hjemme og simpelthen ikke kan. Du skal bare have et valg, og de har bare ikke nok mennesker.

Åh, jeg beundrer dig virkelig, at dette er den rigtige løsning for dig. Efter 10 måneder med min første datter havde jeg følelsen af, at jeg ikke kunne give hende mere! Hun var så ambitiøs og grådig for andre børn, at jeg med sikkerhed gav hende et års pleje, og jeg har aldrig set mig tilbage! Min anden datter er anderledes, så jeg ville gøre det som nej. 1 og er nu på klude. Måske reducerer jeg plejetiden lidt. Lad os se, der er stadig lidt tid tilbage!
hilsner
Katja

Tak for dette gode og ærlige indlæg! Jeg har ikke børn, men jeg har den samme holdning som dig, og jeg tror, ​​vi ikke vil gøre lidt godt for de små mus, hvis vi giver dem væk så tidligt. Min mor arbejdede også, og jeg var heldig nok til at tilbringe min barndom med min bedstemor. Men ærligt: ​​Jeg ville gerne have det anderledes og have mine venner misundt for deres husmorsmødre.

Alle de bedste
Ines

Ja, jeg finder altid den skræmmende DISKRIMINATORI !!
Skavlen er ikke din, kære mødre.
Det hører til sig selv.
Jeg forstår, at du altid føler dig meget forbundet.
Når alt kommer til alt havde du det meget tæt på dig i meget lang tid.
Under graviditet.

Et kærligt kys af faderen … Ja tak!
Men fuld pleje? Af en MAN??
kompetent & kærligt – Er det endda muligt??
Da KVINDER helt klart bringer børnene ud i verden …
(efter jomfruproduktion)
Ja, det fungerer …
til denne næsten absurde idé,
at fødeføderen automatisk giver den bedste pleje, da hun elsker sit barn mest (eller bedst).
FEJL!
Nu stikker mig – LOL – men det brænder altid på min sjæl – fordomme, omgang med børn, selvopdagelse
Min tone er en smule hård … men de fleste af de mødre, jeg kender, er normalt ikke så let INTELLIGENT …
og det er meget i harmoni med de følelser, som dette tema vækker hos mig.

Flere mødre og flere fædre skal kunne vælge børnepasning med et let hjerte.
Jeg er helt for det … &# 128.578;

Der er ingen forældremodtagelse i Schweiz. Barselsorlov (14 uger) er ikke engang 10 år … fædre har ret til 1 dages ferie …

Desværre er der ikke noget valg for mange. Vi valgte bevidst børnehaven: https://mamarocks.ch/2017/02/28/kita-kind-stolz-darauf/

Personligt finder jeg 14 uger simpelthen for kort, fordi babyen virkelig er meget lille.

Jeg er ærligt ude af stand til at forstå, hvor stolt det er at give sit barn til dagplejen. For mig er børnehaven bare et sted for børn at finde deres første venner i skolens begyndelse – ikke mere og ikke mindre.

Jeg tror alligevel, at du er nødt til at skelne igen, fordi børnehaven i DE er mere som børnehaven fra 4 i CH er bygget …

Jeg finder det altid "sødt", da tyskerne diskuterer dette emne, hvad enten det er med 1 eller 3 år eller, eller … i Schweiz forventer en forventningsfuld mor nøjagtigt 16 ugers forældreorlov, og de er EFTER fødslen (før det arbejder de fleste indtil dato). Og hvis du vil eller skal tilbage til det gamle job, så efter 16 uger. Jeg synes det er noget rod! 6 måneder finder jeg minimum, så i det mindste garanteres fuld tid på 6 måneder. Mange kvinder er nødt til at pumpe det stressende job i pauserne, ofte på toilettet. Eller bring barnet til amning. Eller bare langsomt ammes. Fædre har ingen ret til at blive hjemme i mere end 1 dag. Mange tager derefter en ferie, men mere end 2 uger er der næppe i 4 ugers årlig ferie. Katastrofe! Forældre- eller børnepasningsydelse har aldrig været tilgængelig i Schweiz. Kita-priserne er baseret på forældrenes løn og er normalt så høje, at bundlinjen sidder med det mindst mulige. Det økonomiske er ikke engang grunden til at arbejde igen, men snarere "ophold i det" eller "sorten", "selvtillid", måske den sociale forventning …
Ikke desto mindre er der naturligvis 100 forskellige modeller mellem bedsteforældre, reduktion af faderens arbejdstid for pleje af samfundet, Nannys, børnepasninger, naboer, veninder osv. For børn der bor hjemme er der grupper på 3 år eller mere, 2-3 timer, 1-2x dør uge. Og fra 4 år begynder obligatorisk uddannelse. Senest i Schweiz går børnene i børnehaven, der varer to år. Derefter kommer folkeskolen.

Ærligt? Jeg synes det lyder så forfærdeligt. Dette er virkelig familie fjendtligt!

Jeg vidste ikke om obligatorisk skolealder 4, så hvis jeg læste alt det, ville jeg ALDRIG bo i Schweiz. For mig lyder det næsten som et mareridt.

Hilsen og tak for den indsigt, som mor gange 3 siger:

Ja, vi er baglæns … indtil en smart løsning findes … møllerne bare slibes for langsomt. Selvfølgelig er du nødt til at se individuelt. Der er blide chefer, der lader sig tale med … virksomheder, der giver flere ferier. Men det er nogle få undtagelser …
For fædre er det jo bare et initiativ, men hvorvidt det accepteres: http://www.vaterschaftsurlaub.ch/initiative …?

Jeg ventede 8 måneder hver og akklimatiserede derefter mine børn langsomt til dagpleje / Kita i mindst (2 halve dage). For mig var det vigtigt, for ellers har jeg ingen pålidelig pleje, så selv et frisørbesøg ville have været vanskeligt at organisere. Da jeg arbejder freelance og hovedsagelig hjemmefra (som journalist og supportkonsulent), var det bare fint for mig at kunne ordne disse to halve dage til aftaler. De 8 måneder måtte være, fordi mine børn blev ammet længere på fuld tid. Efter 8 måneder fik de det godt med komplementær mad, mens jeg var væk og ellers blev ammet – det var vigtigt for mig. I børnehaven her i landsbyen har jeg en god følelse, min midterste var meget glad (ville gå endnu oftere, da hun var omkring 4 år gammel, hun spurgte endda, men selvfølgelig måtte jeg afvise). Den store havde flere problemer, men to halve dage fandt jeg rimelig … vi havde ikke råd til mere. En halv dag koster mig troværdig CHF 74.- (uden frokost). Som freelancer får jeg ikke som ansatte en andel af sundhedsforsikringspræmierne, som her er enormt dyre. Heldigvis tjener min mand lidt mere, men stadig kommer vi sammen med hus, bil og nu 3 børn …

Jeg kan forstå, at du med de to dage har brug for faste dage, som du kan love. Men disse priser er stadig utopiske – så arbejder du bare i sidste ende, så du kan give dit barn i en pleje.
Obligatorisk skoledeltagelse fra en alder af 4 år forestillede jeg mig allerede som børnehave. Men jeg tror, ​​det allerede er virkelig tidligt "tvunget".

Jeg synes, det er virkelig forfærdeligt, at der ikke er nogen hjælp i Schweiz. Denne 1-års forældreydelse finder jeg i Tyskland virkelig lidt – det kan ikke være i den forstand, at du ikke kan passe dit barn.

Desværre er Schweiz ikke en velfærdsstat. Økonomien er vigtigere … overalt siges det, at kvinder ikke er blevet trænet så godt, at de bagefter "sidder på huk". Det er fint og rigtigt, og hvad hun end vil (jeg vil ikke), men det samme gælder automatisk også for manden. Der er kun få, der faktisk reducerer (vil eller endda kan, arbejdsgivere kan ikke lide at se det) og derefter tage sig af dem derhjemme. Hvis du deler det (med rimelighed), fint. Men begge børn dagligt på fuld tid i børnehaven, så forældrene kan arbejde (det ville være det ideelle for økonomien!), Jeg synes også forfærdeligt.

Jeg synes, alle skal beslutte sig selv og ikke Staadt. Jeg har også et gymnasium og en temmelig god uddannelse (jeg stoppede med at studere der da) – men jeg ser mit liv meget anderledes. Vores børn er kun én gang så små, jeg kan godt lide at blive længere hjemme. For evigt ville det være for kedeligt for mig, men disse vigtige år burde få mere støtte.

Desværre kunne min mand ikke tage forældreorlov, fordi han er selvstændig. Men i min bekendtskreds findes der også den ene eller den anden familie, hvor faderen ikke kunne tillade forældreorlov – virksomheden ville have givet ham et dårligere job bagefter.

Tak for bidraget, du taler til mig fra sjælen.

Det er virkelig utroligt, hvad du skal lytte til, når børnene bliver hjemme. Her kommer især fra familie og venner, der blander børnene, men eeeeendlich hører til kiga / krybbe.
Min store (3) var faktisk i krybben med 11 måneder, bare fordi jeg troede, det måtte. Alle andre gik også. Han elskede det, jeg led meget. Mit job var ikke sjovt, jeg var ikke fokuseret osv. Heldigvis, som jeg nu finder :), blev jeg opsagt efter den første vinter, fordi jeg så ofte havde wg-sygdom fra barnet, og du var nødt til at blive og var tid ubøjelig.

For et år siden kom vores lodge, og med hende tog jeg den store ud af plejen. Jeg ville bare have mine børn med mig. Det var også uretfærdigt for ham, at babyen og jeg er hjemme, og det er han ikke.

Og hvad kan jeg sige … .. Det er meget udmattende, nervepirrende, jeg findes kun for børnene, husstanden ligner ofte en slagmark …. MEN jeg elsker det &# 128.578;

Næste år beslutter vi, om Lütte kommer med 3 allerede i kigaen eller stadig hjemme. Den store ser frem til sit sidste år før skole i kiga, så e bliver kjent med sine klassekammerater

Mit job var meget vigtigt for mig inden min graviditet! Jeg kunne godt lide og arbejdede meget! Så blev jeg mor! Min lille stjerne er nu 19 måneder gammel og går til Krabbelstube i en alder af to år (Kinderfluippe i Österreich). Uanset det faktum, at jeg skal tilbage i arbejde i marts, synes jeg det er berigende for Phil at tilhøre en børnegruppe. Da jeg er meget opmærksom på tilknytningsteori – jeg er en pædagog – er det vigtigt for mig, at Phil oprindeligt bliver plejet kun tre dage og kun indtil middag uden for vores familie. Jeg udelukker ikke en stigning, men først vil jeg se, hvordan han håndterer disse nye indtryk og oplevelser. Heldigvis kan min resterende arbejdstid dækkes med børnepasning i familien …
Hvis jeg frit kunne beslutte, at du ikke skulle arbejde igen på grund af eksterne omstændigheder, ville jeg gerne være hjemme længere sammen med min kæreste! Dette ændrer dog ikke min holdning, at jeg betragter en rettidig ekstern børnepasning som befordrende.

Hvis jeg forstår din tekst rigtigt, synes de lovgivningsmæssige bestemmelser i Østrig at være forskellige: indtil vores børns anden fødselsdag har vi ret til et tilsvarende job og retten til forældreorlov, hvis du har været i et firma i en bestemt periode, hvilket betyder, at du har ret til er nødt til at få et deltidsjob!

Kære Laura,
igen taler du til mig fra sjælen! Selvom artiklen allerede er et par måneder gammel, og jeg lige har læst den, har jeg den samme mening som dig! Min lille mus var ikke engang på vej, og jeg vidste: Hvis jeg får børn, vil de ikke gå i børnehave før deres 3. fødselsdag. Dette har nøjagtigt de samme grunde for mig som du har + at det ikke engang var tilladt for mig (jeg er født i 1993 og kommer fra Schwarzwald, fra Obersasbach nær Sasbachwalden) for at tage sit barn i børnehave før det Var 3 år gammel. Og af så mange gode grunde, at jeg absolut kan underskrive! Og en anden +, hvis jeg allerede får 3 års forældreorlov fra staten, hvorfor skulle jeg ikke tage det? Faktisk tror jeg også, at det er bedst at tage sig af ens egen mor og tusind gange bedre end nogen form for hjælp udefra. Og om emnet: sociale kontakter, så min datter finder venner, kan jeg kun sige, at jeg mødes så mange gange om ugen med mange andre mødre og børn, at vennerne weklivh ikke bliver forsømt!
Jeg må være enig med dig i, at det er virkelig skandaløst med det ene års forældreydelse! Der er selvfølgelig muligheden for forældremodtagelse Plus, der betyder 2 års forældremodtgørelse, men også ved kun at have halvdelen så meget forældrefradrag månedligt som i etårsmodellen. Heldigvis får vi økonomisk støtte fra staten, så jobcenteret, det sociale velfærdskontor og husstandsbureauet. Jeg synes, det er virkelig godt. Og barnetrygden ja ja, at hvert barn har ret.
Med vores job er vi virkelig heldige: Min partner og jeg er både sundheds- og plejepersonale og arbejder i samme KH. Vi fik begge en åbent ansættelseskontrakt lige efter træningen der. at Under alle omstændigheder kommer jeg tilbage til mit job, som jeg allerede havde der før graviditeten, og min ven også, uanset om jeg kommer tilbage efter 1 år eller 3 år eller endda senere (hvis et andet barn skulle komme under forældreorlov ). Da min ven og far ønsker at tage vores søde Lea også forældreorlov, har vi aftalt, at jeg laver to års forældreorlov, og han tjener derefter 1 år og derefter kun kommer Lea i børnehaven &# 128.578; og ikke en dag tidligere &# 128.578; Så med alle vores ansøgninger har vi også indsendt ansøgningen om en børnehave: den juni 2019 (Lea blev født i juni 2016). Nu er min datter 16 måneder gammel, og jeg ammer hende stadig og er allerede bange og svage knæ i tankerne om, at jeg går på arbejde igen efter hendes 2. fødselsdag. Men jeg ved, at hun er i gode hænder med Papa og den bedste pleje. Før tiden efter deres 3. fødselsdag er jeg endnu mere bange, men jeg er en optimistisk person og tror, ​​at alt går godt, og heldigvis vil der være masser af tid indtil da, og jeg vil nyde hvert sekund af det med min lille elskede! Morhjerte siger:

Åh, hvor rart at være i stand til at læse noget.
Vi har helt besluttet imod udenlandsk uddannelse.
Min mand tjener godt og har en god arbejdstid. Han er hjemme hver dag kl. 14.30, men starter kl. 05.00 om morgenen.

Vores døtre har kun 14 måneders aldersforskel, og allerede efter fødslen af ​​min første datter indså jeg, at udenlandsk uddannelse er ude af spørgsmålet for mig.
Vi har valget og taget den rigtige beslutning.
Min store er fra næste år allerede en skolebørn og min lille følger et år senere.
Det var og er undertiden svært … men vi nyder stadig af det.
Det værste for mig var altid disse virkelig underjordiske og hadefulde kommentarer fra andre mødre.
Og altid er denne fordomme, at børn, der ikke går i børnehaven, socialt forsømt.
Ja, de har ikke mindst 14 andre børn rundt hver morgen.
Men som kompensation har vi deltaget på kurser fra starten, hvor de kan lege med andre børn.
Det gør vi stadig i dag!
Mine to er gode og veluddannede.
Desværre kan jeg ikke altid sige det med kigakinds.
Jeg har ofte en fornemmelse af, at de altid er i oprør med det samme. Alt skal forsvares.
En underviser kan ikke uddanne så mange børn.Lær dem værdier og egnethed korrekt.
Jeg tror, ​​at børnehaver simpelthen er kollektive centre, hvor en underviser skal holde øje med alt for mange børn, indtil deres forældre ankommer.

Men jeg har altid holdt den mening for mig selv, fordi alle burde leve som han synes bedst for sig selv og sin familie.
Kun en ankommer til et punkt, hvor en af ​​kraverne brister!
Det skete en gang, og jeg sammenlignede mine børn med barnet til en anden mor.
Mine jævnaldrende er på ingen måde ringere end deres jævnaldrende!
Siden da tager jeg passage og smiler kun når Ki dergarten diskuteres et sted, og jeg er i centrum af mødrehunden.
Jeg havde ingen børn til at give dem væk, og bestemt ikke, hvis jeg ikke har dem økonomisk.
Jeg er en fuldtidsmor og har et hårdt men rart job. Min familie!

Jeg er helt ærlig. Jeg synes, denne tekst er forfærdelig. Og det betyder ikke nødvendigvis, at jeg ikke er enig med dig. Jeg tror, ​​du nærmer dig dette følelsesmæssige problem med den samme følelsesløshed, som mødrene citeret i teksten vurderer din situation. På den ene side klager det over de almindelige kommentarer fra arbejdende mødre mod hjemmearbejdende mødre og derefter for at nævne standardfraser lige så følsomme. Jeg vil gerne sige: der er mere end bare økonomiske grunde til at gå tilbage på arbejde. For eksempel den rene sjov på arbejdet. Og alligevel vil jeg gerne sige, at der er dage i livet for hver arbejdende mor, som du hellere vil bruge tid med børnene hjemme. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas som en familie i slutningen af ​​dagen. Det er ubestridt, at begge modeller ikke altid er lette.

Selvfølgelig kan du finde ham forfærdelig, men alle har en anden opfattelse. Lad os bare komme væk fra det økonomiske aspekt og sige, at en kvinde hellere vil vende tilbage til arbejde efter et år, fordi hun nyder det. Ærligt? Du bor kun én gang, og hvis et af jobne er så meget sjovere end at hjælpe dine afkom i de første tre år (DER ER DE TRE VIGTIGSTE ÅR I LIVETS LIV), så har jeg simpelthen ingen forståelse. Du kan gøre det, som du vil have det, ligesom mange andre kvinder. Min bekymring er, at måske et par mødre, der endnu ikke har besluttet, hvor de skal gå, vil gå efter det. I sidste ende skal du være klar, så hvilke krav, du har på dig selv. Mine er magtfulde mod mine børn.

Hvor sandt …
Da jeg gjorde det klart for mit arbejde fra starten, at jeg bestemt ville tage to års forældreorlov, den tredje reserverer jeg (jeg var for generet til straks at tage tre, fordi udseendet var så forbandet) jeg straks alt var negativt optalt.
På karrierestigen kommer jeg ikke så hurtigt sammen, så en lang pause, der er du ude af emnet.
Da jeg igen var (ønsket) efter kort tid Schnäzeze (det har jeg aldrig delt, fordi mange betragter det som en skam), var kommentarerne og udseendet næsten uudholdelige.
Men hvorfor føder jeg børn derefter.
Jeg vil og har altid ønsket at kunne give mine værdier undervejs.
Lærerne giver måske noget til mine børn, som jeg ikke støtter.
Da vi også ser økonomisk godt ud (ikke en luksus, men vi lever godt) kom det for mig og min mand aldrig i tvivl, undtagen mig (ikke fordi jeg er kvinden og han manden, men fordi det er i mit job bare lettere at forene) bo derhjemme.
Ikke desto mindre forstår jeg de tilfælde, hvor der ikke er nogen anden måde økonomisk og aldrig vil bedømme den.
Men for os var det den eneste rigtige måde.

Hej min elskede,

Det er trist, at du vurderes som negativ som kvinde, fordi du beslutter dig for "uddannelse" af børn.

For mig personligt var det den rigtige måde, og jeg kan sige, at jeg vil anbefale det til enhver mor.

Jeg er ligeglad med hvordan du gør det, det er altid forkert.
Jeg kender en masse mødre, der har opholdt sig med deres børn i 3 år derhjemme, og også dem, der allerede er barnet med 1 år eller endda tidligere beklaget af andre .
Og den ene gruppe fordømmer for det meste den anden gruppe.
Jeg havde mit barn på 2,5 år med en børnepasning, og senere kom det i børnehaven, og om eftermiddagen var han igen sammen med børnemødre, for simpelthen var min arbejdstid ikke dækket.
Og jeg har ofte været nødt til at lytte til kommentarer om, at jeg er en dårlig mor. Især kvinder, der ikke havde børn. "Hvis jeg har børn, vil jeg selv fortryde dem." Slutten på historien er, at de fleste af dem har givet deres børnepasningstjenester meget tidligere.
Det skal ikke dømme nogen nu.
Jeg ville have gjort det anderledes da, mit liv ville have været anderledes, hos mig var der desværre ikke noget alternativ.
Men desto vigtigere er det, at nutidens kvinde har et valg om, hvor længe hun vil være hjemme eller ikke.
Eller endda hvis far vil være hjemme eller ikke. Hvert par skal tage deres beslutning, da det passer til alle parter, og alle er tilfredse.
Vi som forældre skal holde op med at dømme andre forældre

Jeg er meget glad for, at du har fundet en løsning, og jeg ønsker dig en god familietid

Tak for det gode bidrag! Du taler til mig fra sjælen.
Jeg kan stadig huske mine kollegers udseende, da jeg sagde, at jeg ville ansøge om tre års forældreorlov. Og nu, hvor mit barn er født, kan jeg sige: det var den rigtige beslutning! Jeg kunne tilbringe min lille kæreste så tidligt hvor som helst for ingen penge i verden.
Vi har selvfølgelig økonomiske tab, men jeg siger altid, at en vilje er der en måde. Alt er muligt. For mig har jeg ikke brug for et par år på ferie. Jeg har tid med mit barn til det.
Jeg synes det er trist, at det er blevet normalt i vores samfund at levere deres børn så tidligt.
Lad os se, hvad denne tidlige pleje af andre får konsekvenser for børnene, når de er ældre.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: