Kpni-rådgiver – kpni-klinisk psyko-neuro-immunologi

kPNI-klinisk psyko-neuro-immunologi

Vil du bare gerne montør og vital føle?
Er du træt af allergier, udslæt eller fødeintolerance??
Du har det godt diarré og Forstoppelse, mave- og tarmkramper bare på "kiks"?
Kig efter andre måder omkring din gigt- og dit artrose at afbøde?

Oplysninger om refusion af lovligt forsikrede:
Rådgivning er subsidieret af nogle lovbestemte sundhedsforsikringsselskaber.

Patient udsagn:

I en af ​​mine vanskeligste faser i mit liv kom jeg til dig på grund af utallige fødevareintolerancer. Det var ikke længere muligt for mig at spise og derefter få forfærdelige mave- og rygsmerter.

Lægerne vidste intet råd, og udover rådene om at tage smertestillende midler, og det var sandsynligvis psykologisk stress, fik jeg ingen hjælp. En god ven anbefalede mig derefter til dig med ordene: "Hvis nogen kan hjælpe dig, så Tina"

Efter et meget omfattende anamneseinterview blev jeg imponeret. Hendes omfattende viden om ernæring og tarmen har inspireret mig fra starten, og jeg fik hurtigt tillid. Din kompetence på alle spørgsmål overbeviste mig hurtigt.

Med din store ernæringsmæssige viden er du næsten hver dag ved min side med råd og handling. Hvert spørgsmål fra mig vil blive besvaret kompetent og detaljeret af dig. Ud over værdifulde tip giver du mig også gode boganbefalinger. Og stort set hver anbefaling fra dig har bragt mig frem. Den lange afstand fjernede ikke kontakten og rådgivningen. Dine detaljerede stemmemeddelelser har altid besvaret alle åbne spørgsmål.

Efter mere end 7 måneders samarbejde og rådgivning har jeg taget mange skridt fremad, så der nu er gode faser uden smerter. Jeg er sikker på, at med dig ved min side, vil jeg være meget tættere på mit mål om at være i stand til at leve et normalt liv igen og være i stand til at spise ubekymret. Der er allerede verdener fra staten, da jeg kom til dig.

Tak for at du deler din værdifulde viden, din støtte i alle spørgsmål og din altid positive og motiverende måde.

Mange læger har ikke været i stand til at hjælpe mig med mine problemer, og jeg kan kun råde alle med interesse for sund ernæring og tarmsundhed at kontakte dig.

Mange tak for din hjælp og for din konstante "at være der".

Kære Tina,
I mange år har du været nummer 1 for mig, når det kommer til ernæring.

Du rådgiver mig allerede om paleo-ernæring i 2009, da det ikke var noget problem i Tyskland. Med dette tip fra dig, som jeg konsekvent har implementeret, kunne jeg få mine stressrelaterede fysiske problemer (træthed, dårlig søvn, …) i kombination med sportsgrene under kontrol.

Selv nu, hvor jeg taler om emnet "Jeg bliver allergifri", er du igen en med din utrolige ernæringskendskab stor Hjælp, og jeg er sikker på, at du vil have en stor del i succesen med denne mission.

Jeg er altid imponeret over din kompetence og frem for alt af din lidenskab for ernæring. Indtil videre har hver af dine henstillinger bragt mig frem.

Derudover kan jeg godt lide det meget, at du behandler dine patienter så roligt og tilbyder dine råd via telefonen. Så jeg kan også drage fordel af din viden 450 km væk fra dig.

Jeg råder alle i mit miljø, der ønsker at beskæftige sig nærmere med ernæringsemnet eller tackle et problem omkring ernæringsemnet, at kontakte dig.

Tak for alle de vidunderlige råd, du har givet mig indtil videre!

August 2017 – Claudia K. siger:

Jeg følte, at jeg var på randen af ​​udbrændthed.
Jeg blev kun hjemme, undgik kontakter og klagede samtidig over, at ingen kom, var der for mig eller hjalp mig ud af hullet.
På samme tid gik jeg i vægt, sov dårligt, havde mareridt.
På råd fra min datter lavede jeg en aftale med Tina Sukopp, udfyldte omhyggeligt alle spørgeskemaer og tilbragte derefter lidt mere end 3 timer med hende.

Disse tre timer (det føltes som et halvt år) fik mit liv tilbage på sporet. Forresten ændrede jeg min spiseadfærd bagefter og har nu mistet flere kilo.

Jeg føler mig helt afslappet, befriet fra dårlige tanker og følelser.

Jeg står ikke længere ved siden af ​​mig selv, men er en ven af ​​mig igen.

Og alt dette efter en engangssession med Fru Sukopp.
Fru Sukopp er ekstremt kompetent og yderst nacn.

Jeg kan fuldt ud anbefale hende.

Tina, tusind tak!

Jeg besøgte fru Sukopp med helt tomme batterier og med stigende hudproblemer.
Takket være ændringen i kosten (i retning af paleo og frisk mad), mere sport og kosttilskud, har jeg det bedre og bedre.
Min hud og søvn er forbedret, jeg har mere energi og vitalitet. I mellemtiden har jeg drevet til at jogge inden min lange dag uden arbejde og familie – det ville have været tænkeligt for et halvt år siden.

Jeg føler mig i gode hænder med fru Sukopp, og hvis du har spørgsmål, hjælper hun hurtigt og kompetent via e-mail.
Jeg kan varmt anbefale hendes kPNI-rådgivning og mig selv som terapeut.

Jeg tog til Tina Sukopp for at høre kPNI, fordi jeg havde meget stærke fysiske, men også mentale problemer. Ikke kun min udtalte rosacea og min fordøjelsesbesvær, men også min indre stress og mine problemer med at falde i søvn var meget stressende for mig på det tidspunkt.

Efter at have udfyldt de meget detaljerede spørgeskemaer og min ernæringsprotokol, så jeg frem til den kommende konsultation og de ændringer i mit liv, der fulgte med.

Under den intensive samtale med Fru Sukopp tog hun meget tid på mig og behandlede hvert af mine problemer. Sammen arbejdede vi gennem mit tidligere liv og bestemte, hvor mine problemer kommer fra, og siden hvornår jeg har haft dem.

Hun åbnede mine øjne i den sandeste forstand af ordet, og efter at have talt med hende indså jeg, hvor årsagen til al min smerte var. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, selvom det undertiden var meget følelsesladet.

Efter at hun gav mig mange gode tip og anbefalinger med hensyn til stressreduktion, ernæring og motion, var jeg glade for at se, hvad der ville ændre sig i min hverdag. Efter kun få dage følte jeg mig helt afslappet og tilfreds inde – en følelse, som jeg ikke havde kendt i lang tid.

Selvfølgelig skal jeg først vænne mig til de store ændringer i min livsstil, men da jeg allerede er meget bedre, er jeg meget motiveret til at fortsætte, og jeg er uendelig taknemmelig for fru Sukopp for at være så empatisk og interesseret i mig og frem for alt har kompetence hjulpet os med at leve et lykkeligere liv.

Fra min egen erfaring, men også fra et professionelt synspunkt, var jeg godt klar over, at ernæring har en alvorlig indflydelse på det generelle velvære. Tina Sukopp gjorde mig opmærksom på kPNI og nysgerrig. I en detaljeret anamneseinterview oprettede vi en individuel guide til min diæt.

Takket være de mange værdifulde råd og lækre opskriftsforslag er implementeringen i hverdagen lettere. Listerne over fødevarer, der har en særlig indflydelse på forskellige organer, er også meget nyttige og interessante.

Mine klager (led- og muskelsmerter, humørsvingninger …) blev mindre efter kort tid, og jeg føler mig mere iøjnefaldende.

Tak for det vidunderlige selskab, Tina!

30. DECEMBER 2016

Kære Tina, efter implementeringen af ​​dine mange individuelle tip og råd, klarer jeg mig rigtig godt.

Efter mange allergier kan jeg nu spise meget igen, som ikke var muligt før, f.eks. B. æbler, pærer og nødder. Mens jeg plejede at kun være i stand til at røre frugten med handsker for ikke at få udslæt, kan jeg nu røre meget igen. Det er en enorm gevinst i livskvalitet for mig.

Min smerte, som var godt fordelt i alle led, er væk og om aftenen har jeg varme fødder igen.

Mange tak til dig for at hjælpe mig. Jeg kan anbefale dit råd til alle med smerter eller andre fysiske lidelser.

med diagnosen coxarthrosis er jeg i praksis med massiv smerte og en alvorlig begrænsning af bevægelse af hofteleddet "Peomedic" kommer. Baseret på intensiv rådgivning fra Tina Sukopp og specielle øvelser, som jeg let kunne integrere i min daglige liv, hjalp hun mig meget. Derudover behandlede hun meget intenst med mine symptomer og anbefalede kosttilskud. Med denne kombination har jeg det bedre og tak for det. Jeg følte mig bare i gode hænder. Med god samvittighed vil jeg anbefale dig til mine venner og familie. Mange tak.

Med Tina Sukopp og kPNI-rådgivning ledte jeg efter hjælp til min 7 måneder gamle søn. Alvorligt eksem i ansigtet og på bagsiden af ​​hænderne med kraftig kløe plagede ham og hele familien. Klassisk konventionel medicin kunne ikke hjælpe os tilfredsstillende. Takket være den meget detaljerede medicinske historie, diagnose og intensive rådgivning og støtte under terapi, har min søn det godt igen. Jeg er nu overbevist om resultaterne med hende og bruger anbefalingerne til hele min familie. Jeg kan anbefale fru Sukopps arbejde til alle med god samvittighed.

Dr. Sportwiss. Mona Laqué

Jeg har kontaktet dig med en række klager, herunder a. Forstoppelse, meget uregelmæssig tarmbevægelse, træthed i eftermiddagen, træthed, regelmæssig hovedpine.

Med et første telefonopkald gav du lige så mange tip og tip. Med de kosttilskud og diætændringer, du anbefalede, fik jeg alt, virkelig alt, under kontrol.

Derefter besvarede du altid omfattende og informative spørgsmål.

Jeg har allerede prøvet mange ting for at få ovennævnte problemer under kontrol. Dette hjalp virkelig, og jeg kan varmt anbefale det. Selv hvis kosttilskuddene ikke er billige, var det bestemt værd.

I mellemtiden bor jeg cirka 90% efter Paleo og kan klare mig godt med dig. a. Undgå sukker og korn. Der er gode alternativer, og virkningerne på min krop viser det.

Mange tak for den gode støtte og mange tip!

24. SEPTEMBER 2014

Ved hjælp af Tina Sukopp udførte jeg en tarmrehabilitering. Da jeg ikke kommer fra Köln, gav vi rådgivning / support via telefon eller e-mail.

Tina fra Tina er fremragende. Tina forklarede ikke kun den faktiske tarmrehabilitering for mig, men også baggrunden, dvs. hvorfor hvad tages der i hvilken fase. Tina var til enhver tid tilgængelig via e-mail til spørgsmål, og hendes svar var altid inden for få timer.

Min tarm klarer sig bedre end nogensinde. Jeg kan anbefale råd eller support fra Tina når som helst uden nogen begrænsninger.

Hej Fru Sukopp,

Jeg lærte om din specielle terapi gennem min søn. Der er sket meget med mig, siden vi foretog vores første telefonopkald for over 1,5 år siden.

Jeg led af diabetes type II i over et år, jeg var træt og træt ganske ofte, og jeg havde det ikke for godt.

Gennem dine telefonkonsultationer og omarbejdet med specielle bøger og ved hjælp af vores søn var jeg i stand til at tage ud på et mere begivenhedsrigt liv. Siden da har jeg bevæget mig i den friske luft i mindst 1 time hver morgen. Jeg ændrede min diæt og tager også specielle ernæringsmæssige kosttilskud, og ved 76 år føler jeg mig bedre end jeg var for et par år siden.

Diabetes er gået tilbage, og nu har jeg kun brug for en halv tablet, som snart kan stoppes, som det ser ud.

Jeg var i stand til at reducere min kropsvægt, og jeg er meget motiveret.

De regelmæssige opfølgningsmøder er altid meget støttende for mig. Du har en masse ekspertise og er altid meget venlig, og du kan fortælle, at du nyder dit arbejde.

Jeg kan varmt anbefale Ms. Sukopp til alle, hvis han er villig til at åbne op for den nye diæt og gøre noget for sig selv.

Tak for din hjælp. De hjalp mig meget eller hjælper mig stadig ;-)

Jeg mødte Tina Sukopp, da hun holdt et foredrag om kPNI. Uanset hvad hun sagde om ernæring og den nye viden på dette område vendte bogstaveligt talt alt på hovedet, men det var også så interessant, at jeg straks bestilte en personlig konsultation med hende. Og jeg kan kun sige: Det var det værd!

Fru Sukopp tog meget tid på mig, forklarede alt klart og tydeligt og besvarede alle spørgsmål – også bagefter. Jeg ændrede min diæt for fire måneder siden og er virkelig forbløffet. Den vigtigste effekt for mig først var, at jeg kunne klare mig bedre med min ofte stressende og stressende hverdag. I mellemtiden er jeg blevet så rolig og afslappet – dette er virkelig fantastisk! Derudover har fordøjelsen ændret sig meget (til det bedre), suget efter slik er forsvundet, jeg har meget mere energi (mentalt og fysisk) og er ikke blevet syg siden da (før jeg var meget modtagelig for forkølelse).

Selvfølgelig skal du være klar til at ændre dine spisevaner og vænne dig til et helt nyt perspektiv. Men også her gjorde fru Sukopp mig vidunderlig "indsamlet", ved at forklare mig, at jeg slet ikke behøver at undvære visse ting. Dette gør selvfølgelig ændringen meget lettere.

Alt i alt er jeg mere end glad i dag over at have deltaget i dette foredrag og mødt Tina Sukopp! Jeg kan virkelig anbefale kPNI-råd til hende!

KPNI-konsultationen med fru Steinbach var en fuldstændig sejr for mig i enhver henseende. På trods af at rådgivning kun var mulig via telefon og e-mail, følte jeg mig ind "gode hænder" og give fremragende rådgivning. Mine problemer, hvorfor jeg henvendte mig til fru Steinbach, er næsten forsvundet, og jeg føler mig mere energisk fra dag til dag.
Jeg kan kun anbefale PEOmedic til alle, der ønsker at lære mere om sig selv, deres krop og virkningen af ​​mad på vores organisme og blot ønsker at føle sig bedre.
For mig var dette en helt rigtig beslutning.

Tak for det!

Hej Fru Steinbach, tak, fordi du vendte mig tilbage til dit ernæringsråd "hopper" har hjulpet.

I næsten et år har jeg arbejdet med en betændelse på begge ydre ankler. Lægerne behandlede mig først med diclofenac, hvilket kun hjalp i kort tid. Senere fik jeg kortison to gange. administreret. Også det var kortvarigt. Højdepunktet var i slutningen af ​​december. Jeg rev begge mine peroneale sener på min venstre ankel. Lægen gav mig

Nyhedsbrev

Hold dig sund – hold dig informeret!
Abonner på mit nyhedsbrev.

Kontakt mig

KPNI og fysioterapi er komplekse emner, hvor jeg har været i stand til at opbygge et væld af erfaring gennem mine mange års arbejde og konstant videreuddannelse.

Jeg er glad for at besvare dine spørgsmål.

Fra bloggen

Min service til dig

Min gratis service til dig:
Har du spørgsmål om ernæring og / eller fysioterapi? Skriv til mig eller ring til mig på 0221/96236599 (mandag og onsdag fra kl. 11.30 til kl. 12.30).

Besejre rygsmerter permanent!

patient udsagn

November 2019 – Jasmin H. siger:

I en af ​​mine vanskeligste faser i mit liv kom jeg til dig på grund af utallige fødevareintolerancer. Det var ikke længere muligt for mig at spise uden at få forfærdelige mave- og rygsmerter bagefter.

Lægerne vidste intet råd, og udover rådene om at tage smertestillende midler, og det var sandsynligvis psykologisk stress, fik jeg ingen hjælp. En god ven anbefalede mig derefter til dig med ordene: "Hvis nogen kan hjælpe dig, så Tina"

Efter et meget omfattende anamneseinterview blev jeg imponeret. Hendes omfattende viden om ernæring og tarmen har inspireret mig fra starten, og jeg fik hurtigt tillid. Din kompetence på alle spørgsmål overbeviste mig hurtigt.

Med din store ernæringsmæssige viden er du næsten hver dag ved min side med råd og handling. Hvert spørgsmål fra mig vil blive besvaret kompetent og detaljeret af dig. Ud over værdifulde tip giver du mig også gode boganbefalinger. Og stort set hver anbefaling fra dig har bragt mig frem. Den lange afstand fjernede ikke kontakten og rådgivningen. Dine detaljerede stemmemeddelelser har altid besvaret alle åbne spørgsmål.

Efter mere end 7 måneders samarbejde og rådgivning har jeg taget mange skridt fremad, så der nu er gode faser uden smerter. Jeg er sikker på, at med dig ved min side, vil jeg være meget tættere på mit mål om at være i stand til at leve et normalt liv igen og være i stand til at spise ubekymret. Der er allerede verdener fra staten, da jeg kom til dig.

Tak for at du deler din værdifulde viden, din støtte i alle spørgsmål og din altid positive og motiverende måde.

Mange læger har ikke været i stand til at hjælpe mig med mine problemer, og jeg kan kun råde alle med interesse for sund ernæring og tarmsundhed at kontakte dig.

Mange tak for din hjælp og for din konstante "at være der".

oprigtigt
Jasmin H.

Januar 2019 – En dame siger:

Kære Tina,
I mange år har du været nummer 1 for mig, når det kommer til ernæring.

Du rådgiver mig allerede om paleo-ernæring i 2009, da det ikke var noget problem i Tyskland. Med dette tip fra dig, som jeg konsekvent har implementeret, kunne jeg få mine stressrelaterede fysiske problemer (træthed, dårlig søvn, …) i kombination med sportsgrene under kontrol.

Selv nu, hvor jeg beskæftiger mig med emnet "Jeg bliver allergifri", er du igen en god hjælp med din utrolige ernæringskendskab, og jeg er sikker på, at du vil have en stor del i succes med denne mission.

Jeg er altid imponeret over din kompetence og frem for alt af din lidenskab for ernæring. Indtil videre har hver af dine henstillinger bragt mig frem.

Derudover kan jeg godt lide det meget, at du behandler dine patienter så roligt og tilbyder dine råd via telefonen. Så jeg kan også drage fordel af din viden 450 km væk fra dig.

Jeg råder alle i mit miljø, der ønsker at beskæftige sig nærmere med ernæringsemnet eller tackle et problem omkring ernæringsemnet, at kontakte dig.

Tak for alle de vidunderlige råd, du har givet mig indtil videre!

Claudia K. siger:

Jeg følte, at jeg var på randen af ​​udbrændthed.
Jeg blev kun hjemme, undgik kontakter og klagede samtidig over, at ingen kom, var der for mig eller hjalp mig ud af hullet.
På samme tid gik jeg i vægt, sov dårligt, havde mareridt.
På råd fra min datter lavede jeg en aftale med Tina Sukopp, udfyldte omhyggeligt alle spørgeskemaer og tilbragte derefter lidt mere end 3 timer med hende.

Disse tre timer (det føltes som et halvt år) fik mit liv tilbage på sporet. Forresten ændrede jeg min spiseadfærd bagefter og har nu mistet flere kilo.

Jeg føler mig helt afslappet, befriet fra dårlige tanker og følelser.

Jeg står ikke længere ved siden af ​​mig selv, men er en ven af ​​mig igen.

Og alt dette efter en engangssession med Fru Sukopp.
Fru Sukopp er ekstremt kompetent og yderst nacn.

Jeg kan fuldt ud anbefale hende.

Tina, tusind tak!

Jeg besøgte fru Sukopp med helt tomme batterier og med stigende hudproblemer.
Takket være ændringen i kosten (i retning af paleo og frisk mad), mere sport og kosttilskud, har jeg det bedre og bedre.
Min hud og søvn er forbedret, jeg har mere energi og vitalitet. I mellemtiden har jeg drevet til at jogge inden min lange dag uden arbejde og familie – det ville have været tænkeligt for et halvt år siden.

Jeg føler mig i gode hænder med fru Sukopp, og hvis du har spørgsmål, hjælper hun hurtigt og kompetent via e-mail.
Jeg kan varmt anbefale hendes kPNI-rådgivning og mig selv som terapeut.

Jeg tog til Tina Sukopp for at høre kPNI, fordi jeg havde meget stærke fysiske, men også mentale problemer. Ikke kun min udtalte rosacea og min fordøjelsesbesvær, men også min indre stress og mine problemer med at falde i søvn var meget stressende for mig på det tidspunkt.

Efter at have udfyldt de meget detaljerede spørgeskemaer og min ernæringsprotokol, så jeg frem til den kommende konsultation og de ændringer i mit liv, der fulgte med.

Under den intensive samtale med Fru Sukopp tog hun meget tid på mig og behandlede hvert af mine problemer. Sammen arbejdede vi gennem mit tidligere liv og bestemte, hvor mine problemer kommer fra, og siden hvornår jeg har haft dem.

Hun åbnede mine øjne i den sandeste forstand af ordet, og efter at have talt med hende indså jeg, hvor årsagen til al min smerte var. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, selvom det undertiden var meget følelsesladet.

Efter at hun gav mig mange gode tip og anbefalinger med hensyn til stressreduktion, ernæring og motion, var jeg glade for at se, hvad der ville ændre sig i min hverdag. Efter kun få dage følte jeg mig helt afslappet og tilfreds inde – en følelse, som jeg ikke havde kendt i lang tid.

Selvfølgelig skal jeg først vænne mig til de store ændringer i min livsstil, men da jeg allerede er meget bedre, er jeg meget motiveret til at fortsætte, og jeg er uendelig taknemmelig for fru Sukopp for at være så empatisk og interesseret i mig og frem for alt har kompetence hjulpet os med at leve et lykkeligere liv.

Fra min egen erfaring, men også fra et professionelt synspunkt, var jeg godt klar over, at ernæring har en alvorlig indflydelse på det generelle velvære. Tina Sukopp gjorde mig opmærksom på kPNI og nysgerrig. I en detaljeret anamneseinterview oprettede vi en individuel guide til min diæt.

Takket være de mange værdifulde råd og lækre opskriftsforslag er implementeringen i hverdagen lettere. Listerne over fødevarer, der har en særlig indflydelse på forskellige organer, er også meget nyttige og interessante.

Mine klager (led- og muskelsmerter, humørsvingninger …) blev mindre efter kort tid, og jeg føler mig mere iøjnefaldende.

Tak for det vidunderlige selskab, Tina!

30. DECEMBER 2016

Kære Tina, efter implementeringen af ​​dine mange individuelle tip og råd, klarer jeg mig rigtig godt.

Efter mange allergier kan jeg nu spise meget igen, som ikke var muligt før, f.eks. B. æbler, pærer og nødder. Mens jeg plejede at kun være i stand til at røre frugten med handsker for ikke at få udslæt, kan jeg nu røre meget igen. Det er en enorm gevinst i livskvalitet for mig.

Min smerte, som var godt fordelt i alle led, er væk og om aftenen har jeg varme fødder igen.

Mange tak til dig for at hjælpe mig. Jeg kan anbefale dit råd til alle med smerter eller andre fysiske lidelser.

med diagnosen coxarthrosis er jeg i praksis med massiv smerte og en alvorlig begrænsning af bevægelse af hofteleddet "Peomedic" kommer. Baseret på intensiv rådgivning fra Tina Sukopp og specielle øvelser, som jeg let kunne integrere i min daglige liv, hjalp hun mig meget. Derudover behandlede hun meget intenst med mine symptomer og anbefalede kosttilskud. Med denne kombination har jeg det bedre og tak for det. Jeg følte mig bare i gode hænder. Med god samvittighed vil jeg anbefale dig til mine venner og familie. Mange tak.

Med Tina Sukopp og kPNI-rådgivning ledte jeg efter hjælp til min 7 måneder gamle søn. Alvorligt eksem i ansigtet og på bagsiden af ​​hænderne med kraftig kløe plagede ham og hele familien. Klassisk konventionel medicin kunne ikke hjælpe os tilfredsstillende. Takket være den meget detaljerede medicinske historie, diagnose og intensive rådgivning og støtte under terapi, har min søn det godt igen. Jeg er nu overbevist om resultaterne med hende og bruger anbefalingerne til hele min familie. Jeg kan anbefale fru Sukopps arbejde til alle med god samvittighed.

Dr. Sportwiss. Mona Laqué

Jeg har kontaktet dig med en række klager, herunder en. forstoppelse, meget uregelmæssig tarmbevægelse, træthed i eftermiddagen, træthed, regelmæssig hovedpine.

Med et første telefonopkald gav du lige så mange tip og tip. Med de kosttilskud og diætændringer, du anbefalede, fik jeg alt, virkelig alt, under kontrol.

Derefter besvarede du altid omfattende og informative spørgsmål.

Jeg har allerede prøvet mange ting for at få ovennævnte problemer under kontrol. Dette hjalp virkelig, og jeg kan varmt anbefale det. Selv hvis kosttilskuddene ikke er billige, var det bestemt værd.

I mellemtiden bor jeg cirka 90% efter Paleo og kan klare mig godt med dig. a. Undgå sukker og korn. Der er gode alternativer, og virkningerne på min krop viser det.

Mange tak for den gode støtte og mange tip!

24. SEPTEMBER 2014

Ved hjælp af Tina Sukopp udførte jeg en tarmrehabilitering. Da jeg ikke kommer fra Köln, gav vi rådgivning / support via telefon eller e-mail.

Tina fra Tina er fremragende. Tina forklarede ikke kun den faktiske tarmrehabilitering for mig, men også baggrunden, dvs. hvorfor hvad tages der i hvilken fase. Tina var til enhver tid tilgængelig via e-mail til spørgsmål, og hendes svar var altid inden for få timer.

Min tarm klarer sig bedre end nogensinde. Jeg kan anbefale råd eller support fra Tina når som helst uden nogen begrænsninger.

Hej Fru Sukopp,

Jeg lærte om din specielle terapi gennem min søn. Der er sket meget med mig, siden vi foretog vores første telefonopkald for over 1,5 år siden.

Jeg led af diabetes type II i over et år, jeg var træt og træt ganske ofte, og jeg havde det ikke for godt.

Gennem dine telefonkonsultationer og omarbejdet med specielle bøger og ved hjælp af vores søn var jeg i stand til at tage ud på et mere begivenhedsrigt liv. Siden da har jeg bevæget mig i den friske luft i mindst 1 time hver morgen. Jeg ændrede min diæt og tager også specielle ernæringsmæssige kosttilskud, og ved 76 år føler jeg mig bedre end jeg var for et par år siden.

Diabetes er gået tilbage, og nu har jeg kun brug for en halv tablet, som snart kan stoppes, som det ser ud.

Jeg var i stand til at reducere min kropsvægt, og jeg er meget motiveret.

De regelmæssige opfølgningsmøder er altid meget støttende for mig. Du har en masse ekspertise og er altid meget venlig, og du kan fortælle, at du nyder dit arbejde.

Jeg kan varmt anbefale Ms. Sukopp til alle, hvis han er villig til at åbne op for den nye diæt og gøre noget for sig selv.

Tak for din hjælp. De hjalp mig meget eller hjælper mig stadig ;-)

Jeg mødte Tina Sukopp, da hun holdt et foredrag om kPNI. Uanset hvad hun sagde om ernæring og den nye viden på dette område vendte bogstaveligt talt alt på hovedet, men det var også så interessant, at jeg straks bestilte en personlig konsultation med hende. Og jeg kan kun sige: Det var det værd!

Fru Sukopp tog meget tid på mig, forklarede alt klart og tydeligt og besvarede alle spørgsmål – også bagefter. Jeg ændrede min diæt for fire måneder siden og er virkelig forbløffet. Den vigtigste effekt for mig først var, at jeg kunne klare mig bedre med min ofte stressende og stressende hverdag. I mellemtiden er jeg blevet så rolig og afslappet – dette er virkelig fantastisk! Derudover har fordøjelsen ændret sig meget (til det bedre), suget efter slik er forsvundet, jeg har meget mere energi (mentalt og fysisk) og er ikke blevet syg siden da (før jeg var meget modtagelig for forkølelse).

Selvfølgelig skal du være klar til at ændre dine spisevaner og vænne dig til et helt nyt perspektiv. Men også her gjorde fru Sukopp mig vidunderlig "indsamlet", ved at forklare mig, at jeg slet ikke behøver at undvære visse ting. Dette gør selvfølgelig ændringen meget lettere.

Alt i alt er jeg det i dag mere end glad for at have deltaget i dette foredrag og mødt Tina Sukopp! Jeg kan virkelig anbefale kPNI-råd til hende!

KPNI-konsultationen med fru Steinbach var en fuldstændig sejr for mig i enhver henseende. På trods af at rådgivning kun var mulig via telefon og e-mail, følte jeg mig ind "gode hænder" og give fremragende rådgivning. Mine problemer, hvorfor jeg henvendte mig til fru Steinbach, er næsten forsvundet, og jeg føler mig mere energisk fra dag til dag.
Jeg kan kun anbefale PEOmedic til alle, der ønsker at lære mere om sig selv, deres krop og virkningen af ​​mad på vores organisme og blot ønsker at føle sig bedre.
For mig var dette en helt rigtig beslutning.

Tak for det!

Hej Fru Steinbach, tak, fordi du vendte mig tilbage til dit ernæringsråd "hopper" har hjulpet.

Relaterede emner

 • Familie og uddannelse – din guide til et godt familieliv

  Børnetilskud: forbandelse eller velsignelse? Hold modermælk – mere fleksibilitet i hverdagen familieliv Simpelthen fantastisk: vuggesange for en god nat…

 • Teltrådgiver

  De smukkeste campingpladser Der er mange forskellige ting, der betyder noget ved campingpladsen. Ud over udstyret er valget af det rigtige sted også…

 • Guide: langdistancerejse med småbørn og babyer, Julia Malchow

  Myten om, at når børn først er der, kan du kun tage på selvkørselferie på en gård eller på Østersøen har altid været med mig…

 • Vejledning: nødsituation, ulykke, redning – førstehjælp

  Hvert år styrter over fem millioner mennesker i deres eget hjem. Imidlertid kan mange af disse ulykker undgås. Vi præsenterer nogle af…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: