Humboldt mems vs Frankfurt gsefm økonomi (engelsk) – wiwi-treff forum

Humboldt mems vs Frankfurt gsefm økonomi (engelsk) - wiwi-treff forum

Humboldt MEMS vs Frankfurt GSEFM Economics (engelsk)

Humboldt MEMS vs Frankfurt GSEFM Economics (engelsk)

Jeg skriver på engelsk. Jeg er ked af det, men jeg synes, det er bedre end at oversætte det med google.
Jeg er en international studerende med matematik og håbede at studere økonomi i tyskland / tyske universiteter.
Humboldt University før (under udvekslingsprogram), alt hvad jeg kunne gøre var at kigge i aviserne og vælge flere skoler, der lyder berømte. Selvfølgelig kontrollerede jeg deres websider for at få flere indtryk.

Jeg ansøgte om Bonn, Mannheim, Humboldt Berlin, Frankfurt osv., Og jeg fik optagelse fra HU MEMS-master i økonomi og ledelse og Frankfurt GSEFM phd + mqe i økonomi. Venter dog stadig på anden unis.
Da jeg har haft svære tider med at beslutte, hvilken skole jeg skal gå. Hvis du studerer til et af disse programmer, eller du laver master eller doktorgrad i økonomi på andre tyske skoler, kan du give mig nogle råd.

Når jeg ser på skolens webside og tråde i mange fora, har jeg fået et indtryk af, at Frankfurt har haft succes inden for makro og finans og har haft succes inden for makro og finans. Jeg har dog skrevet til et af fakultetsmedlemmerne, og de har svaret, at det er det, men de sagde ikke om mikro.) Men da mine største interesser er mikroteori, anvendt mikro osv., Og Jeg vil studere andre samfundsvidenskaber og humaniora sammen med økonomi i håb om, at det ville være interessant.
Hvordan er det med mikroundersøgelser i Frankfurt? Er det stærkt i mikro, eller ville det være en dårlig ide at studere mikro der?

Om humboldt universitet blev jeg accepteret i MEMS-masterprogram. Det er en kandidatuddannelse i økonomi og ledelsesvidenskab, jeg tror, ​​jeg kan fokusere på økonomi frem for at styre efter mit valg. Jeg forsøgte at få mere information om skolen, programmet, men var ikke vellykket. Der er ingen oplysninger som jobplads (selvom det ikke rigtig er afgørende for mig, jeg tror, ​​det kan være et kriterium at sammenligne skoler.) På websiden. Hvordan er mikro på humboldt universitet generelt? Det er virkelig svært at få en idé om, hvordan programmet ser ud. Der er næppe en tråd om det og derfor svært at kende placeringen. Jeg hørte, at HU er virkelig god i Philo, humaniora, måske i sociale sci, så hvis programmet er godt i mikro, er det måske bedre for mig. Hvordan er det at studere økonomi i Berlin generelt? Byens turistattraktioner betyder ikke noget for mig. BDPEMS, DIW, er de generelt gode? (I mikro?)

Jeg ved, at folk, der har fået en kandidateksamen fra HU eller FU, går til BDPEMS for at forfølge doktorgrad. Hvordan er instituttet? Er det virkelig godt som GSEFM Frankfurts? Hvordan er det med mikroundervisning i Berlin generelt?

Så mange spørgsmål. Tak, fordi du læste dette, og jeg håber, I kan hjælpe mig lidt.
Jeg beklager igen, at min engelske tråd invaderer tysk forum, men jeg håber, at I studerer i Tyskland kunne give mig nogle værdifulde råd, og jeg begynder snart at lære tysk.
Tak!! ?

Related Posts

 • Re: whu vs hhl vs ebs – wiwi-treff forum

  Re: WHU vs HHL vs EBS WHU vs HHL vs EBS Jeg kommer fra Kina. Undskyld, min tysk er meget dårlig. Men jeg er interesseret i en Master i Management på WHU…

 • Aprs station dk5ec (engelsk)

  APRS for begyndere osv. Introduktion og praktiske tip, der beskriver APRS og Weather Station DK5EC APRS, hvad står det for? En station, der opererer med…

 • År i udlandet Engelsk: Lær engelsk i et gabelt år!

  Udenlandsk år for engelsk Hvis du virkelig vil lære sproget, skal du ikke gå glip af at lære engelsk i et år i udlandet. Du kan vælge mellem forskellige…

 • Hamburg-området job & beskæftigelse

  Site: www.englishpages.de A til Z OM OSS APPEL ART BUSINESS KIRKER rubrikannoncer KLUBBER KONCERTER KONTAKT LANDSKAB DAG TRIPS DESIGN DRIKKE UDDANNELSE…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: