Feedback – Hamburger institut til systemiske løsninger


brugeranmeldelser

Hamburg Institute for Systemic Solutions

Efter hver videre træning bliver deltagerne spurgt om specifikke kvalitetsegenskaber. Deltagerne giver os og lærernes menneskelige og faglige kvalitet i årevis topkarakter.

Skalaen går fra 1 = meget god til 6 = helt utilstrækkelig.
Instruktørerne er pålidelige og autentiske Grad 1.2
Undervisningsdidaktik Grad 1.6
Praktisk indhold Grad 1.6
Implementering af det teoretiske indhold Karakter 1.7
Fremhævede metoder / teknikker Grad 1.4
Seminardokumenter / uddelingssteder Grad 1.5
Studienbriefe Karakter 1.9
Tilfredshed i gennemsnit Grad 1.6

I gennemsnit oplever vores deltagere deres problemer med at løse problemer af træning i forhold til deres problemløsningsevner før Træning forbedret med 59%.

”Som kreativ direktør for et Hamburg-designbureau ville jeg arbejde mere direkte med mennesker. Den omfattende systemiske træning hos HISL for den certificerede systemiske psykologiske coach var afgørende.

Jeg kunne især godt lide den høje praktiske orientering. I dag arbejder jeg som kreativitet og teamcoach såvel som i min praksisterapi praksis. "

Dipl. Kommunikationsdesigner, uafhængig systemisk coach, teamcoach og kreativitetstræner

”Hos HISL har jeg lært en masse teknikker, som jeg bruger hver dag i mit krævende lederjob og videre. Læring hos HISL var altid "levende", case-orienteret og erfaringsorienteret og havde således en høj praktisk relevans. Dette lærte mig ikke kun systemiske teknikker, men også assimilerede dem til dygtigt at overføre dem til forskellige situationer. For mit nuværende job og min karriereplanlægning var den virkelig sunde uddannelse og træning hos HISL rent guld! "

Master of International Marketing Management, Chef for Category Development Management, større internationalt selskab

”Takket være den systemiske psykologiske formidlingsuddannelse og støtten fra trænerne på HISL var jeg i stand til at mestre min første succesrige formidlingssag efter halvdelen af ​​træningen. Efter endt uddannelse grundlagde jeg mit eget mæglingsselskab sammen med mit advokatkontor. I dag arbejder jeg hos forsikringsselskaber og ansætter over 15 gratis mæglere. "

Sabine Roselt

Advokat i eget advokatfirma, ejer af Mediation First

”Den systemiske uddannelse på HISL var virkelig stor og hjalp mig meget med at være i et vurderingscenter med 16 deltagere blandt de 3, der blev valgt. Især var jeg i stand til at bruge de systemiske mediationsteknikker med profit i den afgørende endelige gruppeøvelse. Nu er jeg controller i et stort firma ".

Martin Timm

Systemisk psykologisk coach og mægler. Controller, tysk storvirksomhed

”Hos HISL lærte jeg en velbegrundet systemisk uddannelse, hvor læringen var levende og meget sjov. Med HISL-konceptet gik det sammen med arbejde og familie. Efter fire år har jeg nu fire systemiske kvalifikationer, der hjælper mig dagligt i mit job. Derudover føler jeg mig meget veluddannet til min nye forhold-terapeutiske praksis. ".

Editor, systemisk relationsterapeut i privat praksis, alternativ praktiserende inden for psykoterapi

”Under mine studier i international ledelse gennemførte jeg også en systemisk konsulentuddannelse hos HISL. Jeg kunne virkelig godt lide den gode struktur og den lette og praktiske læring. Indsatsen var det værd. Den systemiske rådgivningskendskab og coaching-værktøjerne bringer forskellen i min hverdag i management consulting. I alle tilfælde stræber jeg efter at opbygge coaching. "

Konsulent, Business Consultancy Batten & Firma

”Foruden arbejde og familie er jeg dybt involveret i systemisk viden hos HISL. For mig var det en stor præstation og en unik oplevelse. Læringen med de mange praktiske øvelser og det tankevækkende læringskoncept overbeviste mig. Jeg er nu i stand til at yde sund systemisk rådgivning og få en ny opsætning i mit job. "

Martina Raabe

Systemisk relationsterapeut, familiekonsulent

”Min systemiske coachingtræning hos HISL hjalp meget i min position i international marketing management. De systemiske værktøjer, som vi har lært at være enkle, effektive og meget levende, kan jeg nu anvende hver dag i mit nye job i salgsstyring (store kunder) for mere succes og mindre stress. "

Eva dukke

inden for salgsledelse, store tyske firma

”Jeg nød meget af den systemiske træning hos HISL og fortsatte med at forbedre mit professionelle og private liv. Den systemiske humanistiske holdning blev eksemplificeret og er blevet meget vigtig for mit praktiske arbejde. Det var en berigelse for mig at kende sofistikerede processer og nye værktøjer og prøve dem i øvelser. Denne "levende" læring har gjort det nemt at registrere og lære indholdet; og det førte til helt nye løsninger. "

Matthias Tann

Dipl-Ing. agr., certificeret systemic coach og systemisk mægler med speciale i kompleks mægling (forretningssucces og arvstvister i familievirksomheder)

”At lære hos HISL var for mig: meget praksis, demonstrerede teknikker, øvelse meget selv, gode medstuderende, som jeg kunne uddybe emnet med. Derudover godt sammensat baggrundsmateriale, hvilket giver et meget godt overblik. Fire år det værd! Efter eksamen afsluttede jeg min praksis og havde flere klienter uden hjemmeside og reklame. HISL-uddannelsen har bragt mig frem professionelt og personligt. Jeg er begejstret for mit nye job. "

Erika Pratt-Hopp

Dipl. Socialøkonom, tidligere autoriseret underskriver, i dag: Systemic Consulting Practice, Köln

”Jeg havde brug for fire års systemisk træning og videreuddannelse på HISL for at nå mit mål som certificeret systemisk relationsterapeut efter at have fået et grundigt kendskab til systemisk coaching og formidlingsteknikker. Det har været kedeligt til tider og stort på samme tid at fordybe sig så dybt i systemisk forståelse og anvendelse af viden, at det er så let at forberede materialet og læringen gennem demonstrationer og praktiske øvelser. For mig, min professionelle fremtid og for mine patienter, har den systemiske udvidelse og fundament været meget værd. ”

Juliane Steffen

Systemic Relationship Therapist, Dipl. Psykolog i en afdeling for psykiatri og psykosomatik

”Undervisningsbreve og selvtræningsenheder på dette systemiske psykologiske fjernundervisningskursus er meget godt struktureret og tydeligt arrangeret. De mange spørgsmål og indsendelser fik kreativt og intenst engagement i emnerne og de forskellige værdifulde systematiske værktøjer, selv i nærværsdagene. Jeg har lært meget, både personligt og for mine professionelle aktiviteter. Jeg føler mig godt forberedt på den rådgivende aktivitet. "

Pædagog i sygepleje- og uddannelsestjenesten i en dagklinik for børn og unge psykiatri

Yderligere deltagerstemmer fra vores videreuddannelse

Meget godt helhedsindtryk, også meget godt i detaljer. Godt struktureret, fleksibelt designet og tilpasses individuelt til en (hvis nødvendigt). Jeg er ikke særlig glad for præsentationstræning, men det gjorde mig virkelig begejstret og åben igen.
(J. Schwarze) (Kursus: Kombi-Fernlehrgang Systemischer Psychologischer Berater)

De praktiske eksempler og den egen erfaring med metoderne var meget varige og store. Jeg synes, det er godt at gøre det eksternt
(K. Richter) (Kursus: Kombi-Fernlehrgang Systemischer Psychologischer Berater)

Kombi-Fernlehrgang til fagfolk anbefales stærkt. Eget tempo kan overvejes perfekt.
(Denise St.-K.) (Kursus: Kombineret fjernundervisning Systemisk psykologisk rådgiver)

Jeg fandt kurset meget lærerigt, interessant og varieret, underviserne meget autentiske, åbne for spørgsmål og meget involverede.
Nå, jeg fandt også den høje praktiske del og de praktiske eksempler.
(S.S.) (Kursus: Systemisk psykologisk rådgiver)

Som supplement og videreuddannelse af den systemiske psykologiske rådgiver meget berigende og ganske krævende
(S.H.) (Studiemodul II: Systemisk psykologisk coach)

En interessant introduktion, som har bragt en masse selvkendskab med sig. Generelt var dokumenterne (undersøgelsesbreve + uddelingsopgaver) meget selvforklarende og velstrukturerede. Man har følt sig i gode hænder med alle instruktører, og materialet blev formidlet meget godt og godt. Tak.
(Dirk Heydecke) (Kursus: Systemisk psykologisk rådgiver)

Indholdet var godt baseret på træning som systemisk psykologisk rådgiver. Placeringen var praksisorienteret og fandt vej direkte ind i det daglige arbejde og berikede samarbejdet med patienter.
(Wolfgang B.) (Studiemodul II: Systemisk psykologisk coach)

Jeg fandt coachingtræningen meget god. Jeg følte mig altid meget godt rådgivet og plejet. Det var meget berigende og afklarende for mig, både fra vidensindholdet og den personlige udviklingsmulighed! Mødet i peer-gruppen og samhørigheden fandt jeg stort!
(V.S.) (Studiemodul II: Systemisk psykologisk coach)

Meget livlig, meget træning, praktiske meget gode øvelser, indstillinger, meget kompakt, forståelig, interessant. Meget taknemmelig, venlig håndtering, meget glæde, humor, vittighed – mange tak!
(B.) (Studiemodul II: Systemisk psykologisk coach)

Det andet studiemodul gik fra bredde til dybde. Den praktiske "eksamen" (indtil nu den første samtale) er kronen for den oplevelse, jeg har taget med mig.
(S.R.) (Studiemodul II: Systemisk psykologisk coach)

Varieret af de forskellige højttalere. Praktiske forelæsere var godt forberedt, mange praktiske øvelser. Vel funderet og klar med hensyn til emnet, let at forstå for nytilkomne.
(Sarah Skibbe) (Kursus: Systemisk psykologisk rådgiver)

Meget god, krævende, professionel, rapporteret fra praksis
(Daniel B.)

En stor præstation, at formidle så meget viden i en så velstruktureret og forståelig form på kort tid.
(Doris Poe)

Samlet set en god oplevelse for mig – læring kan være sjovt
(Hanna Stave)

Et vidunderligt grundlag for min videre rejse på dette felt. Jeg er meget glad for at have besluttet det. Foredragsholderne er i topklasse, og atmosfæren er altid afslappet.
(S.S.)

Stor; nyttige; morsom; godt struktureret; didaktisk værdifuld; Practice + teori altid tæt sammen; meget støttende + opmuntrende; et værdsat rum, der gør øvelsen meget let; meget værdsættende; meget stram -> meget indhold; store flip charts; lidt frontal
(Madlon Stuhr)

Undersøgelsen er en stor professionel, personlig og privat berigelse og har bekræftet mit langsigtede mål om at arbejde som konsulent.
(Vicky T.)

Altid tæt på deltagernes behov. Især dejligt at bemærke, at instruktørerne dybt har trængt ind i det medierede materiale og taler fra mange års erfaring. Dybde og menneskehed var især værdifuld for mig.
(Ulrike Nau-Weß)

Jeg er meget imponeret over det gennemtænkte mæglingskoncept. Det har altid været meget livligt, tæt, og jeg har altid følt mig i gode hænder. Jeg oplevede det som en befrugtningsoplevelse og havde altid en fornemmelse af, at det er vigtigt for underviserne at give kunden, os, meget.
(Janine M.)

Jeg finder studiemodulet meget vellykket, fordi det omfattede en stor ændring mellem teori + praksis / praksis. Det gav et godt overblik over høringsprocessen og muliggjorde et mangfoldigt udvalg af metoder. Gennem undersøgelsesbreve og peer-gruppen var jeg i stand til at konsolidere, hvad jeg havde lært eller mindske usikkerheder.
(Sina R.)

Jeg er taknemmelig for at have været trænet med så meget kompetence og påskønnelse – det skyldes også instruktørerne.
(Bernadette W.)

Interessant, lærerigt, meget livligt, altid gennemførligt, gode eksempler, levende illustreret, anerkendende håndtering, godt valgt, når der stilles spørgsmål, omhyggelig håndtering, på udkig efter potentiale (i øvelser), givet grundlag til at prøve dig selv, ser frem til datoer, meget livsberigende.
(A. Brandes)

Deltagerne stemmer fra vores workshops

Jeg fandt dette værksted meget godt. Det hjælper mig med min personlige vækst og opmuntrer mig til at arbejde med karakterer.
Han viste mig flere muligheder med metoder.
Meget interessant syn, virkelighed og sandhed.
(Dunja Marshal)

Super. Ideel blanding af at lære og arbejde med mine egne emner / bekymringer. "
Mail: "Jeg ville gerne takke dig igen! For mig var gårsdagens workshop i klassen. Jeg lærte meget om det. Også i gruppen følte jeg mig meget behagelig.
(C.H.)

Pædagogisk, underholdende, underholdende, rørende, stimulerende, dybdegående.
(Petra Eickholt)

Den meget praksisorienterede læring med mange casestudier passer mig personligt! Ved at observere og høre, hvad du laver og siger, kommer en masse information. "Læring ved eksempel eller ved eksempel"!
Og selvfølgelig de mange muligheder for at tænke sammen, komme med egne forslag og hypoteser osv.
Det, der også var meget vigtigt for mig, er, at du fortsætter med mellemrum på de "rigtige" steder på grundlæggende principper & Co., så det er let at forstå, i et nøddeskal, slå neglen på hovedet. Så jeg kan huske mere af det!
Alt i alt fandt jeg workshoppen meget god!
(T.N.)

Jeg var i stand til at opdatere og uddybe min teoretiske viden og har lært noget, der er meget nyttigt for mig i det praktiske arbejde som coach – kan være en vigtig hjørnesten. Træningen var godt struktureret og fandt sted i en behagelig atmosfære. Jeg føler mig i stand til at implementere det lærte også her i mit praktiske arbejde. Både casestudier og behandlingen af ​​deltagernes bekymringer var vigtige og andelen i god balance
(F.C.)

Jeg kunne godt lide WS meget, det var meget værdifuldt for mig.
Jeg sætter især pris på de mange casestudier og praksis med dannelse af hypotese. Dette giver en mulighed for at tage de første skridt.
Jeg synes, det er fremragende, at Johannes – næsten som i et rollespil – giver indsigt i coachingtalen.
Så ikke kun sager og løsninger præsenteres, det er mere som at kigge over skulderen.
Dette giver workshopdeltagerne en reel indsigt i det praktiske coachingsarbejde inklusive ordlyd.
Denne workshop er meget implementeringsorienteret. Det var især værdifuldt og vigtigt for mig personligt.
(B.C.)

Jeg fandt workshopen meget god! Meget praktisk og en god indsigt i det praktiske arbejde i jobbet i individuel coaching – Mange værdifulde tip og tip til den (fremtidige) coach – godt forhold mellem teori og praksis – Jeg er fascineret og gik hjem med følelsen, det er hvad jeg vil lære Hvad mere kan du ønske dig?
(L. M.)

Jeg kunne virkelig godt lide det. Indholdet var struktureret, så trinene ind i dybden af ​​indholdet var forståelige for mig. Så det havde en masse gennemsigtighed.
Du er meget personlig og individuelt adresseret til individets emnerelaterede bekymringer. Der var øvelser, hvor jeg kunne gøre direkte oplevelser, afstemninger til stille selvopfattelse og tanker / impulser til reflektion.
Og sidst, men ikke mindst, den rolige, opmærksomme og venlige atmosfære, som jeg oplever i dine tilbud igen og igen som meget behagelig. Alt i alt en stor tak!
(Ulrike.B.)


Workshop: Introduktion til Arbejde med Family Board

Med workshop var meget god & gjorde mig nysgerrig efter at blive mere involveret i emnet. Familiebestyrelsen er en metode til at gøre forbindelserne hurtigt og tydeligt synlige.
et al Jeg kunne godt lide, at vi kunne konfigurere vores egne emner / sager.
(F.E.)

Jeg fandt workshopen meget god.
Placeringen var meget praksisorienteret og kompetent. Jeg tager meget med mig og er motiveret til at prøve mig selv og uddybe metoden yderligere. Tak!
(Marko Richter)

Informativ / god arbejdsatmosfære / Kompetent højttaler / magt til at prøve det, du har hørt.
(Susanne Jancke)

Frem for alt fandt jeg, at den praktiske del om eftermiddagen var meget god. God kombination af teori og praksis. God stemning i den lille gruppe. Haber har lyst til den praktiske gennemførelse.
(W.M.)

Workshop: Systemisk parrådgivning på familiens bestyrelse

Super indsigtsfuld, meget velstruktureret, motiverende ledelse og lederskab. Tak!
(Katrin C.)

Meget flot, informativ og praktisk. Har bragt mig videre.
(Tatiana K.)

Meget informativ, meget input, godt struktureret og styret. Godt tidsbestemt, det kan jeg godt lide.
(Susanne O.)

Jeg kunne godt lide workshoppen meget godt, at teori og praktisk anvendelse vekslede. Så de lærde kunne forankres godt.
(K. dreng)


Workshop: håndtering af den indre kritiker

Meget rørende. Den rigtige måde at tackle min indre kritiker på, får jeg et nyt perspektiv på eventuelle udfordringer i livet og gentagne situationer. Det kunne afklares, hvorfor er dette, og hvorfor det forhindrer mig i at udvikle mit potentiale. Udsæt den indre kritiker og har således flere ressourcer til rådighed, handling i stedet for reaktion, efter begivenhederne. Det giver mere mening at leve dit liv indefra og ud snarere end omvendt. (Birgit Hübner)

Seminaret om den indre kritiker har berørt mig meget og gjort mig endnu mere bekendt med mig selv! Det var til dels ukendte og bevægende oplevelser, der fik mig til at føle sig stærkere … en følelse, som jeg bevidst har været på udkig efter i 30 år. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle se efter. Mere specifikt vidste jeg ikke, hvordan det føles. Derfor har jeg gjort mange, små og store skridt. I min søgning efter mig selv emigrerede jeg endda fra Uruguay til Tyskland, da jeg var 18 år gammel. Jeg har allerede lidt under min følelse af mindreværd i folkeskolen, og gennem mine studier i Hamborg håbede jeg at kunne øge min selvtillid. Det kom ikke i opfyldelse.
Gennem den taknemmelige træning som coach, jeg nød hos HISL, er en dør i mig begyndt at åbne. Og gennem dette intensive seminar tror jeg mere end nogensinde på at få forbindelse med mig selv. Kære Dag, jeg takker dig meget for den viden og den påskønnelse, du viser mig / os. Dette giver mig selvtillid.
(V.S.)

Imponerende og dybtgående. Kort sagt en oplevelse, som jeg kan huske, men også for fremtiden. Tak.
(Christoph Schlemmer)

Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt en tillidsfuld holdning blev opbygget. Det var meget usædvanligt og nyt for mig at håndtere nogle problemer, jeg lærte meget om mig selv og er meget mere opmærksom og opmærksom på mange situationer.
(I.R.)

Jeg kom ud af dette seminar med en række nye og meget værdifulde fund. Det inspirerede mig, da du introducerede os til emnet. Det gav mig muligheden for selv at opleve, hvad dette seminar egentlig handler om. Læringseffekten er derfor absolut bæredygtig for mig. Jeg vil fortsat være nysgerrig og tage plads til forskning og berøring. Seminaret var et andet vigtigt skridt i min personlige udvikling.
(Birgit S)

En ny måde at finde mig på, at føle og vokse mig. Meget interessant og bekræftet min nysgerrighed til at fortsætte på denne vej. At opfatte superegoen, ikke for at bekæmpe den, men for at integrere den, så jeg kan leve. Tag klare beslutninger, hvad jeg vil og hvad der er vigtigt. At følge mit hjerte. Ikke at kritisere andre på deres måde at leve på, være interesseret i de virkelig vigtige ting, for at intensivere det.
(Seer Henrichs)

Deltagernes stemmer til Coaching Compact Practical Day

Fremragende, lært meget om systemisk tilgang.
Michael L..

Super. Tak for det fantastiske praksisorienterede seminar. Jeg har en masse forslag og et par værktøjer, som jeg kan anvende med det samme.
A.S..

Jeg kunne virkelig godt lide den klare struktur. Jeg modtog gode impulser fra trænerne for mit arbejde og fra gruppen. Jeg fandt workshoppen meget praksisorienteret. Tak.
Katrin Sorgenfrey

Meget godt, på kort tid levende læring, kompetent og kompakt, hvad læres hurtigt anvendeligt i praksis
b.L.

Jeg fandt, at værkstedet var godt struktureret, meget kompetent, meget gennemtænkt og praksisorienteret. Mange "øjenåbnere".
Andrea Schomburg

Meget inspirerende, mange nye impulser. Mine forventninger til dagen blev overskredet.
I.F.

Fantastisk, praktisk, sympatisk, hjælpsom
H.W.

Wow, fantastisk! Nyttig til erhverv og privat.
S.H.

meget god! praktisk! klar!
Maik Smolinsky

Værkstedet var meget praktisk, så indholdet kan bruges direkte i hverdagen.
Jasmine S.

God mulighed for orientering og uddybning i forbindelse med uddannelsen som systemkonsulent: klare strukturer, mange træningsmuligheder, meget forståelige og praktiske eksempler
M.F.

  • Meget indsigtsfuld (jeg lærte noget om mig selv)
  • Dejlige møder – god atmosfære
  • Optimalt værktøj til livet

Superorganiseret, humoristisk og anerkendende, inspirerende, opmuntrende, øvelser i små grupper meget spændende og hjælpsomme, bevægende og dybtgående selv i kortfattetheden. Stige som et "par forældre" med blandet køn synes jeg er godt, den humanistiske holdning har holdt / slidt mig.
Madlon Stuhr

  • Meget spændende konceptuel tilgang
  • God tematisk behandling, især inden for terminologi
  • udnytte optioner
  • Overbevisende præsentation
  • praktisk
  • God indsigt i coachingemnet
  • Gode ​​værktøjer

Spændende, humoristisk oversigt over coachens arbejde.
Velbyggede og nyttige praksisøvelser.
k.T.

Jeg fandt workshopen meget interessant. Moderatorerne har en god sans for humor og har en god måde at gøre emner gennemsigtige på.
Øvelserne var sjove og tankevækkende.
Værkstedet var godt struktureret og let at forstå for lægfolk.
d, g.

Virkelig stor. Med en dybde, som jeg kan lide. Mindful og humoristisk. Værktøjerne forklaret differentieret forklaret.
Imke Liffler-Wirtz

Meget god, da fokuset virkelig var på praktiske øvelser.
Meget gode gensidige tilføjelser til de to trænere.
Daniel Baden

Meget god (lønklasse 1). årsag:

Mange oplysninger af mange slags.

Høj praktisk del (++), således en god / forståelig blanding mellem teori og praksis.

Meget godt arbejde mellem moderatorerne i teamet (spændingsfri professionel interaktion)

Meget god arbejdsatmosfære inden for hele gruppen (inklusive moderatorerne)

Meget god, meget informativ, meget flot, glad, med glæde igen.
Astrid J.

Meget lyd og praksisorienteret. Behagelig atmosfære. Kan implementeres direkte i praksis og i høring.
Stephan W.

Meget god! Praktisk læring … Læring med konkrete handlingseksempler.
Holger Bussmann

Let at forstå … Ingen vil glemme … Det sikres, at alle har forstået indholdet. Øvelserne er et godt supplement til teorien.
D.C..

Meget pædagogisk. Fantastisk atmosfære, god tilstedeværelse, forståelig transmission af den studerende. Mindfulness til hver. Stærkt anbefalet.
Birgit Lehmann

Værkstedet var nyttigt for mig i at lære at henvende sig til andre mennesker (kolleger) uden at præsentere løsningen. Jeg lærte også meget om mig selv. Tak for det!
D. M..

Interessant, god indsigt, vidunderlig og klar formidling.
M.Z.

Behagelig, berigende, varieret. Jeg er tilfreds, fordi jeg oplevede teori og praksis i en afbalanceret blanding. Jeg føler mig tryg, afslappet og tillid, fordi jeg oplevede lighed, frihed og respekt. Tak for (din) præsentation, plads, opmærksomhed, tid, forberedelse og opfølgning! Jeg takker også for denne investering.
K.G.

Meget begivenhedsrig. Meget pædagogisk. Meget følsom. Meget godt eksempel øvelser. Meget godt modtaget på deltagerens spørgsmål. Meget behagelig atmosfære.
Jeg fik en god idé om, hvad coaching er.
Jasmine Schwanbeck

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: