Referencer – feedback fra alphaprof-brugere

alfa prof

Kvalificering og uddannelse af lærere om læsefærdighed og læsningsproblemer (LRS, dysleksi)

legitimationsoplysninger & Feedback fra alphaPROF-brugere

På denne side indsamler vi individuelle stemmer, feedback og udtalelser fra alphaPROF-brugere (anonyme navne er kendt af os).

Jeg er meget glad for at have fundet dit tilbud om at kunne fortsætte uddannelse om dette emne gennem denne platform. Det er meget sjovt, fordi teksterne er lette at forstå og forståelige og understøttes af forståelige opgaver og kilder samt meget søde videoer fra Lurs Academy. Det er meget motiverende at være i stand til at deltage i kurserne i din egen organisation og i dit eget tempo og dermed komme fra session til session.
Jeg vil bestemt fortsætte. Tak for dit gode arbejde og idé! C.K.

Tak for dette fantastiske, interessante og hjælpsomme kursus!
Det glæder mig, at jeg kan opdatere min allerede lærte viden gratis og kan modtage en bekræftelse på en videreuddannelse.
Tak også for, at kurset er tilgængeligt gratis, og der gives tip til litteratur.
Lurs Academy er også dejligt at huske indholdet levende og underholdende. Jeg er virkelig ophidset! C. M.

Tak for denne mulighed for videreuddannelse! Individuel tidsplanlægning, gratis, ny viden og adskillige praktiske ideer og tip gør dette kursus til en ideel træning i læsestaveproblemer!!
Jeg har allerede anbefalet videreuddannelse på kollegiet og vil fortsætte med at gøre det, også i møder med andre lærere. K.W.

Med stor entusiasme har jeg arbejdet igennem alpaPROF-kurserne i de sidste par uger. Jeg arbejder med undervisningsstøtte og har allerede behandlet læsi- og skrivevanskeligheder meget. Stadig var det ikke kedeligt i et øjeblik. Kurserne er meget velstrukturerede og strukturerede. Jeg er meget glad for at have alt sammenfattet i en mappe (jeg har udskrevet kurserne). Litteraturanbefalinger, tip, kopi skabeloner, artikler osv. Er meget nyttige tilføjelser. Jeg er begejstret for så meget nyt input og synes, at mine studerende også vil drage stor fordel af alphaPROF! I.S.

Personligt har alphaPROF bragt mig meget mere end de fleste (dyre) uddannelseskurser, og jeg kan især godt lide, at kurset er avanceret og alligevel meget praksisorienteret. Anonym deltager i undersøgelsen

Et kompliment til udviklerne af alphaProf! Det er dejligt at have mulighed for at tage et online-uddannelseskursus. Den ene er meget fleksibel i den individuelle behandling, og teksterne er meget forståelige og tydeligt præsenterede. Sådanne tilbud bør være oftere! Anonym deltager i undersøgelsen

meget oplysende, procedure: trin for trin, struktureret efter emner. super!! S, K.

Jeg synes, kurset er hidtil godt, fordi hver enhed passer meningsfuldt sammen, og det er op til dig at udvikle yderligere kilder. Også quizzen i slutningen af ​​en session er stor. A. K.

Kære AphaProf-team, jeg nød det første grundkurs meget, dokumenterne er godt designet og struktureret.
Jeg kan virkelig godt lide det faktum, at du kan gøre de individuelle trin på hvert kursus, som du personligt finder tid og kan cache resultaterne.
Jeg vil bestemt tage yderligere kurser. Først s.o. og for det andet, fordi den professionelle støtte fra læsestavesvage børn er en stor, personlig bekymring. Hilsen og tak for dit engagementJ. B.

Nå, jeg finder linkene til yderligere baggrundsinformation og dybdegående materiale. Derudover tilbyder Lurs-film gode forslag til undervisning. V.I..

Stort kompliment til kursusstrukturen. Jeg er virkelig afhængig af det og gør det med stor fornøjelse. hilsen A. M.

Meget behagelig er den fleksible tidsplan. De enkelte læringsenheder er korte og velstrukturerede, hvilket holder inhiberingstærsklen for at arbejde en enhed meget lav. J.J..

Kurset er godt struktureret og meget forståeligt. Videosekvenserne med de små lursis er sjovt. Jeg vil bestemt bevise dette kursus yderligere. Tak! o.l.

Super oparbejdet! I.R..

Jeg så frem til hvert nyt delkurs og var nysgerrig efter, hvad der kom.
Tak! K.H.

Kurset er godt struktureret og meget forståeligt. Videosekvenserne med de små lursis er sjovt. Jeg vil bestemt bevise dette kursus yderligere. Tak!O.L.

Det, der motiverer mig til disse kurser, er, at jeg kan tilegne mig kompakt viden på en visuelt tiltalende måde. Derudover er dette med den moderne teknik. Desuden beriger de mange praktiske tip og også litteraturtips mit læringsterapeutiske arbejde meget. H.K

Stort kompliment til kursusstrukturen. Jeg er virkelig afhængig af det og gør det med stor fornøjelse. hilsen A. M.

Tak for dette informative og godt strukturerede kursus. Jeg er i øjeblikket med forældreorlov og har altid besat det under min søns sengetid. &# 128.578; Jeg ville ønske, at der var flere muligheder for at træne individuelt på denne måde. Et stort kompliment til dig. S.G.

Meget behagelig er den fleksible tidsplan. De enkelte læringsenheder er korte og velstrukturerede, hvilket holder inhiberingstærsklen for at arbejde en enhed meget lav. Indtil videre er jeg meget ophidset. Kun skrivningen på skærmen vil jeg gerne være større. J.J..

Jeg kan godt lide at jeg kan gennemføre kurset hjemmefra til mine egne faste tider. Han er meget tiltalende. Forholdet til Lurs, for eksempel ved at integrere videoer, føler jeg mig som succes. A.R.

Hej, dit kursus kan jeg godt lide, fordi alt er meget klart og struktureret, og enhedernes længde blev valgt meningsfuld. Jeg kan når som helst arbejde på egen hånd og fortsætte min uddannelse. H. R..

Modulerne er meget tydeligt strukturerede og får dig lyst til at læse mere. På et eller andet tidspunkt ville voksne-venlige videoer være gode, da der i øjeblikket er mange kurser i læse- og skrivefærdigheder for voksne, og lignende emner bliver behandlet på tyskkurser. Forklaringerne i Lurch-videoerne er gode, men de er bare for et andet publikum … Jeg er nysgerrig efter, hvordan de andre kurser er struktureret! vio

Så jeg synes kurserne er meget attraktive og godt strukturerede. Personligt synes jeg metoden med læringsdagbogen ikke er så god, fordi jeg foretrækker at notere ved siden af, men det er bare den personlige smag. Jeg vil bestemt tage yderligere kurser, fordi jeg gerne vil ansøge i en overskuelig fremtid og håbe på bedre chancer med denne yderligere kvalifikation. C.K.

Tak for denne træning. Tak for det mange udførte arbejde. Det var den bedste træning nogensinde! Jeg har haft godt af det både privat og i mit arbejde som tysklærer. V. Sch.

Jeg nød onlinekurset meget, havde nogle gange en vanedannende karakter … et faktum, at jeg som specialpædagog har arbejdet på dette område i lang tid, jeg var fortrolig med mange ting; men jeg fandt, at læringsenhederne var klare og velstrukturerede og varierede. Jeg har også fået nogle forslag. Send information til alle skoleråd. Jeg synes også, det er vigtigt, at kurserne er gratis. Så alle kan drage fordel af dette tilbud. Mange tilbud inden for LRS er forbundet med høje omkostninger (test, vejledning, træning osv.) Jeg kan kun takke dig for dit initiativ. C.S.R.

Med stor interesse har jeg deltaget i de foregående kurser, og jeg ser frem til det kommende indhold. Da jeg stadig er i begyndelsen af ​​min læretid som studerende, synes jeg det er en berigelse at lære noget om LRS-emnet og ikke at blive konfronteret med uforberedte tilfælde. S.Z.

Jeg har arbejdet inden for grunduddannelse og i ZBW med voksne i 15 år – som social pædagog giver jeg 6 til 8 timer om ugen på tysk og engelsk. Jeg vidste allerede meget om dine kurser. Det var meget godt at være i stand til systematisk at forstå min eksisterende viden og mine oplevelser, at genkende huller og at være motiveret af den positive holdning, der blev mærket på alle kurser. Tak for grafikken, Lurs Academy-videoer og testene – alt sammen med en dosis humor! A.B., Institut for Kultur og Uddannelse i byen R.

Da ingen kan komme og sige, at der ikke var nogen træningsmuligheder eller tilbud ville være forbundet med enorm tid og kræfter. Specialundervisning Ariane Mathews fra Brandenburg

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: