En anstændig kop te – rejse – og madblog til fans i England

Storbritanniens rejseblog En anstændig kop te

En anstændig kop te er den britiske blog for alle, der elsker England så meget som jeg gør.

Hej skat, kop te?

  • Du finder ud af, at en kop te kan redde næsten enhver situation, dog underlig
  • en fin regn stråler ikke din appetit
  • Det er ikke et spørgsmål for dig, at den bedste musik kommer fra øen
  • du betragter Kate Moss som den fedeste so i verden
  • Gummistøvler repræsenterer et passende fodtøj til dig og
  • du kan bare ikke få nok af udtryk som kammerat, bugger, skrald, bolde, strålende, ta og blodige

… så har du nøjagtigt ret! Velkommen til den britiske blog En anstændig kop te!

En anstændig kop te er en blog for alle, der deler min kærlighed til Storbritannien og briterne. Så for at tale en England-blog, en Skotland-blog, en Wales-blog og en Nordirland-blog opsummeret! Hvad venter dig her:

Rejsetips til Storbritannien

Jeg rejser til øen så ofte jeg kan. Her fortæller jeg dig om mine ture til England. Et fokus på mine rejsetips er det nordlige England og Skotland – jeg føler mig hjemme her, og jeg er næsten sikker på, at jeg i et tidligere liv må have boet et eller andet sted. I 2019 inkluderer rejsetips forhåbentlig og endelig Wales!

Skotland Rejsetips og inspiration

Jeg fortæller dig, hvorfor Edinburgh er den smukkeste by i verden, selv i regnen, og hvor jeg kan lide at spise morgenmad i Glasgow. Jeg fortæller dig mine personlige rejsetips, og hvorfor du skal rejse til de skotske grænser. Og selvfølgelig vil jeg ikke fratage dig mit helt eget Happy Place i Skotland.

England Rejsetips Inspiration

I min britiske rejseblog, lærer du, hvorfor det har trukket mig til London mindst en gang om året i over to årtier. Jeg tager dig til den engelske kyst, til den skotske tetid og til Londons bagerier. Jeg giver dig mine bedste indkvartering, insider-tip til at lære landet og dets folk at kende, og selvfølgelig, hvor du kan drikke den bedste kop te.

Britisk mad

I det mindste siden Jamie Oliver og Gordon Ramsay ved du uden for Det Forenede Kongerige, at det britiske køkken kan være virkelig lækkert. Her lærer du meget om typiske britiske retter, det være sig den traditionelle Sunday Roast, ingredienserne i en klassisk engelsk eftermiddagste samt britiske kager, britiske desserter og britiske hovedretter.

Grødopskrifter og sconesopskrifter

Et kulinarisk fokus er på grød (jeg elsker, elsker det!) Og scones – for begge britiske klassikere får du regelmæssigt nye receptpligtige inspiration.

Storbritannien og briterne

Hvad er præcis forskellen mellem Storbritannien og Storbritannien? Vil alt virkelig blive stående og drikke te kl. 17? Kan briter lide at stå i kø, er altid høflige og kan ikke skyde en straf? Og hvorfor ser det ikke ud til, at briterne fryser til og med om vinteren og klæder sig passende efter temperaturen? Spørgsmål om spørgsmål, som jeg besvarede (ganske vist ganske subjektivt). Derudover fortæller jeg historier om de små og store ting, jeg støder på øen.

Britisk popkultur

Fra Atomic Kitten til Bridget Jones, Benedict Cumberbatch, Damien Hirst, Eurovision, Harry Potter, Nick Hornby, Madchester, til Pete Doherty, Rolling Stones og The Smiths – den britiske popkultur har formet mig, siden jeg kan huske. Hvordan sagde en klog mand engang? ”Fuck me, I love Keats.” (Daniel Cleaver)

Storbritannien i Tyskland

Jeg vil gerne rejse til Storbritannien hele tiden, men fordi det ikke fungerer, kan jeg godt lide at bosætte min Storbritanniens længsel i Tyskland. På den britiske blog kan du f.eks. Finde ud af, hvor du kan shoppe i Skotland for skotske eller engelske produkter (se ‘Britiske butikker i Tyskland’), hvor du i Tyskland kan nyde en original engelsk eftermiddagste (‘Afternoon Tea in Germany’) hvor du kan få den mest lækre engelske morgenmad eller det bedste whiskyudvalg. Du vil også finde ud af alt om britiske begivenheder i Tyskland her.

Før du starter, vil du først vide, hvem der faktisk skriver her?

Selvfølgelig! Du finder ud af det på siden Te med mig.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: