Duffle frakke i aktion

Så nu er 2012 forbi – det var nok det mest spændende og smukkeste år i mit liv. med dette lille mirakel, der er kommet ind i vores liv. For et år siden havde vi ingen idé, og nu har han nydt os i 3 måneder, vores kære dreng! Nu ser jeg virkelig frem til 2013!

Jeg lovede dig at bære fotos af duffelfrakken – her er de! Det passer ham så godt, farven er perfekt – selvom jeg købte uld, så jeg stadig havde min runde mave – og hætten er sååå god, ser virkelig sød ud og pakker min hals pænt! Størrelsen passer også godt, jeg valgte versionen i 3 til 6 måneder. J pasform godt i nu er der også nok plads til de næste par måneder!

kommentarer:

Virkelig sød din lille, og jakken understreger kun det.
LG
Kerstin

Den lille person distraherer ganske lidt fra undret ved at strikke. I gjorde begge virkelig godt .

Åh, din lille er sådan. * Hach *
og den blå cardigan ser godt ud på ham!!

Jeg ønsker dig tre en anden dejligt nytår med meget tid sammen :)

Jeg kunne virkelig godt lide duffelfrakken – og din baby ser så glad ud i det ;-) Jeg kan forestille mig, at det skulle være muligt at komme dertil, selv uden et mønster, men en ting ville være nyttigt at vide: de to forreste dele inklusive hætten er hver i en stykker strikket og derefter blot syet sammen øverst, eller hætten strikkes ekstra?

Det er så godt og ser godt ud på din lille.
Hilsen Steffi

Herzallerliebst. Duffle frakke og barn :)
Med venlig hilsen

tak for dine kære kommentarer!!

@mme ulma: så skuldrene foran er afkædet og et par sting til hætten efterlades på en hjælpetråd. på bagsiden er alle masker lukket af. så syr du skuldersømmene sammen. derefter tager du stingene til den ene forreste del på nålen, åbner masker til den bageste del af hætten (dette er mere end for den bageste del, så det derefter kan sys sammen i nakken) og derefter maskerne på den anden forreste del. derefter strikkes hætten lige op, kædes og sys sammen øverst.

Jeg håber, det er forståeligt? Jeg har kun lånt bogen selv, så jeg kan ikke sige / skrive den ned nu ;-)

Mange tak for din detaljerede beskrivelse, Jeg vil videregive dette til min mor, som jeg ville have en duffelfrakke til min dværg på hans første fødselsdag baseret på den, du strikede (praktisk, hvis du bare kan ønske dig noget, fordi fødselsdagsbarnet endnu ikke er forskellig) kan eller i det mindste endnu ikke formulere sit ønske så klart * griner *). alle de bedste, ° Fridugur u.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: