Magic nift: børnebukser – japansk snit

sider

6. maj 2014

Børnebukse – japansk snit

Endelig gjorde jeg det igen en gang et par bukser efter prøvet og testet mønster fra en af ​​mine japanske mønsterbøger, Happy Homemade Vol. II. Nu, selvfølgelig, større. Barnet valgte tekstilerne selv, og nu vil han ikke bære noget andet. Så hurtigt som dette klip sys, skulle jeg faktisk kunne sy tre eller fire eksemplarer. Men så er der dukkerne, strikningsprojekterne, hverdagen.

Det lykkedes mig at sy en anden japansk pigens bukser – så hurtig undrer jeg mig over, hvorfor det har taget mig så lang tid. Pigen elsker dem og vil ikke bære noget andet.

Hvis det ikke var for denne usigelige tynde jeans-trend, og du ikke skulle betale skandinaviske designerpriser for behagelige, klatrevenlige pigerebukser, ville jeg slet ikke sy bukser. Så jeg indsætter en nu og da, når der ikke er nogen anden måde. Når jeg indser, hvor hurtigt man er færdig, undrer jeg mig over, hvorfor jeg er så genert og lægger den på bagbrænderen.

Uden den sjove upraktiske tynde jeans-trend til lille pige ville jeg slet ikke sy bukser. Jeg føler mig stadig ikke hjemme foran symønster og symaskiner. Jeg foretrækker en simpel nål i hånden – åh godt, eller to til strikning ;-)

Jeg tror faktisk stadig, at syning med maskinen ikke er min ting, og jeg kan slet ikke gøre det. Med en nål i hånden har jeg det godt, men jeg føler mig hurtigt overvældet af ‘rigtige’ mønstre og ‘ratter’. Ved du det Så meget desto bedre, når det er så let at håndtere, og resultatet er så elsket: ‘Hvor godt, at du har så dejlige bukser sy kan, mor! ‘ Nå, komplimentet kunne let føre mig til flere bukser :-)

Men komplimentet ‘Hvor heldig jeg er min mor skaber så smukke bukser’ får mig måske til at gøre det igen.

Vores weekend i Berlin var vidunderlig trods et andet sykt barn og ret voldelige ændringer i temperatur og vejr. Vi mødte en masse gode mennesker (igen), spiste koreansk og vietnamesisk lækker og slappede meget af. Vi fandt også et katestof til lommerne på det næste par bukser, men noget mere af det. Havde du en dejlig første weekend i maj?

Vi har tilbragt en dejlig lang weekend med familie og venner i Berlin – på trods af nogle sjove vejrændringer og et sygt barn. Masser af latter, bare hængende, fest på koreansk og vietnamesisk mad. .. Og vi fandt endda det længe søgte efter kattekatestof efter flere lommer på mere selvfremstillede bukser.

Jeg ønsker dig en dejlig dag og en glad runde tirsdage!
Med venlig hilsen Lena

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: