Det bedste spiludstyr ✅

Mit spiludstyr

Hvilken spillestol jeg bruger, og hvilke modeller jeg især kan lide er allerede kendt. Mere og oftere kontaktes jeg dog, hvilket spiludstyr jeg ellers angav – jeg viser dig i dag. Mus, tastatur, skærm, musepad, headset, musebungee & Zocker stol – Jeg vil kort beskrive, hvorfor jeg foretrækker hvilket spiludstyr.

Kort information om mit spiludstyr

Min mus: Logitech G502

Jeg har været loyal overfor Logitech siden MX500. Her afhænger det hovedsageligt af den personlige præference eller håndens form og størrelse. Teknologi er her for en mindre sag – tror jeg. I mellemtiden ejer jeg G502 og er meget tilfreds.

Mit tastatur: Roccat Ryos

Ryos fra Roccat er omkring 2 år del af mit spiludstyr. Før i mine aktive CS-dage ejede jeg kun billige Logitech-tastaturer. Jeg købte Roccat-tastaturet, fordi jeg spillede flere og flere spil, der krævede et komplekst tastaturlayout – inklusive WoW og LoL. Jeg er super tilfreds med produktet, både visuelt og praktisk, og ser ingen ulemper sammenlignet med dyre tastaturer.

Min skærm: Acer Predator

Jeg tæller også min skærm fra Acer til mit spiludstyr. 28 "Jeg valgte her, fordi jeg spiller mere for sjovt i dag, og oplevelsen på en stor spillemonitor er simpelthen meget bedre – på aktive tidspunkter ville jeg nok ikke have været længere end 24". Jeg kan især lide rovdyrets lave responstid sammen med en enorm opløsning og lavt strømforbrug. Den eneste ulempe: Den geniale G-Sync-teknologi fungerer indtil videre kun med Nvidia-kort.

Min musepad: Steelpad QcK

Også en klassiker, der har været i mit spiludstyr i over 10 år – med rette. Der er ikke noget bedre musepad for mig.

Mit headset: SteelSeries Siberia

Jeg var længe tilhænger af Sennheiser-headset og har ønsket at bruge dem i årevis – siden frigivelsen af ​​PC150. Da mit sidste Sennheiser-headset imidlertid opgav spøgelsen, kunne jeg desværre ikke finde en passende erstatning hos denne producent, som var prissat og teknisk muligt. Jeg har dog været meget tilfreds med Sibirien fra SteelSeries lige siden og kan anbefale v2-modellen til nogen. Jeg kan ikke sige, hvor god v3 er, men jeg tror, ​​den vil være lige så god.

Når det kommer til headset, er jeg ikke for godt informeret – stole er min specialitet. Men hvis du vil vide om gaming-headset, kan du kigge her: http://www.gaming-headset.de/

Min bungee: Razer Mouse bungee

Længe før den første kommercielle Mouse Bungee kom på markedet, byggede jeg altid noget af den slags bøger eller lignende selv. Et fastgjort kabel kan koste dig et virtuelt hoved og krave i eSports-verdenen. I nogle år har jeg brugt den enkle bungee fra Razer, og jeg er supertilfreds – skal have til hvert spiludstyr.

Mine gamerbriller: Gunnar Scope

Siden jeg bærer spillebrillerne, føles det bare meget bedre og sundere at bruge en masse tid foran pc’en – og det gør jeg bestemt, både til arbejde og for sjov. Kan du kun anbefale det at prøve med et godt gamer-bril – Gunnar-brillerne er der et meget godt valg. En vigtig del af mit spiludstyr.

Spilleudstyret – et meget indiv >Med hensyn til personlig spiludstyr er det altid vanskeligt eller umuligt at imødekomme enhver smag – når alt kommer til alt har alle deres egne individuelle ting at værdsætte. Men når jeg køber noget nyt, kan jeg gerne stole på andres oplevelser. Dette gør det meget lettere at finde den rigtige del på det nu enorme marked for gamingudstyr.

Teknisk set er alle mine anbefalinger store, og jeg har grundigt undersøgt hvert køb – anmeldelser, anmeldelser, oplevelser fra bekendte. Så jeg står helt bag det, og jeg er sikker på, at mit spiludstyr også vil tjene dig godt.

Så hvis du kan lide stil, skal du købe ting – du vil ikke fortryde det. Og hvis det sker, er det altid muligt at sende tilbage.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: