Ber mig: hvem skriver her? Og hvad?


Om mig

Hej, dejligt, som du fandt på min side.

Ideen til dette websted kom til mig, fordi jeg havde så utrolige eventyr i Kina, at jeg troede, at det kunne gøres direkte til en film eller en bog. Så jeg lavede denne side.

På min side finder du:

  • ekstraordinære rejserapporter med eventyrlige rejser over hele verden.
  • praktiske rejsetips og rejseinformation
  • mange smukke billeder
  • og meget mere …

Hvis du kan lide det hele, og du ikke vil gå glip af noget, kan du bare følge mig på Tumblr, Youtube, Google+ eller Twitter. &# 128.578;

Om mig

Mit navn er Valentin og jeg elsker at rejse. Og det meste af tiden, når jeg rejser, bliver det eventyrligt. Jeg elsker at udforske andre verdener og kulturer, absorbere atmosfæren andre steder og møde nye mennesker.

Jeg har altid haft en stor interesse i afstanden. Jeg passede flyene på himlen og spekulerede på, hvor de skulle hen. Bakker har altid fascineret mig. Hvad er der bag det og bag det? Det gav altid min fantasi et stærkt løft. Så jeg elskede at male øbilleder, hvor jeg malede smukke landskaber.

Senere var jeg i markerne og i skoven næsten hver dag. Jeg vidste alle måder og måder. Jeg elskede at prøve nye måder og gøre nye oplevelser. Hvert hjørne havde noget specielt for mig, og jeg nød min egen atmosfære fra hvert sted. Et af mine foretrukne tidsfordriv på det tidspunkt forsøgte at gå tabt. Det skete, at jeg tog en vej og havde håb om at komme ud på et helt nyt sted og blive overrasket over, at jeg er et andet sted. Men desværre har det aldrig fungeret så godt. Senere, i storbyer, gik jeg faktisk tabt, men det var ikke så sjovt længere.

Historierne, der fascinerede mig som barn var for eksempel biografien om Francis Chichester, der sejlede rundt i verden og krydsede Stillehavet i et lille fly, eller biografien om Heinrich Harrer. Så jeg prøvede en masse ting: Fra svæveflyvning til sejlsport prøvede jeg alt. Senere tog det mig faktisk langt ud i verden. Du kan læse nogle af mine eventyr her.

På mine rejser tog jeg altid nysgerrigheden og åbenheden i mine første eventyr i skoven og oplevede et par ekstraordinære eventyr.

Jeg er især følsom overfor stemninger og kontormiljøer steder. Det frister mig at absorbere stemningerne i mig og føle, at det er et sted. Jeg elsker også at lære de lokale at kende, se det normale et sted og kigge bag kulisserne. At gå til steder, der ikke kun er for turister. Normale steder at opdage.

Jeg håber du har det sjovt på min side og måske tager det ene eller det andet.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: