Vandringsblog – side 41 af 76 – information om vandreture, vandring og udendørs

Hvad du skal overveje, når du vandrer om efteråret

Efterårsbloggervandring på Lahn Heights

Forbered softshells korrekt til efterår og vinter

Film med WDR Studio Dortmund

Praktisk test: Berghaus Extrem Reversa Jakke – reversibel jakke

Radiointerview med SWR1 Rheinland-Pfalz – vandreture, vandring, udendørs sjov – sådan er vandreture i dag

Trekking på Ederhöhenpfad og Urwaldsteig (1/4)

Hvad skal man gøre, hvis man kun har fire dage og ikke kan vælge mellem to vandrestier af længere kvalitet? Ganske enkelt: Du kombinerer blot dele af begge måder og håber, at du har valgt de smukkeste sektioner. Så vi gjorde det med Ederhöhenpfad og Urwaldsteig i Waldecker Land i Hesse. Vi ønsker at tilbringe to dage på hver af de to vandrestier og opdage det varierede landskab til højre og venstre for Eder. mere

Praktisk test: Merrell damer sandal Jacardia

Indtil videre er kvinder kommet til mig kort i bloggen, hvad angår anmeldelser eller produktideer. Naturligvis er jeg primært interesseret i herretøj og sko.

Derfor glæder jeg mig meget mere over at præsentere en testrapport for mine læsere: Den praktiske test af Jacardia-damesandalen af ​​Merrell. Tak min kone. Og Merrell, gør det muligt!

Uden vand fungerer det ikke, når man vandrer

Når du vandrer, skal du være forsigtig ikke kun med stor indsats og varme, at du drikker nok og regelmæssigt. For kun når væskebalancen i din krop er i balance, opretholdes den fulde kapacitet.

Specielt ved anstrengende fysisk stress og varme temperaturer har kroppen et særligt høje væskekrav, som skal dækkes undervejs, så de vitale metabolske processer kan fortsætte uden begrænsning.

Hvordan du gør det bedst, og hvad du skal være opmærksom på, lærer du i denne artikel.

Introduceret: Eyjafjallajökull jakke med 66 ° nord fra Polartec Alpha

Med den sporty-elegante Eyjafjallajökull-jakke præsenterer islændinge fra 66 ° Nord et opvarmende og funktionelt smykke til kvinder i det typiske 66 ° Nord-design. Takket være den innovative og splinternye Polartec® Alpha® overbeviser den moderigtige jakke med en meget lav vægt, bedste termiske ydeevne og åndbarhed.

Vandreture på den spanske baleariske ø Mallorca

For et par uger siden var jeg sammen med familien på en sommerferie på Mallorca. Næsten to uger tilbragte vi en ren strandferie og sol, sand og hav nød. Selv hvis jeg elsker havet, og det godt kan udholde hele dagen på stranden i solen, var jeg nødt til at tænke på vandremulighederne på den smukke Baleariske ø nu og da.

I mere end en kort vandretur gennem naturparken S’Albufera rejste jeg ikke på ferie. For mere var det for varmt. Men en ting havde jeg i tankerne: Da jeg var hjemme, ville jeg håndtere vandremulighederne og forholdene på Mallorca tættere.

Efterarbejdsvandring omkring Obersprockhövel

Sommeren er faktisk den eneste sæson, hvor jeg kan gå en lille vandretur efter arbejde. Fordi det forbliver lys længere, og det er normalt stadig varmt om aftenen – eller som i juli 2013 – er det ikke så varmt længere.

Denne gang valgte jeg en efterarbejdsvandring, en runde ca. 10 km omkring Obersprockhövel, som jeg opdagede hos Outdooractive. Dette fører bl.a. gennem naturreservaterne "Wald am Ober Paasbach" og "Am Nockenberg". mere

Ti tip til sikker bjergvandring

Ved vandreture gælder andre forhold end i lavlandet eller lave bjergkæder. På den ene side i bjergene og på det alpine terræn er stierne mere krævende og farepotentialet meget større. På den anden side er udstyret, din fysiske ydeevne og din personlige oplevelse mere krævende.

Og selv vejret kan hurtigt blive livstruende i bjergene på grund af vejrændringer og pludselige tordenvejr. Gamle sneområder, snøskred og stenfald er andre farekilder, som du ikke bør undervurdere i bjergene. mere

Praktisk test: Kilde Gobi vandre- og trekking sandaler

Om sommeren er der faktisk ikke noget bedre fodtøj end sandaler til mig. Fordi sandaler er temmelig lette og giver en ekstremt luftig fornemmelse. Så jeg var ikke nødt til at tænke for længe, ​​når det israelske selskab Source tilbød at teste deres vandre- og trekking sandaler Gobi. Fordi Source er en pioner inden for sandalteknologi og en af ​​de største producenter af sandaler.

tråde

Hvem skriver her?

Jeg hedder Jens og skriver her omkring emnerne vandreture, vandring og udendørs.

Jeg er en absolut friluftsentusiast: Selv som barn var der ikke noget bedre for mig end at være ude i naturen. Og det er ikke ændret før i dag.

For mig betyder vandreture og vandring at opleve naturen fra første hånd med alle sanser og for mig en ideel balance i hverdagen.

Jeg vil gerne dele denne lidenskab for udendørs aktiviteter her på min blog.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: