Travelogues tyskland, familier rejser blog cologne format

Tyskland

Berlin med et barn – på sporet af historie

At opleve Berlin med et barn – det var et stort ønske fra mig i meget lang tid. Besøg nogensinde Berlin mindst en gang længere end bare mellem den hektiske ankomst og afgang af forretningsrejser. Jeg har haft kapital så godt indtil videre

Opdag Thüringen med børn – tip til en kort tur til Rhön

Det var tilfældigt, at vi rejste til Thüringen på dagen for tysk enhed. Men et meget flot tilfældighed. Når alt kommer til alt var denne weekend i begyndelsen af ​​oktober en af ​​de eftertragtede lange weekender, der er endnu mere værdsat for børn i skolealderen

Rejse i Tyskland – opdage Thüringen med børn

Rejse er inspirerende – ikke kun når jeg læser om rejser, men også når jeg er alene. Hovedet er frit og efterlader de mange tanker fra hverdagen tiden til at drive. For øvrig er det blandt andet

Erzgebirge med børn – Tips til en kort tur gennem Sachsen

En tur gennem Erzgebirge med børn – i fire dage havde jeg muligheden for at rejse med mine drenge gennem Sachsen så meget som muligt af denne smukke region i en helt fremmed stat for mig indtil videre

Underjordisk i besøgende mine – en rejse gennem Erzgebirge i Sachsen med børn

En tur gennem en besøgende mine i Erbjergene er en fantastisk måde at give børn en lille del af Sachsen historie på tæt hold. Det havde jeg gjort for vores korte tur til Erzgebirge og stop i Annaberg skulle være et af højdepunkterne

Skywalk Biggesee – 90 meter over Sauerland!

Skywalk Biggesee er det andet, temmelig cool udsigtspunkt, vi stødte på på vores rekognoseringsture i Kölns omgivelser. Skywalk ligger i Attendorn i det smukke Sauerland. Sauerlands skønhed kan jeg kun gradvist igen

De bedste seværdigheder i Köln – du burde have set disse!

De bedste seværdigheder Köln, og som du ikke bør gå glip af. Katedralbyen med sine 405 kvadratkilometer er ikke præcis, hvad jeg vil kalde ‘stor’, og så er seværdighederne afslappet på relativt kort tid

Geierlay-broen – udflugt til den længste hængtovebro i Tyskland

Geierlay-broen er den længste hængebro i Tyskland og derfor ikke kun den perfekte destination for Instagramer (uhm) og vandrere, men også for børnefamilier. Der er dage, hvor loftet truer med at falde på mit hoved. før

På det eventyrlige vandresti i Lüneburg He > 24. februar 2015 · 1 kommentar ·

Til mit første besøg i Lüneburg Heath i Niedersachsen var jeg lidt for sent, i det mindste så vidt sæsonen går. Fordi den meget hypede magi i dette unikke naturlandskab udspiller sig i august og september. Jeg ramte her midt i efteråret

V > 16. januar 2015 · Ingen kommentarer ·

”Det var en kærlighed, der ikke så ud til at holde.” Når det kommer til Justin Bieber og hans eks-abe Molly, bliver BBC lidt nøddeagtig. Fordi denne lille abe, der skulle bo hos US-Superpopstar, bor nu i den smukke Niedersachsen. I Serengeti Park i

V > 9. januar 2015 · 7 kommentarer ·

I bil om efteråret krydsede jeg endnu en gang Emsland. Ikke tæller, jeg havde med så mange delvis ensomme og smukke gader, hvor du kan nyde en reel road trip-følelse. Så jeg begyndte

Meyer-skibsværftet i Papenburg – havforingens fødested

Besøg på Meyer Werft Papenburg – Over Emsland skinner solen, i Lüneburg Heath skinner skoven i de mest høstlige farver, og vinden blæser sidste blade fra træerne. På mine godt 1500 kilometer oplevede jeg en

Det bedste af Baden-Württemberg – en biltur med Mercedes Benz #PlaceToBW

Som rejseblogger drages jeg ofte til fjerne byer og lande. Ved langdistanceflyvning til Vietnam, Puerto Rico eller USA. Indtil videre begrænsede jeg udforskningen af ​​mit eget land til de nødvendige ture rundt fra A til

Om mig

Hei,
Jeg er Heike, forfatter af rejsebloggen Köln-format og journalist, fotograf, drengemor.

Min rejseblog er rettet mod rejsesultne familier, men også til solo rejsende, der ønsker at tage en pause fra hverdagen. I Köln-format finder du rejserepporter om emnerne med byture med børn, ekstraordinære bilture og ture væk fra de typiske feriedestinationer.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: