Medarbejdere med børn har et privilegium at tage ferie på ferie, yahoo kloge

Er der en lovbestemmelse, der siger, at ansatte med børn i skolealderen har et privilegium at ferie i feriesæsonen?

Så nogle af mine kolleger berettiger deres ferie ret, hvilket igen finder jeg kot.zen, fordi det vil være vanskeligt for mig og min partner at feriere sammen get.

Nå, hvis jeg ved, at forældrene forsvinder alene og det "barn"(16y) fest derhjemme får jeg en nakke.

Derudover synes jeg det er en uretfærdighed, at jeg vil blive straffet for det kollaborationsløse sexliv, hvor jeg er nødt til at tage en ferie, som andre ikke ønsker, eller som jeg heller ikke ønsker.

Spis den fair.

13 svar

Nej – det er almindelig praksis, men der er ikke noget juridisk grundlag for dette! Selv hvis mange forældre gerne vil have det – findes denne lov ikke!

I henhold til den nye diskrimineringslov skal alle ansatte behandles ens.

  • Log ind for at svare på svar

Desværre er jeg som mor tvunget til at tage på ferie i den vigtigste feriesæson. Så når alle er på ferie, og det er særlig dyrt. Sæsonen er ikke mulig for mig, og jeg synes ikke altid det er godt.

Men jeg forstår dig, da jeg ikke havde børn, følte jeg det på samme måde, nu det er anderledes. Har alt fordele og ulemper, så rol ikke.

Der er ingen lov, der regulerer dette, men mange virksomheder håndterer det på den måde.

  • Log ind for at svare på svar

Mange arbejdsgivere overvejer deres medarbejders forældreskab af rent sociale grunde. I Tyskland skal alt være socialt berettiget. Hvis en medarbejder føler sig uretfærdig behandlet, kan han straks klage. Men der er ingen lov, hvor en ferie ret til forældre er specifikt reguleret.

Det er en skam, at mange drager fordel af det, og det er virkelig ikke altid nemt at tilpasse din egen ferie til din partners. Ikke desto mindre kommer familien først i Tyskland, hvilket ikke altid er dårligt. Som arbejdsgiver er det bedre at være på den sikre side.

Måske skulle du bede din chef om mere retfærdighed fra den barnløse, men måske er han også en total barnefid og har deponeret dette i sin virksomhedsfilosofi.

  • Log ind for at svare på svar

Ingen ansatte med børn har ikke noget privilegium at tage ferie i løbet af ferien. Der er ingen sådan lov. Det er heller ikke nødvendigt at garantere, at ægtepar er på ferie på samme tid. Dette er bare samarbejdsregler. Der er ingen juridisk ret.

  • Log ind for at svare på svar

sådan er det, og hvis du havde børn, ville det også møde dig ;-)

husk at mange børn f.eks. i ferierne i mindst 2 uger fra dagplejen, hvad ellers skal forældre gøre bortset fra at tage en ferie?

forældreløse mennesker har fordelen ved at være i stand til at rejse på en billigere ferie, fordi de ikke flyver / flyver i den vigtigste feriesæson. er også noget ;-)

så bekymre dig ikke. se fordele og se frem til din ferie ;-)

  • Log ind for at svare på svar

Nå, der er altid sorte får, der drager fordel af dette, men i sig selv synes jeg det er helt okay, for som forælder vil du have en ferie med dine børn. Så dit problem er mindre med arbejdsgiveren end med din kollega. Så jeg vil gå til klagen. Derudover var jeg glade for ikke at skulle rejse i den vigtigste feriesæson, da vi var børnløse, fordi det er for dyrt, varmt og overfyldt. Intet er bedre end slutningen af ​​maj / begyndelsen. Juni f.eks. at rejse. Synd, hos mig er det ikke længere muligt.

Og husk, der er stadig virksomheder i disse dage, der er firmaferie, ja, du skal tage en ferie på et bestemt tidspunkt, uanset om du kan lide det eller ej. Så du er slet ikke så slemt.

Du og din partner skal bare registrere din ferie på lang sigt, noget fungerer for de fleste virksomheder.

  • Log ind for at svare på svar

Jeg tager ikke længere det meget alvorligt, uanset om jeg går på ferie eller tager en ferie. Jeg har hele tiden i verden, og jeg er uafhængig af skole og arbejdsgiver. I sidste ende er det den samme ting. Jeg er velfortjent pension.

  • Log ind for at svare på svar

De andre har allerede sagt alt.

Men: hvad har de forskellige ferietider at gøre med det uhæmmede sexliv? Betyder det, at når jeg rejser med mine børn på ferie, jeg bare popper hele tiden? Det bliver en sko, snarere det modsatte er tilfældet.

Og hvis du tror, ​​at børn er en konsekvens af uhæmmet sexliv, så vil jeg helst ikke kommentere. Jeg troede, at vi langsomt var bag os.

  • Log ind for at svare på svar

Helt ærligt Scooby,

jeg forstår ikke dit problem. Vi har også et barn, der nu går i skole, og jeg ønsker ikke at skulle gå på ferie i feriesæsonen. Priserne i ferielandene i ferierne er normalt næppe overkommelige (ca. dobbelt så høje), og her i Tyskland er vejret alligevel ikke så prikken. Selvfølgelig kan du blive foruroliget over, at din kollega altid er på ferie, men ærligt i slutningen af ​​juni eller begyndelsen af ​​september er det meget pænere i ferieområderne, og hvis du indsender ferien tidligt til den arbejdsgiver, der er glad for, at det er ude af sæsonen og for det andet kan han planlægge bedre.

Jeg vil hellere vise medlidenhed med min kollega, at hun er den høje priser skal betale.

For øvrig, bare som et eksempel:

Jeg var sammen med min kone og barn i slutningen af ​​juni i Malle: 10 dage / 4 stjerner / halvpension: 1400 euro.

4 uger senere var min svoger også tre på det samme hotel med de samme tjenester: 5 dage 1450 euro

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: