Forældre zwonull-digital-media-fædre mødre-kids-Fitbit

Det er vi "zweinullige" Forældre, der læser for vores børn fra billedbøger og tager de første skridt ind i digitale verdener. Vi taler om medieundervisning og alt andet.

Søndag 9. september 2012

Fitbit aktivitetssporing for børn

Jeg købte Fitbit-aktivitetssporingsstaven for tre uger siden, efter at den havde afgørende fordele i forhold til Nike Fuel, og jeg var allerede fast besluttet på at måle og øge mine sportslige aktiviteter i hverdagen. Indtil videre har jeg overbevist mig om, at jeg kun laver sport i gymnastiksalen i weekenderne, og at jeg er mere passiv på arbejdet og hos kunden i løbet af ugen. Denne tro skal stilles spørgsmålstegn ved.

Jeg var ekstremt overrasket over, hvor meget min søn (7) var begejstret for denne € 99 pind, som du kan bære på lommen, bæltet, håndleddet (for at måle søvnintensitet og vågne gange om natten) eller på en bh til kvinder. Før jeg foretager det korte interview med min Son giver kort nogle af de funktioner og styrker, der er blevet vigtige for os begge.

  • Mål indstilles individuelt og realistisk (vi har begge 7000 trin, 10 trapper og 5 km som det daglige mål), og opnåelsesgraden kan ses med det samme (direkte på pinddisplayet, via mobile apps (WindowsPhone, iOS, Android) eller browser)
  • Efter at have nået en tærskel som 5 km får du en badge. hvad før alle motiverede min søn.
  • Ernæring kan også registreres (tysk Databasen kommer kort), så jeg kan sammenligne forbrændte og forbrugte kalorier.
  • Vægten registreres via browser eller apps såvel som kropsfedt (BMI) og kan visualiseres grafisk i løbet af ugen, måneden eller året, ligesom de sportslige aktiviteter. Hvis jeg havde Fitbit WLAN-skalaen, ville synkroniseringen være automatisk.
  • Indblik i fitness-status for mine Fitbit-kontakter. Værdier som vægt behøver ikke frigives, databeskyttelsesaspekter konfigureres granulært.
  • Synkroniser med populære sportsapps som Endomondo, Microsoft HealthVault og et andet dusin.
  • Manuel tilføjelse af sportsaktiviteter, som Fitbit ikke kunne registrere, såsom svømning.
  • Følgende skærmbillede viser de vigtigste aktiviteter i et dashboard:

Efter tre uger er jeg virkelig forbløffet over, at vi begge, som vi allerede træner regelmæssigt og laver sport, begge har mistet de første par pund, og konditionen / vitaliteten er steget mærkbart. Fitbit har nået sit mål, som har været målet i årevis: Undgå elevatoren og tage trapper, brød i stedet for at gå i bil? Hent. Jeg ønskede udtrykkeligt ikke at bruge det til at haste, stresse eller kontrollere min søn. Det skal simpelthen være en daglig motivation for os begge at nå vores realistiske daglige mål.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: