Family Travel Blogger heike kaufhold – cologne format


om Heike Kaufhold

Heike Kaufhold er journalist, blogger og udgiver af familien Rejseblog KÖLN FORMAT. Bloggen er en af ​​de mest berømte familier af rejseblogger i Tyskland. KöLN FORMAT er rettet mod familier, der ønsker at rejse med deres børn, men også mod (alene) rejsende, der ønsker at tage en pause fra hverdagen. Tematiske vægt på Köln-format er byture med børn, ekstraordinære roadtrips og ture væk fra de typiske feriemål og midt i den absolutte hamersæson: skoleferien!

Jeg bor i Köln og er mor til to drenge i alderen 8 og 10 år, et sted mellem tross og teenagefase og alle de vidunderlige udfordringer, som et familieliv bringer med sig. Så vi er midt i den bedste skolealder, hvorfor det er endnu vigtigere for mig at planlægge skoleferien, så vi sammen kan se så meget af verden som muligt

Om rejseblogger Heike Kaufhold – Köln-format

I tolv år arbejdede jeg som tv-nyhedsjournalist for en stor Köln privat tv-station. Hvad angår direkte udsendelser, kan intet chokere mig mere. Til sidst kunne arbejdstiden på mit job ikke længere kombineres med mit liv som mor og blogger, hvilket kastede min personlige balance mellem arbejde og liv ud af balance. Så jeg tog et meget dristigt skridt i begyndelsen for 2,5 år siden og afsluttede mit faste job som nyhedsredaktør. Jeg startede min egen virksomhed i begyndelsen af ​​2014 som forfatter, onlinejournalist og blogger og har aldrig beklaget det på noget sekund!

Sådan begyndte jeg tidligt som blogger på presseture (2011) og arbejdede med turistfirmaer. På det tidspunkt udførte vi alle – hele teamet i rejsebloggerkollektivet – et rigtigt banebrydende arbejde inden for rejsebloggerbranchen. En sådan tweet katapulterer vidunderligt tilbage i de tidligere tider.

Min artikel fra den tid finder hende her: Quo vadis rejsebranche? Af bloggere og trykte journalister fra marts 2012.

Emnet ‘nyheder’ interesserer mig stadig i dag. Enhver, der følger mig på Twitter, vil hurtigt se, at det slet ikke bare handler om rejseproblemer. Selv mine briller med skeptiske spørgsmål har jeg ikke indgivet siden og er også meget vigtige for mig for arbejde til og med denne blog.

Hvis der er noget mindre, der sker her i Köln-format, arbejder jeg bestemt for andre medier, virksomheder, agenturer eller partnere. For eksempel vises der i WeLT på søndag (udskriv og online) regelmæssigt en rejsesøjle fra mig: her kolonne 1 eller kolonne 2. Men jeg leverer også artikler til virksomheder inden for rejse- og bilindustrien.

Derudover administrerer jeg redaktionelt Instagram-kanalen fra en stor tysk bilproducent og sammenlægger artikler til det hollandske rejsebureau Blendle til rejseafsnittet. I øvrigt kan du også følge mig. Jeg ville være meget glad!

Du kan læse mere om mig og min rejseblog her:

Spiegel Online – Interview med Rejseblogger Heike Kaufhold: På gaden derhjemme

Elle Traveler – De 15 bedste ferietips fra tyske rejsebloggere

Nido.de – Kölnformat er ugens blog

til Marcopolo.de Kölnformat er en af ​​de 10 bedste tysktalende rejseblogs

til Couch-Mag.de Köln-format er en af ​​de 10 favorit til rejseblog

i pc-verdenen – Fortæl historier langvejs med fotos: Et billede er værd tusind ord.

i Daimler-bloggen – Mercedes-Benz Shootout på IAA

i Audi Årsrapport – Blog n Rul Tre kvinder. Tre mål. Tre Audi S 1.

Blog om Frankfurt Book Fair – iPad som rejsekammerat: App-tip til børn

Focus.de – over netværket Pinterest

I Globetrotter Magazine – hvorfor foretrækker jeg hoteller frem for Airbnb

Den næsten 4-årige samtale med Kölner Stadtanzeiger beviser, at vejen hverken var ligetil eller ukompliceret.

I øjeblikket forbereder jeg en Nyhedsbrev som du snart kan abonnere på.

Spørgsmål, forslag, feedback og selvfølgelig henvendelser sendes bedst til hende:

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: