En pilgrimsrejse på kumano kodo (熊 野 古道)

En pilgrimsrejse til Kumano Kodo (熊 野 古道)

Tre etager pagode i Nachisan, den sidste station for mig på Kumano Kodo og et vigtigt åndeligt centrum.

I fem dage havde jeg fornøjelsen at følge den gamle pilegrimsvej i Kumano Kodo. Det var en oplevelse fuld af magi, der tog mig ind i en anden mystisk og åndelig verden. Udover den vidunderlige natur føles det som at gå tilbage i tiden. Jeg kunne forestille mig så meget som det var for pilgrimme for et par hundrede år siden.

Kumano Kodo 熊 野 古道 er en gammel pilgrimsrejse i Japan. Det er blevet brugt siden mere end 2000 år og spillede en vigtig rolle i det åndelige liv i Japan.

Kuma (熊) betyder bjørn og nej (野) ørkenen. Det har været et sted for naturtilbedelse siden oldtiden.
Det siges, at dette er Japans historie, da historien om denne gamle pilegrimsvej er sammenflettet med Japans historie.

Kumano Kodo består af forskellige ruter, der fører til centrum for tilbedelse, Hongu-området. De er meget godt beskrevet på det officielle sted for Kumano Kodo. Jeg kan virkelig anbefale det til din rejse. De kan endda hjælpe dig med at booke din bolig på forhånd.

Så jeg kan varmt anbefale den officielle lydguide, som du kan finde på webstedet for Tanabe Tourist Office. Jeg lærte så meget om pilegrimsrejsen, området og Japan generelt.

En lys morgen på Kumano Kodo.

Jeg tog Nakahechi-ruten, startende i Tanabe. Kører gennem Hongu fortsætter jeg til Nachisan. Det tog mig fem dage og fire nætter. Jeg fandt ruten fra Takijiri-Oji til Hongu som de mest interessante og spirituelle steder.

Af budgetmæssige årsager campede jeg camping, hvilket fungerede temmelig godt. Jeg foretog pilgrimsrejsen i slutningen af ​​november. Træerne havde fantastiske farver, i løbet af dagen havde det meget behagelige temperaturer (mange gange gik jeg i min t-shirt) og temperaturerne var også ok (de laveste ca. 3 grader i lidt højere højder).

Vær forberedt på regn, når du går på stien. Wakayama er den bedste region i Japan! Og det regnede et par gange i løbet af min rejse.

Ruten Nakahechi er virkelig tilgængelig, da den passerer gennem mange byer og ikke er meget fjerntliggende. Derfor anbefales det virkelig at booke indkvartering på forhånd.

For mig har det været en vidunderlig oplevelse at foretage pilgrimsrejsen. Det var meget spirituelt. Området med sine mange historiske seværdigheder, vidunderlige natur og mange åndelige steder er virkelig et magisk, inspirerende land. På grund af dette er det blevet anerkendt som UNESCOs verdensarv. Jeg ville meget gerne gøre denne pilgrimsrejse igen! Kan være en anden rute næste gang.

Deltag med mig på eventyr på Kumano Kodo: Start her med dag 1

Her er to videoer, jeg lavede om turen:

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: