Børneblogg: frimærke fra fremstilling af o-juiceemballage

Det hurtigste + enkleste stempel i verden. Jeg viser dig, hvordan du kærligt skaber ham.

Lav stemplet selv: nemt og hurtigt

Jeg sidder ved morgenbordsbordet og overvejer: hvad kan jeg gøre og tænke i dag? Udsigten fejer hen over bordet. Jeg kigger nærmere på appelsinsaftemballagen. Kan du også skære dem åbne? Først og fremmest skal alle familiemedlemmer tage endnu en stærk slurk. Så tager jeg emballagen under mikroskopet.

Jeg griber fat i en saks og bemærker, at materialet er meget blødt, og det er let at klippe emballagen med en saks. Lav stempel! Det er ideen. Lad os se, hvordan jeg erstatter mig selv, og hvad der kommer ud af det.

Lav et stempel selv: hvad har jeg brug for?

  1. Tetra Pack (Michverpackung, appelsinsaft emballage osv.)
  2. saks
  3. blyant
  4. Stempling af blæk / blækpude
  5. papir

Lav selv frimærket: hvordan fungerer det??

Først klipper du et stykke pap ud af Tetra Pack-pakken. Et lille tip: lav dig en skabelon fra papiret før. Derefter kan du placere skabelonen på Tetra Pack-stykke og logge af i fred. Tænk på smukke former.

Så kommer mit yndlingsskridt. Du tager en blyant og pynter dit stempel. Udsmykningen oprettes ved at presse relativt tæt. Se på mit foto, du kan se det godt.

Nu har du lov til at farve dit selvfremstillede stempel med stemplingfarve.

Uanset hvad du har før, vær kreativ. Vi tog et hvidt ark papir og pressede vores stempel fast på papiret. Bevæg dig ikke! Ellers udtværes alt, og så irriterer du dig. Lille tip: Har du en limpind ved hånden? Så du kan også omhyggeligt fjerne dit stempel fra papiret.

Et voila! (Det er fransk og betyder: og her!) Det ser godt ud! Nu skal jeg komme med en masse former og mønstre. Så har jeg mit eget stempel på skrivebordet til enhver lejlighed. Hvad mener du??

Fars dag og mors dag kommer snart! Denne idé er også meget flot. Frieda rullede hvidbogen op og tapede den med et lille washi-bånd. Så fik hun nogle blomster og lagde dem i sin papirsæk. Jeg synes, ideen er god! Dine mødre og fædre vil helt sikkert være glade.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: