Anne Postrach og hendes baby lille, konceptbutikken til børn

Anne Postrach og hendes baby TINY, konceptbutikken til K > Isa Grütering

I december er der åbnet en ny i Berlin Mitte Konceptbutik åbnet. Hos TINY i Schröderstraße finder du alt, hvad stilorienterede familier har brug for til deres K >

Det har altid været din drøm at åbne din egen butik?

Jeg har altid arbejdet med børn på en måde og altid ønsket det. Jeg plejede at ville blive børnehagelærer, så blev jeg redaktør og havde blandt andet. arbejdede for LUNA magasinet. Derefter var jeg redaktør hos Stylebook. I øvrigt har jeg skrevet en blog til børnemode og børns design og skriver nu og da for Hauptstadtmutti. Så jeg er altid tæt på emnet. Det var noget som den logiske konsekvens af mine tidligere job og mine interesser.

TINY har været åben i næsten 2 måneder. Hvordan er det??

Meget god. Jeg kan næsten sige, bedre end jeg har planlagt. Produkterne er godt modtaget, især Mange mødre har været her flere gange og har købt. Jeg startede julebranchen og er nu i salg i januar. Det kan ikke blive bedre. Først kommer købere, der faktisk køber alt, fordi julen kommer, og nu kommer forhandlerjægerne og fortæller alle om TINY (griner).

Du var aldrig bange for udfordringen?

Fra tid til anden var der øjeblikke, hvor det blev temmelig nervøst. Du klatrer og klatrer, og så snart du tør at se ned, begynder du at blive bange – men jeg fortsatte med at samle mig og fortsatte. Det var aldrig negativ stress for mig! Det er vigtigt. Fra dette trækker du energi.

Hvad sagde dine venner og familie om at åbne en butik??

Mange har kaldt mig modig. Ja, jeg hører ofte ordet "mod". Måske er det sådan.

Du har taget et lån fra banken for at åbne butikken. Var det svært at få det? Hvor lang tid tog proceduren??

Hui. Du skal vende dig selv på hovedet, udfylde 1000 formularer, underskrive og bevise alt fra top til bund, bevise, udstille. Når jeg først har oprettet en forretningsplan med en coach og derefter præsenteret for min bankrådgiver. Fra da venter man næsten to måneder indtil godkendelse. I to måneder, hvor du skal holde udlejer i godt humør (du kan ikke underskrive noget endnu, men ejendommen skal reddes …), lad dig ikke gå i gal, og alligevel bruger nogensinde store penge. Fra underkastelse til adgang til pengene ventede jeg et kvart år.

Er det svært for dig at forstå din målgruppe som ikke-mor??

Nej. Ellers ville det ikke have haft mening at åbne en sådan butik. Men derudover spørger jeg meget i miljøet og lytter til og er tilfreds med input. Især nu, når mødrene kommer til min butik, oplever jeg meget. Mit fokus er på design og bæredygtighed. Det er meget vigtigt for mig, at dette kommer over.

Hvor længe vil du gøre det??

Haha, det er som et forhold. Det ved du aldrig før. Jeg vil vokse med butikken, og en dag vil jeg ansætte nogen, og min første ferie er allerede planlagt – 2015!

Er du altid i butikken?

Lige nu. Men jeg må også gå på modemesser for at købe de kommende kollektioner. Og så snart jeg kan hjælpe, kan jeg ikke være her hele dagen.

Vil der være en TINY online shop??

Ja, jeg planlægger også at sælge alle produkter online fra foråret 2014 og fremover. Jeg synes, forbindelsen mellem offline og online er meget vigtig i dag. Nogle gange kan du bare ikke gå til ét sted og derefter bestille online hurtigere og lettere.

Hvorfor hedder butikken TINY??

TINY beskriver stort set hvad det er, noget for små. Det er let at forestille sig sådan noget, og det er internationalt og cool.

Oprettede du butikken alene??

Jeg oprettede TINY med en ven, en grafisk designer, der har designet min CI. Vi tænkte sammen ”Hvis TINY var et barn, hvordan ville det være, og hvordan ville børnehaven se ud?” Og det er sådan logoet blev oprettet, farverne og butiksindretningen.

Hvorfor er du i Schröderstraße? Hvad er så specielt ved vejen??

Schröderstraße er midt i Mitte, meget central, men absolut hjemlig. Ingen typisk shoppinggade. Det er her mødre og skuespillerinder møder, ligesom beboere og turister gør. Der er mange skoler, børnehaver og legepladser i umiddelbar nærhed. Derudover har jeg med parkeringshuset en fantastisk butiksnabo, der tiltrækker mange designkyndige mennesker. Selvfølgelig drager jeg også fordel af det.

Hvilke mærker fører du??

Mange skandinaviske mærker eller etiketter med skandinavisk, så reduceret æstetik. For eksempel Mini Rodini, Macarons, April Showers eller NOCH Mini. Derudover har jeg en svaghed for bøgerne i min egen barndom – fra børnebøgerudgiveren. Min nuværende legetøjsfavorit: Kiko fra Japan.

Tak, kære Anne!

adresse: Schröderstraße 14 // Åbningstider: Man-fre 11-19 ur, lør 11-18 ur // Bedste køb: Dekorationsplakat af Omy, kl. 19.90 EUR. Kæmpe, også for voksne at meditere meget godt.

Hvis Anne synes at være bekendt for dig, så kender du hende. Nogle gange skriver hun også for os.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: