Abu dhabi rejsetips, din ærlige – detaljerede rejseguide

Abu Dhabi rejsetips | Din ærlige & detaljeret rejseguide

Tips fra turister til rejsende, der leder efter Abu Dhabi? På min rejseblog har du helt ret! Kom med mig – jeg viser dig alt om det fascinerende Emirat!

Abu Dhabi rejsetips: 100% inspirerende oplysninger

Abu Dhabi fascinerede – i det mindste mig!

Velkommen til min blog om den fascinerende Abu Dhabi. Nu hvor du er landet her, planlægger du sandsynligvis en ferie i hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater … En god idé! Måske er du stadig ikke bestemt? Så er min mission at guide dig med mine rejsetips Har du lyst på et personligt eventyr i Abu Dhabi at gøre. Selv rejser jeg næsten hvert år siden 2009 der og er stadig en fan. Hvorfor? Det finder du ud, mens du gennemser på denne side! :-)

Jeg tilstår direkte: Det var ikke kærlighed ved første øjekast. I begyndelsen lærte jeg kun Abu Dhabi at kende i forbindelse med en kort og lidt uorganiseret dagstur. Jeg gik på ferie med min familie i Dubai og ankom til hovedstaden, jeg tænkte: Her er virkelig døde bukser! Ud fra retrospektivet er jeg nødt til at smile om det. Fordi jeg ved nu, hvad vi har savnet alt OG Jeg værdsætter, at Abu Dhabi er roligere. Så du ikke føler det samme, har jeg besluttet, at dele mine mellemtiden mange oplevelser her. Med denne lille Abu Dhabi rejseguide vil jeg videregive værdifulde rejsetips, der kan gøre din rejse til en uforglemmelig tur.

Kom med til den glitrende ørkenmetropol ved Den Arabiske Golf og lad mig Din virtuelle guide være! Jeg viser dig hvilke hoteller der anbefales, på hvilken strand du kan slappe af bedst, og hvilke attraktioner du ikke kan gå glip af, selv med et kort ophold. Uanset om du planlægger en ren Abu Dhabi-ferie, en kombineret tur inklusive Dubai eller det skal være som en rundtur gennem Emiraterne: Her får du ærlige rejsetips fra første hånd.

Gå ikke glip af noget takket være perfekt rejseplanlægning

Her kan du detaljerede tip stille spørgsmål som: Hvad er tiden bedst til at besøge den store moske? Hvilket indkøbscenter skulle du have set som en indkøbsmuffel? Men inden det går til finjustering, er der en vigtig overvejelse den ideelle rejsetid på. Forudsat at du vil have et par badedage samt tid til de smukkeste højdepunkter, skal du starte 5 dage (uden ankomst og afgang) som et absolut minimum. Hvis du stadig ønsker at rumme Dubai og / eller Al Ain eller et ørkenhotelophold, skal det være mindst 8 hele dage.

Mit mest givne rejsetips! 2-3 nætter i en desert Resort gør din rejse til noget meget specielt. At bo midt i den smukke og vidunderlige rolige, sandede ørken uden at skulle give afkald på luksus er virkelig en særlig oplevelse.

Hvis du nogenlunde ved, hvilke hjørner du vil besøge, er det tid til at forske som dig kommer fra A til B kan. Det er behageligt i bil. Men du kan også klare dig godt uden en mobil piedestal, hvis du bor i Abu Dhabi City. Med transport som bus og taxa kan endda en tur til det tilstødende Dubai let gennemføres. Men hvis du sætter et ørkenhotel på din huskeliste nu efter min knus, skal du alvorligt tænke på en lejebil. Nu går det til Hotel booking. Uanset om det er med eller uden en bil: Afhængigt af hvad du vil se alt, kan du vælge placeringen af ​​det sendte hotel. Dette sparer dig for tid og / eller taxaomkostninger.

Abu Dhabi og Emiraterne med lejebilen

Jeg vier meget opmærksomhed på biludlejning her på bloggen. Jeg plejede at have en bil tilgængelig under mine mange ophold og er kommet til at sætte pris på denne måde at komme rundt på. Ikke fordi jeg altid havde gjort rigtige rundture, men først og fremmest, fordi en tur til ørkenen bare hører til mig. Derudover medbringer du dine egne bilmængder af bekvemmeligheder – især i denne "bilchauffør".

Naturligvis er det også den obligatoriske mulighed for at lære De Forenede Arabiske Emirater at kende på en rundtur. Men jeg vil gerne give sådanne rejsetips kun erfarne rejsende: Abu Dhabi og Dubai har nok steder at se på en første tur til UAE ingen kedsomhed! De resterende emirater Ajman, Fujairah, Ra’s al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain halter langt bagefter. Længere ferier er der normalt overvejet af rene strandferierende. Derfor har jeg i Emiratet Abu Dhabi dækket de fleste bilkilometer hidtil og er – selvfølgelig med komforten af ​​en klimatiseret bil – i en mærkelig stille verden af ​​sand, sol og vind nedsænket.

Lejebil til det behagelige og eventyrlystne

Så du behøver IKKE det nødvendigvis en lejebil. Selvfølgelig kan du også gøre en i Abu Dhabi by ren by- og strandferie i den persiske Golf gøre. Med et lejet køretøj er det dog lettere at foretage den ene eller den anden udflugt til området: Kør til de smukkeste klitter, besøg foden af ​​Hajjarbjergene eller besøg Sir Bani Yas Island. Udenfor er der bestemt spændende mål – især ørkenen er et af dem. Det er sjovt, i bil gennem det mærkeligt smukke ørkenlandskab at køre. I øvrigt er dette mest imponerende med hensyn til klithøjde og originalitet i Abu Dhabi.

Enhver, der planlægger en rundtur, kan stole på det: Vejenettet i Abu Dhabi og de andre emirater er veludviklet. For os centraleuropæere er der ingen mangel på komfort fra gade kvalitet til belysning. Hvis man overholder trafikreglerne og viser en omhyggelig kørestil om dagen, når man komfortabelt med bilen til de mest forskellige områder i landet. På vejene mellem kysten og Rub al-Khali sandørkenen vil du opdage yderligere højdepunkter ud over de turistattraktioner, der anbefales i vejledningen. Placerer også det ikke overskredet af turister er – sådan var det med os. Og hej … i Abu Dhabi fodrer du din bil med ligefrem latterligt billig gas!

Hvis det lyder fristende for dig, foreslår jeg forskellige ruter til og gennem Abu Dhabi. Værdifulde tip Udfyld de oplysninger, som jeg gerne vil give dig på rejsen for selve biludlejningen og på farten for f.eks. Rejsesikkerhed og korrekt opførsel i arabisk trafik..

indiv > besøg moskeen

Jeg vil gerne hjælpe dem, der er interesseret i rejsearrangementet, og det gør de Gå aldrig glip af noget uden en udlejningsbil og rejse komfortabelt. Derfor er der et vigtigt fokus på at besvare følgende spørgsmål: Hvad skal jeg nødvendigvis se, selvom jeg klassificerer mig selv som Kulturbanause? Hvordan kan jeg komme til min destination så billigt og tidseffektivt som muligt? Hvilke muligheder er der til guidede ture og udflugter? Godt at vide: I denne rejseblog giver jeg kun forslag og rejsetips baseret på personlige oplevelser i Abu Dhabi og det omkringliggende område.

Ser frem til detaljerede sightseeingtips fra den hypermoderne Abu Dhabi by til ørkenbyen Al Ain, til Liwa-oasen i den fortryllende Rub al-Khali-ørken, samt koncepter med særlig smukke hoteller og overnatning.

Den umonterede > Klitter i Rub al-Khali

Nu kan spørgsmålet opstå: Hvorfor Abu Dhabi?? Naturligvis er Dubai det største turistmål på den arabiske halvø, og mange turister rejser derfra på en dagstur til Abu Dhabi. Abu Dhabi har dog længe fulgt efter og har, ligesom det nærliggende emirat, åbnet op for turisme. I mellemtiden er der også i centrum af Abu Dhabi meget mere end bare sandklitter, men også futuristiske byggeprojekter, fantastiske hoteller som 1001 nætter, unikke attraktioner for hele familien, et sikkert miljø og en perfekt infrastruktur.

På grund af det faktum, at Abu Dhabi som en populær turistdestination ikke er så kendt som Dubai, er der ikke så mange turister at finde her. Forkert misforstå: Abu Dhabi er ikke længere et insider tip, Men det er simpelthen ikke (endnu) så efterspurgt som Dubai, hvor årligt kommer omkring 5 millioner rejseentusiaster fra hele verden. Personligt finder jeg det fordelagtigt: De hvide sandstrande ved Den Arabiske Golf, det betagende ørkenlandskab og de luksuriøse shoppingtempler er garanteret også overfyldte i 2020. Du kan nemt sige det Abu Dhabi "Individuelle turisters Dubai" er. Det er bare mindre begejstret – og dermed på en eller anden måde høj kvalitet og chilliger.

Fem gode grunde til en Abu Dhabi-ferie

Hvis du stadig ikke ved, om Abu Dhabi er den rigtige destination for dig, skal du bare læse den fem fantastiske fakta:

1. Her ser ud til næsten altid solen Og det er meget varmere året rundt end i Tyskland – kolde og regnfulde dage er således næsten umulige.

2. Der er næsten ved kysten 200 naturlige øer og også en hel række kunstigt oprettede. Abu Dhabi er således perfekt til en fredelig og eliteø-ferie midt blandt et unikt naturlandskab Mangrover og skildpadder hjem.

3. 2005 blev taget i brug Emirates Palace Hotel betragtes som et af verdens mest luksuriøse hoteller og kan rumme turister såvel som regeringsledere og vigtige statsgæster i hemmelige suiter. Det står som et eksempel for en unik luksushotelkultur, der vil blive opdaget.

4. På øen er Saadiyat i øjeblikket under opførelse Kulturelt distrikt i verdensrang med offshoots af høj kaliber, international Museer som Louvre og Guggenheim, som ligger i spektakulære bygninger. Seværdigheder som Zayed-moskeen eller Qasr Al Watan er også en unik oplevelse for elskere af kultur og arkitektur.

5. Emiraternes kærlighed værdig luksus i en privat atmosfære. Dette privilegium gives også til turister. Ingen høje og berusede pakketurister, ingen overfyldte strande med irriterende sælgere, ingen billige buffeter med dårligere mad. Hvis dette ikke er forudsætninger for en rigtig drømmeferie? Tjenesteønsker på hotellet og fine Gastrogewerbe man søger også her forgæves.

Min påstand til faszination-abu-dhabi.de

Alle de attraktioner, der er præsenteret her, har jeg testet mig selv og mig ganske uvildig, din egen mening dannet. I modsætning til traditionelle rejseguider, så er alle de anmeldelser, jeg foretager om Abu Dhabi og dens turistfaciliteter, komplette fri for partisk rapportering. Jeg har betalt fuld indrejse overalt og på hver tur alle overnatninger og fly til privilegiertenrabatt helt ude af lommen. Jeg har aldrig modtaget tilskud til positiv feedback.

I mine tekster forbinder jeg virksomheder som Rent-a-Guide og Booking.com som annoncer markeret med en *. Jeg bruger disse selv (ikke kun i forbindelse med Abu Dhabi) og anbefaler dem derfor i god samvittighed. Jeg vil dog gerne vide, at jeg modtager et mindre gebyr, hvis du foretager en reservation, når du har klikket på linket med disse virksomheder. For dem er deres service ikke dyrere, jeg får netop sådan en "mæglingskommission". Dette vil finansiere hosting og andre genstande, der er nødvendige for at betjene dette websted.

Fordi jeg kører denne blog ud over et fuldtidsjob, og min tilgang til at gøre alt selv og at prøve at teste, er dyrt og besværligt, langt fra et krav om fuldstændighed. Før din Abu Dhabi-rejse, skal du tjekke de rejsetips, der vedrører hårde fakta som åbningstider, priser osv..

Samtidig vil jeg gerne dele en med min blog Platform til den fælles udveksling tilbud – brug bare kommentarfunktionen til spørgsmål, tip eller kritik, skriv mig en e-mail eller meld dig sammen med Abu Dhabi fans. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: