5 ting, der har forårsaget 14 dage med minimalisme! Moms blog, den praktiske familie blog!


5 ting, der forårsagede 14 dages minimalisme!

Minimalisme – Opdatering: Sådan føler jeg mig efter 14 dage

Nu løber mine løb Minimalismeprojekt allerede over 2 uger, og jeg vil gerne fortælle jer i dag, hvordan mit liv har ændret sig i de sidste 14 dage. Hvis du er min første være >-> her Du kan læse igen, hvad minimalisme betyder for mig, og hvordan jeg startede. I mit andet indlæg -> her så handler det om, hvad jeg gjorde med de sorterede ting, og hvorfor det var så svært for mig at opgive nogle ting.

For at være ærlig er jeg lidt overrasket over, at jeg stadig holder mig til dette projekt. Normalt falder mine motivation nemlig efter bare et par dage så hurtigt som det kom. Denne gang virker det anderledes. Måske skyldes det, at jeg er klar over, hvor godt den konstante mucking klarer mig. Men det kan også være nyttigt, at jeg denne gang prøver at komme væk fra min "Slet ikke" Motto at sige farvel og mit mål for en gangs skyld med mig små trin detaljer.

5 effekter af konstant fjernelse af skimmel

Lad mig starte med de positive punkter:

1. Jeg har mere tid:

Selvom jeg næsten hver dag har viet mig til et lille projekt (for eksempel en skuffe, et skab eller min tegnebog) -> Billeder, du ser senere i dette indlæg), har jeg følt mig meget mere tid. Og ikke kun det: for første gang i lang tid har jeg følelsen af, at jeg er det at slette flere punkter fra min liste end at få nye på samme tid. Det gør mig roligere og mere afslappet!

2. Jeg har et bedre overblik!

For eksempel om min garderobe, men også om de forskellige køkkenskabe og endda i min tegnebog, er jeg ikke længere nødt til at kigge efter Payback-kortet for evigt.

3. Jeg bruger meget mindre penge

Setningen: ”Har jeg virkelig brug for det?” Er så til stede i mit sind, at jeg allerede vejer i butikken, uanset om jeg virkelig har brug for den respektive del, eller den snart lander i en skraldespose – hvad mine penge er så for dårlige til mig. Denne elendige "lagring" er endelig kommet til en ende. Jeg køber virkelig klogt i øjeblikket!

4. Jeg føler mig lettere!

Med hver eneste store affaldspose, jeg kaster i containeren, føler jeg mig lidt lettere! herligt!

Efter 4 positive punkter skal jeg også nævne et negativt punkt:

5. Jeg er undertiden lidt mere afslappet

Indtil videre har børnenes kaos aldrig virkelig generet mig. Jeg synes ikke, det var rart, men det var ikke så slemt. Hvor jeg er glad for den nye ordre, der har ændret sig lidt: Pludselig irriterer det mig, hvis skoene ikke er på skobanken i gangen og i stedet flyver rundt i stuen. Men det er ikke meningen. Det skal fortsat være afslappet med os. Måske tager det bare lidt tid at vænne sig til den nye situation. &# 128.521;

Nu hvor du ved, hvordan mit oprydningsprojekt påvirkede mit liv, så lad mig hurtigt vise dig, hvad jeg har ryddet op så:

Jeg ryddet op i:

Instagram du kan følge mine oprydningshandlinger næsten live. Her er i det mindste nogle indtryk. For eksempel fra mit krydderiskab:

Samt mit højdepunkt i den sidste uge: Billedet af mit gangen skab det Marie Kondo, den japanske bestsellerforfatter af "Oprydningsbibelen" Magisk rengøring ( -> Klik her for den gratis printskabelon til mit budget / rengøringsplan.

Åh ja, jeg har et lille trick til dig: Jeg blev vant til det 3 gange om dagen (dvs. morgen, middag og aften) min strøm yndlingssang at slå højt op, og mens jeg holder op med at rydde op i så mange ting som muligt. Det er utroligt, hvor meget du kan gøre i disse 3-4 minutter!

Nu ser jeg som altid frem til dine kommentarer. Har du nogle tip til mig? Eller spørgsmål til mig? Bare skriv mig!

Flere artikler om Minimalisme / Magisk rengøring kan findes her på min blog:

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: