Yoga i leg med hjerte og sjæl for voksne, børn, teenagere og familier

. med hjerte og sjæl

Yoga med hjerte og sjæl

Hej, jeg hedder Kerstin, jeg er uddannet yogalærer og bor sammen med min familie i Aying. Med yoga vil jeg berøre folks hjerter og sjæle. Siden 2014 har jeg undervist yoga for voksne, teenagere, børn og familier med en masse glæde og lidenskab.

"Min yoga" står for motion og afslapning, føler dig godt, ankommer til dig selv … blot et sted, hvor du kan være dig selv. Vi laver yoga i små grupper og i regelmæssige tidsblokke.

Vi laver yoga yoga for voksne

I mine klasser venter let krævende yogalektioner fra klassisk hada yoga, flydende sekvenser fra vinyasa yoga og rolige elementer fra yin yoga. Den opmærksomme håndtering med vores krop er i forgrunden. Målet med mine yogaklasser er at skabe en balance mellem at have det sjovt at bevæge sig og beroligende afslapning.
Og ja, der er også en ren mænds yogagruppe :-)

Al information om "We do Yoga" -kurserne kan findes på:

Yoga søndag Yoga-wellness-timer i weekenden

Hver søndag er der forskellige yogakurser og workshops i Kainzenhof. Blide timers velvære, workshops for kvinder og familieyoga-klasser. Bare kig.

Al information om “Yoga Sunday” kan findes på:

Yoga til dig Individuelle yogakurser for voksne

For at ledsage dig personligt på din nuværende livssti vil jeg være glad for at undervise dig en-til-en yogakurser. Hvis du er interesseret, så kontakt mig på e-mail [email protected] eller via min hjemmeside:

Børn laver yogayoga for børn, teenagere og familier

Selv meget unge opdagelsesrejsende kan opleve yoga med mig på en vidunderlig og sjov måde. yoga kan ved dets afslappende effekt, en god balance i den stressende hverdag i skolelivet. Der er en enorm skatten med yogaøvelser, der kan hjælpe børn og teenagere med at vokse op. Yoga er en gave, der ledsager os hele livet.

Du kan finde alle oplysninger om "Børn laver yoga" -kurser på:

Børn Yoga Sommer

Den 07/30/19 fra 9:00 til 10:30, vil børn fra 4 til 8 år finde en i samfundscentret i Aying som en del af ferieprogrammet "Børn laver yoga"-Time i stedet.
Du kan finde information i Ayinger-ferieprogrammet

Piger Yoga Sommer

Den 30. juli 2019 fra kl. 07.00 til 20.30 finder en gruppe piger sted for piger i alderen ca..
Du kan finde information i Ayinger-ferieprogrammet

yoga & Duft Naturlige olier til dit velbefindende

Jeg nyder at dele min lidenskab med rene æteriske olier. Disse terapeutiske og vidunderlige essenser ledsager min familie og mig hver dag. Det er en god og beroligende følelse at bruge disse naturlige helbredende kræfter, hvad enten det drejer sig om fysisk eller følelsesmæssigt niveau. Duftene harmonerer vidunderligt med yoga.

Ønsker du at vide mere om disse æteriske olier, så kontakt mig:

interesse?

Er du interesseret? Du har spørgsmål eller vil gerne komme og tage en sniff?
Så er jeg glad, hvis du kommer i kontakt.

Kerstin Walter
Uddannet yogalærer for voksne, teenagere og børn

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: