Vil mit barn bestå indgangen til børnehaven?

Jeg begyndte børnehave, da jeg var tre år gammel. Ja, det var ægte børnehave, og ja, jeg var virkelig kun tre år gammel. Tilbage i 70’erne, på det tidspunkt var ingen, der vidste, hvordan jeg skulle forklare mine overdrevne unge forældre, der var virkelig ingen fordel ved at implementere deres allerede underdimensionerede treårige i børnehave. Og jeg tænker tilbage på dagen, i det mindste ville nogle skoler tage en treårig med i en børnehagegruppe, hvis de kunne bestå indgangsprøven.
Min mor og far troede, at jeg ikke havde noget problem med at bestå børnehaveindgangseksamen på Holy Birth Episcopal School siden den alder, jeg var allerede i stand til at læse usædvanligt godt.

Hvad mine forældre imidlertid ikke vidste, var det, mens jeg var kunne forsiden af ​​Los Angeles Times i en alder af tre og reciterer efter behov mine yndlings longfellow digte , at min bedstemor havde mig deres – Fordele ved at pleje voksne i mine Familien blev meget stolt og glad – læsning var de eneste akademiske eller andre børnehaverberedskaber, jeg havde. (Og virkelig, det var ikke den slags færdigheder, som de fleste undervisere alligevel leder efter.)

I en alder af 3 år kunne jeg ikke pålideligt tilføje eller trække fra. Jeg kunne ikke skrive mine breve meget tydeligt endnu. Og da jeg lærte dagen for indgangen til eksamen, den forfærdelige, forfærdelige børnehave, der stadig hjemsøger mig, kunne jeg ikke holde en orange pen inden for linjerne i forskellige former på et hektografisk ark papir.

Jeg kan godt huske dagen for min børnehaveindgangstest. Det er faktisk en af ​​mine tidligste komplekse minder. Jeg kan huske min far, der tog mig med til skolen den dag (da min mor huskede, jeg kan ikke huske) og stolte over det kvindelige princip og en non-skrå lærer, hvor godt jeg kunne læse, og hvor stjernernes mine var verbale færdigheder måtte forklares. Jeg kunne se, at disse optagelsesrepræsentanter for den lille folkeskole så skeptiske ud, da jeg sad ved siden af ​​min far på faux læder sofaen på dit kontor fra de to af dem, alle 30 pund og 2,5 fod fra mig (jeg var et meget ungt barn for mig Dude), men jeg så også hendes skepsis smelte væk, da hun trak en børne rim-bog fra hylden i rummet og bad mig læse den højt om, hvad jeg kunne lide at gøre uden tøven, da jeg elskede elskede lyde i noget mig, at jeg har gjort det så godt.

Efter at have læst dig, forklarede de for min far, at hun ville tage mig med til et tomt klasseværelse, så jeg kunne blive testet. Det var fint med mig; Jeg har ikke en genert knogle i kroppen, og hele ideen går i børnehaven, der lød som sjov. Så jeg gik ned i gangen med den nonne, min far forlod på direktørens kontor. Jeg var grundet og klar til at læse mere på kommandoen for at blive optaget i børnehaven.

Men da vi kom til et noget mørkere klasseværelse, bad ingen mig om at læse. I stedet løftede nonne mig til et skrivebord i elementær størrelse og placerede et antal papirark foran mig, der hver især krævede en anden opgave. Hun rakte mig en blyant og en kasse med farveblyanter og forklarede, hvad hun ville have fra mig. Først et skræmmende regneark til matematik til børnepasning, som jeg var dårligt forberedt på. Jeg rodede lidt af den ene. Så bad hun mig om at fortælle hende, hvad navnene på de forskellige former på regneark nummer to var. Jeg kendte firkanten og cirklen fra Sesame Street, men rektanglet og trekanten lød så ens, og jeg ville ikke give det forkerte svar, så jeg skalv for at forklare, at jeg ikke kendte mine figurer endnu.

Og så fulgte deres retninger som det sidste regneark – og afsluttede en oplevelse, der har trukket mig resten af ​​mit liv. På arket var der små linietegninger af huse og skoler og kirker, som alle er forbundet med en kørevej under og mellem dem. Alt, hvad jeg skulle gøre, forklarede nonne, var den orange kridt, hun gav mig og tegne en streg fra en lille bygning til den næste, mens jeg holder kridt inden for fortovets linjer.

Mine hænder begyndte at ryste. Dette så umulig ud for nogen, der ikke engang kunne tage skoene på.

"Hvem i verden havde udviklet en skræmmende udfordring for små børn?" Jeg kan huske det. "Hvis det er det, det tager, vil du gå i børnehave, jeg ved, at der ikke er for mange børn i denne skoleklasse. "

Jeg ved ikke, hvor længe kvinden var i vane med mig, da jeg greb om kridt og min hånd for at holde de mærker, jeg ville have inden for de forbandede linjer, men det virkede som en evighed. Og uanset hvor hårdt jeg prøvede, eller hvor hårdt jeg fokuserede, ville min hånd ikke gøre, hvad jeg bad ham gøre, og et vanvittigt appelsinskribb dukkede op over hele regnearket. Det var ynkelig, og jeg vidste det.

På et tidspunkt fortalte nonnen mig, at jeg kunne holde op. Hun var meget flink og fortalte mig, at jeg havde gjort et godt stykke arbejde, men jeg vidste, at hun lyver, og jeg vidste, at hun ville slå mine forældres forhåbninger, og lade hende vide, at ikke kun jeg ikke var vidunderbarnet, men hun troede dog Jeg var også så mentalt handicappet, at hun ikke ville tillade mig i sin børnehave. Det var første gang i mit liv, jeg nogensinde kan huske, at jeg følte mig virkelig trist.

Jeg ved ikke, hvad de sagde mine forældre, eller hvad mine forældre sagde om det, men til min enorme chok og overraskelse blev de enige om at lade mig gå i deres skolegårdsklasse. Så jeg begyndte børnehave, da jeg var tre år, og blev fire om måneden til skoleåret. Jeg elskede hvert minut af det og tænkte ikke engang på at være over to hele år yngre end de andre børn i midten af ​​skolen, da det faktum, at jeg var 10 år i stedet for 12, som mine klassekammerater virkelig begyndte at blive socialt og akademisk mærkbart , Hvis mine forældre lukker mig Webb-skolenHvor jeg tilbragte de næste 6 glade år, fik de mig til at gentage det syvende skoleår, som jeg netop havde afsluttet i skolen, hvorfra jeg overførte. Jeg forblev en af ​​de mindste i min klasse efter skoleåret, men jeg var ikke længere tragisk underdimensioneret og mindreårig.

Dette er min børnehaveindgangseksamen, og som du siger, oplevelsen af ​​at blive testet rundt i mit første år af "real" At komme i skole var meget traumatisk for mig. Det var virkelig. Jeg havde aldrig oplevet fejl før, men på det øjeblik af rædsel, med den orange blyant, der var fast grebet i min hånd, havde jeg mit første indtryk af det, og det var ikke særlig behageligt.

Hvorfor giver jeg dig denne traumatiske personlige baggrundshistorie? Det er fordi mine 4 år gammel Datter, C, kan tage sin egen eksamen i børnehaven i den nærmeste fremtid. Jeg forklareden et tidligere (kontroversielt) blogindlæg, vi er sandsynligvis ikke ved at gå på folkeskolen, som vores adresse er zoner for, og derfor overvejer vi de tilgængelige alternativer, der er begrænset.

En af de mest attraktive, måske den mest attraktive muligheder for C, der går på børnehave, er den offentlige magnetskole i et fattigt kvarter kun en kilometer eller to fra vores hjem. Mens skoledistriktet, vi bor i, har haft ringe succes med sine få Magnet School-programmer, er denne særlige folkeskole – hvad jeg vil kalde Skole X – undtagelsen. Skole X er virkelig fantastisk, og jeg kender en masse forældre, der havde råd til privatskole, eller som bor i meget mere velstående offentlige skolzoner, der har valgt at sende deres børn til skole X i stedet. Jeg fik at vide, at testresultaterne for børnene i Magnet-programmet på School X er højere end i den højt respekterede folkeskole i det toniest kvarter i byen.

Ikke overraskende ønsker vi at indsætte vores ansøgning i februar om C-del af 2012 børnehaveklassen for skolen x magnetprogrammet. Hvis jeg har den rigtige forståelse af processen, er alle børn, der ansøger først i en lotterietegning, hvor chancen altid er valgt, tilfældige. Alle har den samme holdning til et sted i skoleklassen i denne første fase. Men hvis dit barn vælges i lodtrækningen, skal han eller hun være opmærksom på det. .testet at blive optaget. Kun de børn, der var i 90. percentilen eller højere i denne test, på Magnet School-webstedet "akademisk" få et klasseværelsesplads på skolen.

Ingen af ​​mine børn blev begynderlæsere, og C er ingen undtagelse. I en alder af 4 elsker hun bøger og elsker dem tillæse men viser ikke nogen reel interesse eller avancerede læseevner på egen hånd. Faktisk er hun lige begyndt at kombinere lyde med bogstaver. Vi har ikke skubbet på denne dygtighed, og vi har heller ikke skubbet nogen anden evne til at have en børnehaveberedskab på det, fordi jeg tror, ​​4-årige for det meste har brug for at lege, ikke studere. Jeg ved, at nogle børnehaver lærer at dele tidligt uden reel indsats fra forældre, men i andre tilfælde for at læse, ser jeg forældre bore deres børn, og det er ikke vores stil. C er meget, meget verbal, avanceret med stort og komplekst ordforråd og især voksendiktion (det er meget dejligt at høre hende forklare ting.) Men på mange måder er hun din gennemsnitlige fire år gamle pige, mere interesseret i dans sammen med Yo Gabba Gabba og foregive at lege med sit dukkehus som matematisk flash-kort eller lære at læse spil på iPad.

Jeg har ingen idé om, hvilke specifikke færdigheder der kræves for at score på eller over 90. percentilen på en akademisk orienteret eksamen i børnehaven, men jeg formoder, at C ikke kunne møde Mark. Jeg kender allerede tre eller fire ekstremt lyse folkeskoleelever – børn, hvis forældre er mine venner – som har det, ikke "Bestå børnehaveroptagelsestest til School x Magnet-programmet, hvis det er anvendt i tidligere år. Det får mig til at tro, at alt ved denne test er temmelig strenge, i det mindste efter din gennemsnitlige børnehaveundersøgelsesstandarder, det skal være.

Og her er det, jeg vil aldrig, nogensinde, nogensinde have, at C skal have traumatiske minder fra testtagelse i en alder af 4, eller af at føle, som om de var "Hvis ikke" de har intet sted i børnehaveklassen i skolen. Så hvis vi går forbi lotterietegningsfasen og endda får et skud på indgangen til eksamen, ved jeg ikke, hvad jeg ville fortælle hende. Jeg tror, ​​at vi bliver nødt til at forklare, hvad testen gør i et vist omfang, men jeg vil meget gerne sørge for, at vi ikke føler nogen form for pres eller frygt før, under eller efter eksamen.

Det er en del af mig, han vil bare tage skole X fra bordet. Hvis jeg ved, at de ikke blev optaget efter at have set testens super lyse børnetegn, er sandsynligheden for, at min egen børnehave ville få klippet, ikke så lovende for mig. Og hvis det er tilfældet, hvorfor os gennem Process overhovedet? Men på den anden side tror jeg virkelig, at hvis vi kunne få dem ind, ville dette skolemagnetprogram være den bedste løsning for dig blandt de tilgængelige for os.

Jeg ville meget gerne høre alle tankerne om, hvordan man håndterer det. Skal vi gå efter ham? Eller skal vi krydse denne skole fra vores liste? Og hvis nogen af ​​jer har gennemgået tidlige barndomstest til optagelse i visse skoler og programmer for jeres egne børn, så del venligst, hvordan denne procedure er for jer. og endnu vigtigere for dit barn.

LÆS MERE FRA KATIE OM MAMAPUNDIT (DIN PERSONLIGE BLOG)

FØLG KATIE PÅ TWITTER ELLER FACEBOOK

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: