Vandringsblog – side 34 af 76 – information om vandreture, vandring og udendørs

Hvad du skal overveje, når du vandrer om efteråret

Efterårsbloggervandring på Lahn Heights

Forbered softshells korrekt til efterår og vinter

Film med WDR Studio Dortmund

Praktisk test: Berghaus Extrem Reversa Jakke – reversibel jakke

Radiointerview med SWR1 Rheinland-Pfalz – vandreture, vandring, udendørs sjov – sådan er vandreture i dag

Oprydning: Envirotrek Clean-up Camps 2014

Lige sidste mandag offentliggjorde jeg en artikel, der beskæftiger sig med affaldsproblemet i naturen. Som et resultat trak nyheden om oprydningskampagnen på Envirotrek oprydningskamp 2014 straks min fulde opmærksomhed.

Og jeg vil også gerne påpege oprydningslejrene. Måske vil du gerne deltage i en af ​​oprydningerne? mere

Af den dårlige vane med papirvævet

Måske har du allerede bemærket brugte papirlommetørklæder til højre og venstre på vejen under en vandretur. På populære vandrestier, undertiden endda hver få meter, ligger de hvide klude ud af stien.

Men selvom du ikke har bemærket, eller du nu tænker "Men dette er bare papir?", Vil jeg alligevel gerne følsomme dig i dag for emnet med bortskaffelse af papirvæv i naturen. mere

Eventyr fyrværkeri på Traumschleife Felsenweg

Da jeg havde travlt inden vores ferie i Hunsrück de lokale vandremuligheder, bemærkede jeg især en vandresti: Drømmesløjfen Felsenweg.

Den premium vandresti er en af ​​de højeste certificerede vandrestier i Tyskland med 89 ud af 100 mulige eventyrpoint. Derudover var Felsenweg "Tysklands vandresti i år 2005". Jeg måtte bare gå! mere

En eventyrvandring på drømmeslyngen fru Holle

En premium vandresti med navnet på en eventyrkarakter? En afstand på 7,7 km? >vores ferie i Hunsrück med afkommet på denne eventyrlige vandresti. mere

Familie- og vandreferie i Hunsrück

Jeg må indrømme: Hunsrück i det sydvestlige Tyskland indtil videre havde jeg ikke rigtig som ferie- og vandreområde på skærmen. Kun ved et uheld tog det os der på ferie. Hvordan dette skete, og hvordan vi kunne lide regionen, forklares i denne artikel.

Praktisk test: Bergans of Norway Fonna Down Jacket

Den milde vinter i Nordrhein-Westfalen var en katastrofe ikke kun for skiliftoperatørerne i Sauerland-regionen. Nej. Også for mig. For i begyndelsen af ​​vinteren sidste år fik jeg fra bjergvennerne Fonna Down Jacket af Bergans fra Norge til test. Men både skilifter og dunjakker har brug for temperaturer omkring frysepunktet, så de kan bruges.

Indtil det sidste håbede jeg på bedre vejrforhold med skråningsoperatørerne i Sauerland. Men der var den ene dag. Alt var fint. mere

På Skywalk Dortmund over stålværket

Ikke kun i Grand Canyon er der en skywalk. Nej, også i Ruhr-metropolen Dortmund. Men i modsætning til Grand Canyon Skywalk i den sydvestlige del af USA, giver Skywalk i Dortmund dig muligheden for at forbløffe et gammelt stålværk ovenfra og opleve et stykke industrikultur på nært hold. Derudover er Skywalk et vellykket eksempel på, hvordan noget nyt fremkommer fra et gammelt industrielt sted. mere

4 år Hiking-Blog.de – Vindere og resultater af læsereundersøgelsen

Tak, tak! At nogle af jer har taget tid til at besvare spørgsmålene fra min læsereundersøgelse! Jeg var meget glad for hvert eneste svar og mening.

Din feedback og ros motiverer mig skræmmende. Og dine forslag, ønsker, men også den konstruktive kritik hjælper mig med at gøre Hiking-Blog.de måske lidt bedre. Indsatsen skal belønnes som lovet, og derfor har jeg forladt præmierne blandt alle deltagere i læsereundersøgelsen. Måske er du en af ​​de heldige vindere? mere

tråde

Hvem skriver her?

Jeg hedder Jens og skriver her omkring emnerne vandreture, vandring og udendørs.

Jeg er en absolut friluftsentusiast: Selv som barn var der ikke noget bedre for mig end at være ude i naturen. Og det er ikke ændret før i dag.

For mig betyder vandreture og vandring at opleve naturen fra første hånd med alle sanser og for mig en ideel balance i hverdagen.

Jeg vil gerne dele denne lidenskab for udendørs aktiviteter her på min blog.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: