Uddannelse, undersøgelse, barn, afskrevet – mor leder efter job


Uddannelse, undersøgelse, international erfaring, barn, nedskrevet!

Fra livet til en arbejdsløs, villig og stærkt motiveret mor – Dani fortæller os i dagens gæsteartikel om sin jobsøgning, hvilket er meget sværere, da hun har et barn.

Rockstar Mama leder efter et job

Ja, sådan er det stadig i dag, en mor genkendes ikke for hvad hun kan eller hvad hun er .. "nej nej .. Vi har ikke brug for en mor, hun savner for meget, børnesyge … Nej".

‘NEE’, det er hvad jeg tænker på, hver gang jeg ser på min e-mail, hver gang jeg snakker direkte med et firma eller endda tænker tilbage på mine næsten 70 ansøgninger i de sidste par måneder. Det kan ikke være, at en kvinde, så snart hun klekker et barn, IKKE er noget værd??

Dette er min historie

Efter mine studier i Event Management (BA) i England og et meget spændende job som roadie for forskellige kendte bands, fandt jeg hurtigt et job inden for reklame for PR og marketing som projektleder og sekretær.

Alt gik godt, jeg var lige blevet vant til arbejdet og havde allerede lagt store fremtidsudsigter med min chef – Zack, boom .. min chef var på hospitalet natten over på hospitalet i koma, havde længe ønsket at vække ham, desværre uden succes. På samme tid fandt jeg ud af, at jeg er 8 uger gravid. Og hvad gør du i en sådan situation? Præcis .. først og fremmest intet .. man håber, at chefen vågner op igen, og alt er godt igen. Det er bare en drøm alligevel. Men desværre blev de livsbærende enheder slukket.

Gravid og arbejdsløs

Desværre, da vi ikke kunne levere underskrifter, blev virksomheden opløst af en insolvensadministrator. Jeg blev frigivet, derefter arbejdsløs og prøvede selvfølgelig mit bedste for på en eller anden måde at få noget job. Nej .. selvfølgelig har jeg ikke fundet noget.
Jeg fik min søde, sunde datter, Marie (nu 2 år gammel). Jeg gik halvtid med forældreorlov, fordi jeg ikke længere arbejdede 6 måneder tidligere. Af nødvendighed annoncerede jeg det hele i to år, så jeg er sammen med datteren efter et år, ikke helt uden sundhedsforsikring. Hvad du ikke behøver at tænke på alt på forhånd?!

Mor og arbejdsløs

Og sådan er det. Jeg får ALG1 ud af konkurs indtil april, i mellemtiden har jeg haft lov til at tage kurser i marketing og PR takket være et jobbureau som sponsor, og på trods af min meget stærke indsats kan jeg ikke finde et anstændigt job. Selv gik jeg fra 20 til 30 timer på fuldtids hjemmekontor. Jeg skrev næsten 70 ansøgninger. Intet hjælper. I mellemtiden accepterer jeg afvisningene sarkastisk, i mottoet "var sandsynligvis ikke det rigtige selskab".

I det mindste fik jeg et jobtilbud. Et 20 timers job til 850 €. Lyder i det mindste godt, social sikring, sundhedsforsikring … Jo, ja, men hvis du efter skat til ca. 670 euro netto, skal du stadig tage et ekstra 450 ¬-Jobb for på en eller anden måde at betale hans studielån, og studielån og andre udgifter skal derefter omfatte i alt 33 timer uden rejsetid at komme, så tænker du på det en anden gang. Det hele på 6 måneder i en begrænset periode, selvfølgelig, fordi du ikke ved om dette overhovedet er med barnet.

Med risikoen efter 6 måneder af nogen (ikke konkluderende) grund til at være tilbage på gaden og ikke få arbejdsløshedsunderstøttelse, måtte jeg desværre afvise det stadig interessante job. Det må også siges, at jeg kun havde et par dage tilbage til at beslutte. Nogle kan sige `ja tage jobbet og gå ud, hvis du finder noget andet, det vigtigste er sikret ‘, men jeg er ikke den slags person.

Så jobbsøgningen fortsætter

I mellemtiden postede den kære Lisa i en lokal gruppe for jobsøgende mødre et link til en avisartikel fra SZ. Dette handlede fra en jobannonce fra en Freisinger Kreativagenturchefs, der eksplicit kigger efter mødre. Se på den originale jobannonce på facebook.

Efter at have læst det, ansøgte jeg selvfølgelig meget hurtigt, fordi jobbet virkelig kom til mig – chefen ser ud til også at være ‘på frifot’ … Jeg tror, ​​det var den mest kreative applikation, jeg nogensinde har skrevet. Dog fik han hundreder af applikationer, hvilket naturligvis er forståeligt med en så stor holdning.

Efter et par dage fik jeg en dejlig e-mail tilbage, hvor han takkede mig for ansøgningen og skrev mig en meget lang e-mail om, hvad der foregår med ham lige nu, at han desværre er nødt til at annullere, fordi han ledte efter nogen der kender sin vej rundt Freising. Alt forståeligt! Det var den største afvisning, jeg nogensinde har fået i mit liv. Vi vil fortsætte med at holde kontakten og se, hvad fremtiden har.

Rockstar Mama leder efter et job

Så du er nødt til at oprette dine egne ting, tænkte jeg for mig selv. Så jeg skrev min egen Facebook-søgeannonce à la Michael Kasper. At dette ikke er lige så meget mediepræstation i sig selv var klart for mig, fordi jeg begår så ingen overtrædelse, og jeg sandsynligvis ikke skader noget andet køn. Men jeg håber stadig at i det mindste gøre opmærksom på spørgsmålet om, at kvinder med børn på arbejdspladsen ikke accepteres, og at mange arbejdsgivere blot vender ryggen mod hinanden.

Her er min annonce og linket (som du kan dele):

Jeg kan kun sige, kære mødre, men frem for alt også kære fars bedstemødre, bedstemødre, venner, bekendte, kære verden: Vær venlig at gøre dig stærk for mødre. Tal med politikere om emnet, snak med hinanden om det. Først da sker der noget positivt.

Hvordan gør du jobbsøgningen? Har du allerede haft lignende oplevelser??
Du er velkommen til at kontakte mig, jeg vil meget gerne modtage dine kommentarer. Selvfølgelig vil jeg gøre mit bedste for at besvare jer alle!

Gå op! Og .. psst .. venligst del min jobsøgning på Facebook

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: