Tyrkiet arkiver, familie rejse blog köln format

kalkun

Balat og Fener – en rejse gennem et autentisk Istanbul væk fra turistmængderne

Autentisk. Autentisk og håbløst ærlig. Så jeg vil beskrive de to Istanbul-kvarterer Balat og Fener, som stjal mit hjerte på min sidste tur til Istanbul, men hvis grænser var flydende for mig. Selv taxachauffører er Istanbul

Hvad jeg lærte, mens jeg kørte i taxa i Istanbul

Taxakørsel i Istanbul er en fremragende måde at lære om byen, dens mange indbyggere og den betagende trafik på. Du skal bare medbringe nok tid. Og meget afslapning og grundlæggende tillid til fremmede lande. Selvfølgelig vil du lære meget mere,

På fiskemarkedet i Istanbul – om natten når alt sover

Vækkeuret blæste mig ud af sengen kl. 4, så vi kunne komme i tide til fiskemarkedet i Istanbul. Og selvom jeg ikke havde nogen idé om, hvor jeg kunne være i begyndelsen, havde jeg det ikke godt med det. Jeg kunne virkelig rejse mig

Fire dage Istanbul med IHG Rewards Club

Book en hel tur gennem IHG Rewards Club? Forestil dig, at du får 1.000.000 point gratis. 1 million! Points? Hvilke punkter? Loyalitet punkter! Kun i dette tilfælde taler jeg ikke om loyalitetspoint i det lokale supermarked, men om dem

Hvad der er tilbage af de varme nætter – en vandring gennem Kumkapi ved Marmarahavet om dagen

Trikken spytter Tim og mig et sted på Istanbul Altstadthalbinsel. På en station, som jeg spontant besluttede under turen, fordi afstanden herfra til havet på kortet lignede en afslappet

Hvorfor Istanbul stjal mit hjerte – en fototur gennem metropolen på Bosporus

”Istanbul er ikke en megacitet. Istanbul er en livsstil, "siger Can fra cancan.de efter min tilbagevenden, der har rejst til byen på Bosporus hvert år i 30 år. Han gav mig nogle meget gode tip til en fototur i Istanbul

Under 18 millioner mennesker – mine første oplevelser med Istanbul

Taxachaufføren og mig, vi forstod hinanden med hænder og fødder. Det fungerede utroligt godt. Jeg forhandlede en fast pris, der tog os fra Ataturk lufthavn til Mövenpick Hotel lige uden for byen. 30 € var for os

Om mig

Hei,
Jeg er Heike, forfatter af rejsebloggen Köln-format og journalist, fotograf, drengemor.

Min rejseblog er rettet mod rejsesultne familier, men også til solo rejsende, der ønsker at tage en pause fra hverdagen. I Köln-format finder du rejserepporter om emnerne med byture med børn, ekstraordinære bilture og ture væk fra de typiske feriedestinationer.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: