Tanzania, backpacker verdensrejseblog overlandtour

Tanzania

Onsdag 9.5.07
I dag er der en lang køretur fra Campe Chitimba-stranden ved Malawi-søen til Iringra i Tanzania. Ved grænsen får vi alle visa hurtigt for US $ 50, men det tager stadig ca. en time, da enhver forsikring for lastbilen skal fremlægges. Efter ti timer når vi lejren i Iringra ved solnedgang. Lejren ligger i 2500 m højde og jeg troede først, at det ville være meget koldt i teltet, men natten var ganske behagelig.

Torsdag 10.5.07
I dag kører vi til Dar Es Salam, vejen er meget lang igen, og derfor afgår vi kl. 06:30 om morgenen. Dar Es Salam når vi omkring 15.00 h. Byen er ikke smuk, og vi stopper ved havnen for at købe billetter til Fast Ferry (US $ 60) til Zanzibar. Et kort besøg på en internetcafé, der var så langsom … at den ikke fungerede. Fra havnen ønskede vi at tage en kort færge (10 min.) Oversat, men dette var desværre ødelagt, så vi måtte gå til den anden side af Dar Es Salam igen. Drevet til lejren tog derefter godt to timer og over slummen. Så mange timer i lastbilen, det er irriterende, men hvad jeg ser er en beskidt by, hvor folk bor i elendige boliger. Jeg synes det er forfærdeligt, og du lærer kun at værdsætte at være hjemme, når du ser sådanne forhold. Når vi ankommer til lejren er det allerede mørkt, og efter måltidet går vi til baren for en ølprøve. Efter at have gennemgået de tre sorter Safari-lejren, Kilimanjaro-lejren og Serengeti-lejren, falder mit valg på Serengeti-lejren. Naturligvis spilles Kings igen, og det indtil ca. 0,30 timer, fordi alarmen allerede er indstillet til 5,00 timer.

Fredag ​​11.5.07
4.00 timer om natten er myggen og prædikanten fra moskeen ved siden af ​​for at gøre sove umuligt. Da det i dag går til Zanzibar, pakker jeg mine ting i min lille dagsække og venter til morgenmaden. Kl. 9.00 stopper Fast Ferry, og kort efter kl. 10.30 når vi havnen i Zanzibar. JAMBO overalt, det siger JAMBO! Den første nat tilbragte jeg i Stonetown, før jeg tager nordpå til Nungwi. I Stonetown kan du bevæge dig frit, og det er ikke farligt, selv som jeg opdagede om aftenen i mørket. Efter at have booket kryddereturen og overført til Nungwi i morgen, skal du tage til byen. Først en times tid på museet og derefter udløb alle seværdigheder som den gamle fæstning, det gamle slavemarked, kirken osv. Desværre begyndte regntiden her, og det regner undertiden virkelig hårdt – men det er ikke rigtig koldt ved 29 ° C. Ved Sunset mødes vi alle på Africanhouse, hvor vi nyder dette med nogle cocktails. Til middag går vi til fiskemarkedet overfor den gamle fæstning, hvor fiskerne tilbyder deres fisk friske og forbereder sig på grillen. Det er bare lækkert! I dag i den gamle fæstning er der en muskekonkurrence for "Zanzibar Sound", indgangen er gratis, og jeg nyder musikken og stemningen blandt de lokale. Der kan være højst 20 turister her. Omkring kl. 22 er jeg så træt, at jeg går tilbage til vandrerhjemmet, og efter næsten en uge kan jeg sove godt igen i syv timer.

Lørdag 12.5.07
9.00 starter vi Spice Tour inklusive overførsel til Nungwi (US $ 20). Spice Tourist-klassen og med næsten enhver frugt er der en smag. Fra det gyldne æble til vaniljetreet kan du finde det her. Efter ca. 2 ½ time er der stadig frokost, ris med to forskellige saucer, og maden var den bedste på Zanzibar. Når vi er kommet til Nungwi, drikker vi først en cocktail i baren på Paradise Lodge, spiller nogle kort og venter på, at regnen stopper. Som sagt, regntiden var begyndt, men det forhindrer mig ikke i at bade. Vandet vil være omkring 24 ° varmt og luften omkring 30 °. I morgen bookes en snorkletur (20 $ US $). Aftenen tilbringes stadig i strandbaren, inden den går i vores kollegieværelse.

Søndag 13.5.07
Kl. 9.30 starter vi med et lille skib til Mnemba-atollen. På vej der redder vi en fisker, der ville fange en fisk med en snorkel og en lås. Men fisken var så stor, at han trak fiskeren ud til havet og svømmede væk med barrieren, og fiskeren havde ikke mere magt til at svømme i land. Efter at have forladt fiskeren på land når vi Mnemba-atollen efter ca. 1 ¾ timer. Der snorkler vi i cirka 1 ½ time før frokosten, og vi redder en synkende motorbåd. Du kan se masser af fisk og koraller, men jeg må sige, at snorkling i Mozambique var smukkere. I Mozambique var det ikke så dybt, og korallerne var større. Efter at vi havde trukket motorbåden på Mnemba Island gik vi tilbage til Paradise Lodge, hvor jeg tilbragte resten af ​​eftermiddagen på stranden, før jeg gik til middag med de andre om aftenen.

Mandag 14.5.07
Kl. 12.45 forlader Fast Ferry havnen. Vi bestilte vores overførsel i 9.30 timer. For sovesalen skal vi betale $ 15 pr. Person pr. Nat, men vi synes, det er for meget. Vi vil kun betale USD 10 for det, og jeg overleverer pengene til ejeren lige før afrejsen. Han kunne sandsynligvis ikke lide dette, men efter ca. 15 minutter var han væk og vi med vores taxa også. Omkring kl. 13.00 forlader færgen, og den går tilbage til Dar Es Salam. Turen tager mindre end to timer denne gang, og havet er ikke nøjagtigt roligt. Jeg anslår bølgerne til at være 2 til 2 ½ meter høje, og så bruger nogle deres tasker på sædet. Jeg fandt, at den frie rutsjebane var super. I Dar Es Salam var det frygteligt fugtigt og varmt, bare oprørende. Ud over disse mange myg ved jeg kun, at jeg ikke kommer mere her i mit liv. Kl. 17.00 personligt bliver jeg værre, og maden er næsten intet. Natten i varmen og fugtigheden er allerede hård, men jeg fik stadig 38,5 ° feber, så den nat var forfærdeligheden. Heldigvis var morgenen næste morgen væk, og min mave var bare skør. Jeg antager, at den sidste restaurant på Zanzibar ikke var nøjagtigt ren, og jeg fik noget der.

Tirsdag 15.5.07
Kl. 3.30 – 4.00 tager predikanten af ​​sted fra den tilstødende moske, så man vågner op, før han rejser sig. Jeg føler mig stadig syg, og turen i smog fra Dar Es Salam tager yderligere 1 ½ time. Efter at Dar Es Salam er bag os, er luften bedre igen, fugtigheden er forsvundet, føler jeg mig bedre. Turen er hård igen og efter elleve timer når vi vores lejr ved Arusha. Her er kun teltet sat op, brusebad, spist og spillet en to runde dart i baren.

Onsdag 16.5.07
Faktisk ønskede jeg at booke to nætter og tre dage gennem Serengeti og Ngorongoro krateret for US $ 340, men vi er kun to personer, så turen går ikke af (mindst 4 personer skal være). Så det er afsted til Ngorongoro Crater i eftermiddag. Jeg tilbringer morgenen i lejren Snake Park, hvor du kan se mange slanger fra Anaconda til den sorte Mamba. Den sorte mamba fodres i dag, så jeg kunne se, hvor hurtigt giften fungerer, og så en slange fortærer tre marsvin. Kl. 14.00 hentes vi til Ngorongoro-krateret, drevet til lejren varer cirka 1½ time og afbrydes konstant, fordi chaufføren stopper ved nogle overpris Masai-butikker. Du kan ikke gøre meget ved Bushcamp, vi ser alle nyheder på BBC og spiller derefter kort. Om aftenen kommer et lokalt band for at lave noget musik, og et par akrobater viser deres kunst for en smule penge.

Torsdag 17.5.07
I den tidlige morgen tager vi til Ngorongoro krater, drevet fra lejren til porten tager ca. 30 minutter. Derfra tager det yderligere 45 minutter at komme ind i krateret. I bunden tror jeg efter 20 minutter, hej … så mange mennesker har skrevet på internettet, at der er så mange dyr, men hvor er de? Og pludselig flokke bøfler! Zebras, elefanter, flodheste, flamingoer, næsehorn og løver. Derudover er der det særdeles imponerende landskab, der gør oplevelsen uforglemmelig. En drøm, jeg har set fire af de store fem på kun 4 timer, det er allerede rekordstor. Et besøg i Ngorongoro-krateret er under alle omstændigheder værd. Om aftenen på lejren i Arusha fejrer vi Paul’s fødselsdag med nogle springbokke, savanner og vin, så klokken 0.30 timer fungerer intet, og soveposen ringer.

Fredag ​​18.5.07
Da desværre Serengeti-turen er mislykket, kører vi i dag til Arusha og der for at gå omkring noget. Først kopierede jeg et par billeder af nogen fra gruppen og hentede derefter en halv times tid mere e-mails. Bagefter gik jeg lidt gennem byen, der er ikke meget at se, og de flyvende forhandlere er en gener her og meget påtrængende. Efter godt tre timer går vi tilbage til lejren. Om eftermiddagen besøger jeg Masai-museet, som ligger lige foran lejren. En masai forklarer kortfattet masaiernes ritualer og vaner. Resten af ​​dagen tilbringer jeg at pakke min rygsæk, da den går direkte til Nairobi i morgen og om aftenen flyet hjem.

Lørdag 19.5.07
Den sidste vej fører til Nairobi. I de 286 km har vi brug for otte timer. Vejen er så dårlig, at den undertiden kun går med 10 – 20 km / t. Endvidere er vejen så smal, at enhver forbikørsel eller "kommer til orde" af en lastbil gør den "meget interessant". Okay, jeg overlevede det, men jeg vil ikke se på Googles ulykkesstatistikker for de sidste lande. Om aftenen går vi sammen igen meget god mad, inden det kører med taxa til lufthavnen.

Kl. 23.35 er jeg stadig i Dubai og kl. 14.00 søndag vil jeg laste i Frankfurt igen og kunne faktisk fortsætte med at rejse rundt i verden for at se, hvornår det vil forlade igen!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: