Stranduraub arkiv – abu dhabi rejsetips, din ærlige – detaljerede rejseguide

Stranduraub arkiv - abu dhabi rejsetips, din ærlige - detaljerede rejseguide

Abu Dhabi rejsetips | Din ærlige & detaljeret rejseguide

Tips fra turister til rejsende, der leder efter Abu Dhabi? På min rejseblog har du helt ret! Kom med mig – jeg viser dig alt om det fascinerende Emirat!

Tagarkiver: Stranduraub

Rolig strandferie i Abu Dhabi

Læserspørgsmål: Den smukkeste strand i Abu Dhabi?

Kære Sarah, jeg har set din hjemmeside. Hun er meget informativ, fantastisk! Tak for det. Årsagen til at besøge din hjemmeside er fordi jeg kan få en billig flyrejse til Abu Dhabi. Siden jeg kom på idéen fra 30.11.-7.12. en Strandferie i UAE at gøre. Det skal ikke være for kruset, vandet rent. Hvilken strand kan du anbefale? Er der enkle pensionater eller private værelser der?

Mit svar:

En god idé! :-) Først og fremmest: Har du allerede opdaget min underside især til strandene? Her går det til min Anbefalinger omkring Abu Dhabis strande!

Jeg kan ikke sige, at en af ​​de båse, jeg besøgte, syntes at være overfyldt, men jeg var mest der i foråret / sommeren, når temperaturerne er ret høje og sandsynligvis mindre turister eller lokale derude. Jeg gætter, Som en forholdsregel skal du ikke gå til Family Beach på Corniche, men snarere til Saadiyat. Det faktum, at her indgangen er lidt dyrere, han er længere væk fra byen, og han heller ikke har så mange spil til børn, burde generelt være mindre i gang her. Forresten: du trækker som mandlig strandbesøg alene Gå, du er alligevel givet ingen adgang til Family Beach. Ligegyldigt, på Saadiyat er strandsektionen endnu mere spredt og landskabet gennem klitterne lidt mere originalt, hvilket er endnu bedre til at slappe af.

Generelt kan jeg sige, at du I Abu Dhabi behøver aldrig at bekymre sig for meget irriterende trængsel på grund af hensynsløs eller irriterende opførsel fra medmennesker., der er altid en vagt "på vagt", der tager sig af at alle (ja, især enlige kvinder og familier) nok privatliv har og strenge regler overholdes. den Strande har alle deres egen adfærdskodeks som ingen høj musik, ingen alkohol osv. …. Et besøg på stranden i Abu Dhabi er absolut intet sammenlignet med de berygtede partiets fæstningsstrande over hele verden.

Hvis du planlægger en ren strandferie i Abu Dhabi, kan du faktisk prøve flere strande? Så du har bare lidt variation uden at skulle behandle for mange nye indtryk.

Hvis du udtrykkeligt er bekymret for hvile, skal du stadig følgende tip overveje:

    mig >Forresten: Det Vand er første klasse overalt, uanset hvor du skal …

Om private værelser kan jeg kun sige det Abu Dhabi en absolut hoteldestination er. Jeg har aldrig bemærket et skilt "Privat fængsel" eller "Rumfri", som du f.eks. Kan se i Ungarn eller Kroatien hele næsen. Det er fordi de mennesker, der ejer huse med nok plads der, Emiratis er dem, der normalt foretrækker at forblive imellem sig. De mange gæstearbejdere lever ofte under trange forhold. Selvfølgelig kan du prøve lykken på Air BnB, selvom tilbudet til Abu Dhabi ikke er nøjagtigt overvældende og bestemt ikke mærkbart billigere end et hotelværelse.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: