Spøgelsesjagt gennem St.


Spøgelsesjagt gennem St. Augustine, Flor > Janett Kommenterer 7 minutters læsetid

Grundlæggende er jeg en person, der er fast på jorden med begge ben. Jeg er ikke en der er for fanget i overnaturlige ting, og alligevel er der altid øjeblikke i mit liv, der får mig til at undre mig. Stemmer, som jeg hører, styrker dyr, jeg i stigende grad ser, eller drømmer, der pludselig går i opfyldelse.

Men spøgelser?

Personligt har jeg ikke gjort nogen bekendtskab med dem. Og så kom min aften i St. Augustine – og en lidt anderledes rundvisning i den ældste europæiske by befolket af europæere.

En lang rejse

Vi når St. Augustine efter en lang køretur fra Mexicogolfen til Atlanterhavet. Vi er trætte, og alligevel ønsker vi at opdage noget af denne by. Jeg bemærker først Castillo de San Marcos, som blev bygget i det 17. århundrede i stedet for et træfort. Det lyder spansk – men jeg kan ikke sige med sikkerhed.

Jeg har næsten lyst til at ankomme i Europa efter den lange rejse. Der er et fodgængerområde, husene er lidt anderledes, og vores hotel bruger en parkeringshus et par hundrede meter væk. Skal jeg respektere, at kun 50 m fra vores hotel er en kirkegård?

En himmel ligesom en skræmmende film

Mens Anja ser lidt rundt i byens centrum, er jeg vidne til et utroligt fænomen. Jeg ved ikke, hvad det var, men solen mørkede med en "brun" sky. Denne mystiske stemning var startsignalet for en aften – som jeg ikke snart vil glemme.

Vi går gennem gaderne og opdager nogle dejlige små seværdigheder. Et voksskab, den ældste træskole i USA (som ikke ser så gammel ud;)) og adskillige trolleybusser møder os undervejs. Vi har stadig ca. 1 1/2 time til at gå til vores "Ghost Tour" og ankomme til Collage Restaurant i St. Augustine.

Et held held, fordi vores salat og nudlerne var utroligt gode og de gode anmeldelser absolut berettigede. Så godt – vi mistede næsten sporet af tiden. Kun 20 minutter tilbage? Vi skal gå!

I åndens fodspor

Det går lidt op, da vi mødes med en berømt gruppe på et lille torv mellem Flagler College og Casa Monica Hotel. Børn er der, pensionister, par og også et par modige ensomme krigere. Vi ledsages af en berømmelig dame – som viser os de første fotos af tidligere ture. Billeder af – jeg tror ikke på det – spøgelser spottet. I øjeblikket tror jeg stadig, at denne dame kan fortælle os meget. Nej – der er ingen spøgelser. Og sådan en tur er dejlig, men bestemt kun meget show.

Historierne om St. Augustine

Ud over nogle generelle oplysninger om byens historie fortæller vores guide Gail os mange historier om byens indbyggere. Jeg tør huske et par historier – men jeg kan ikke rigtig afspille dem. Måske er det fordi jeg lyttede halvhjertet, at jeg glemte alt på grund af chokeret, eller at jeg altid var fristet til at tage rimeligt gode fotos.

Der var historien om tre generaler, der stadig flirter med unge damer nær kirkegården ved den gamle byport. Eller det kærlige træ, under hvilket man skal kysse for evig kærlighed. Eller den italienske restaurant, hvor et lille barn har gemt sig i mange år.

Jeg lytter opmærksomt og lader mig dybere og dybere ind i historierne om St. Augustine. Byens centrum er ret lille – og alligevel opdager jeg altid nye hjørner.

Og så sker det.

På en parkeringsplads, hvor engang indfødte blev begravet, og som den stadig er hjemsøgt i dag. Det er bare en følelse. En sådan "her er noget" -følelse. Jeg kan næppe følge den historie, vi får at vide, og fotografere tilfældigt. Det er alligevel lidt vanskeligt med disse mørke forhold.

Så nu blev jeg inficeret af denne spøgelsesfeber. Og ånderne ønskede at blive bekendt med mig denne aften. Mit taskehåndtag gled fra skulderen (og det sad virkelig derinde), jeg pludselig så lys på kirkegården og jeg så konstant på mig selv. En grundigt makaber, hvis spændende, oplevelse. Så går jeg alene tilbage til hotellet. På bagsiden af ​​spørgsmålet – bare et veludviklet turistmærke eller virkelighed?

Jeg tilbringer natten uden spøgelser.

Anja vækker mig om morgenen klokken 06. I dag fortsætter rejsen mod Jacksonville. Jeg er lidt trist over ikke at have set meget mere af St. Augustine. Men en by, der er blevet så gammel i USA – vil sandsynligvis stadig være der om et par år.

Hvad skal du ellers vide?

  • St. Augustine har mange attraktioner, restauranter og hoteller, hvilket gør det ideelt til et flerdages ophold.
  • Selv hvis du ikke bruger nogen af ​​de mange attraktioner, er det værd at gå en tur gennem byen. Talrige bygninger fra forskellige epoker giver et meget anderledes billede af USA.
  • Restauranten Collage ligger i en sidegade. I lavsæsonen kan du være heldig, da vi får et gratis bord, men jeg vil anbefale et bord at reservere. Mere information om denne rigtige restaurantanbefaling findes her
  • Spøgelsesturen i St. Augustine, som jeg har ledsaget, varer 75 minutter og starter kl. 20 på Granada Street (mellem Casa Monica Hotel og Lightner Museum). For turen betaler du $ 20 for at foretage en reservation. Om emnet “spøgelser” er der flere ture i byen. Så du kan også køre rundt med en vogn og forbinde spøgelsesturen med et besøg på pubben. Mere information kan findes her.

Hvordan man kommer til St. Augustine?

Til rejsen til St. Augustine anbefales en bil. I byen er der en parkeringshus, der ligger i gåafstand fra hotellet og også fra byens centrum. For $ 12 (eller $ 3 med ParkNow Card) kan du parkere der hele dagen. Pakken til “Overnight” koster $ 35 + skat. Mere information kan findes her. Hvis du bor på hotellet, betaler du $ 7,50 pr. Nat.

Der er en Greyhound Station – byen er også let at nå med bus i lang afstand.

Hvor tilbragte vi natten??

Vi boede på et meget flot hotel i centrum af byen, St. George Inn. Hotellet har direkte adgang til gågadepromenaden og værelser fordelt på flere huse. Disse er meget generøse med hensyn til rumstørrelse og kan bruges både uden og med aircondition.

Vi sov meget godt, hvis kun kort. Desværre måtte vi forlade før morgenmaden, så vi kan ikke give nogen information om det. De gennemsnitlige priser er $ 150 per nat.

  • Chris havde lidt mere tid i St. Augustine og sammensatte nogle spændende info i sin rapport.
  • Du tager en køretur gennem Florida? Så kan Katrins anbefalinger måske hjælpe dig.
  • Thomas var i St. Augustine ved juletid.
  • Vi skrev også meget om Florida.
  • Hvad kan du ellers gøre i St. Augustine, fortæller Saskia dig

Offentliggørelse: Jeg blev inviteret til Ghost Tour af St. Augustine, Ponte Vedra & The Beaches Visitors and Convention Bureau, og vi betalte også en billigere mediepris for hotellet.

“>

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: