Sort-put-on-tand-sundhed-Zähne

Jeg bemærkede, at jeg har sorte pletter på to molarer. Jeg aftaler en aftale med tandlægen i morgen. Jeg børster mine tænder hver dag uden undtagelse med et mundskyl & tandtråd! Jeg passer godt på mine tænder. hvor kommer det fra? Jeg er helt generet over at gå til tandlægen, de vil helt sikkert tænke ‘omg, de børster aldrig deres tænder’. hvad skal jeg gøre Åh, forresten, jeg er 14, hvis det passer dig.

5 svar

En ZA kunne se det med det samme, hvis du ikke børster tænderne grundigt. Brune pletter er ofte karies eller begyndende karies. Jeg har nogle tip til dig, så dine tænder forbliver sunde i lang tid.

Her er nogle tip til tandpleje:

Tandtråd, interdental rumbørste (Tepe), den interdental rengøring er meget vigtig, fordi her ofte tænderier begynder, tunge renere.

Når du har haft sur mad og drikke (frugt, salater, appelsinjuice osv.), Skal du vente omkring 30 minutter, inden du børster tænderne for at give emaljen overflade nok tid til remineralisering.

Bevidst ernæring og økonomisk forbrug af sukkerholdige fødevarer og drikkevarer er vigtige for at holde tænder og tandkød sundt.

Børst dine tænder 2 – 3 gange om dagen, muligvis 1 x uges Elmex Gellee, regelmæssige besøg hos tandlægen og fjernelse af tandsten.

fx Aronal&Elmex, du kan tage enhver tandpasta, der indeholder fluor.

Billeder: Tandpleje 1. smilewithstyle.co.uk/prodddetail.php?prod=tepe&cat = 6 2. implantat-braunschweig.com/Leistungen/Vorsorge-und-Prophylaxe/Zahnse >

Tandlægen kan se, at du altid børster! Disse sorte pletter kan være sprækker, indrykk i tandoverfladen, hvor det er let "snavs" i værste tilfælde er karies dannet der. Men du kan ikke gøre noget med rengøring, fordi tandbørsten ikke kommer dertil. I bedste fald kan du forsegle det.

Eller måske spiste du bare noget mørkt (lakrids?). Der har måske siddet derinde og de sorte punkter gøre. ;-)

god. – nej, jeg har haft jobbet i lang tid. & på en eller anden måde ser det ud til, at de bliver flere.

Hvad tror du, at tandlæger får at se? Og hvis du passe godt på dine tænder, vil de også se det. Gå nu bare inden det bliver værre, og du behøver virkelig ikke være flov.

Så sorte pletter skyldes hovedsagelig karies. Det kan du få, og tandlægen synes ikke noget om det, de har set værre

Dette er bare tandfald. Næsten alle har det.

Lignende spørgsmål

Hvilken slags mærkelige sorte huller i mine tænder?

Jeg har 3 huller i mine jeksler. Er det normale huller? Tænk ikke, fordi de er sorte. Og inden folk kommer med: børste dine tænder: Jeg renser dem

Brune pletter på tanden?

Hej, jeg kom for nylig ned på min hund lille brune pletter, og da jeg kontrollerede igen i dag var der også brune pletter på fire andre tænder. Jeg børster mine tænder hver dag og har allerede købt tandpasta og mundskyl med Flurid, men det er ikke blevet bedre,

Hvad kan jeg gøre Og hvordan går det væk? min tandlæge sagde, at det kommer fra ikke at børste dine tænder, men det er ikke tilfældet med mig.

Hvor hurtigt forfaldne tænder?

Hej, jeg var hos tandlægen for ca. 3 måneder siden. Der gav han mig derefter et fyld og sagde, at alt andet passer. Dagen før i går så jeg på mine tænder, fordi jeg følte et træk sidste gang. Jeg så, at jeg har en lysebrun plet på en af ​​mine øverste molarer. Selvfølgelig fik jeg øjeblikkelig panik. Derudover har jeg trukket på siden igen og igen i cirka 4 måneder, men min tandlæge sagde, at han ikke ville se noget. Misfarvningen sker på ydersiden af ​​tænderne.

Jeg kiggede lige på mine andre tænder og så endnu flere brune pletter. En molær tand har endda sorte pletter, men gør ikke ondt. En anden tand har også sorte pletter, men jeg har haft dem i cirka 2 år, og tandlægen sagde intet.

Nu er jeg naturligvis bange for, at mine tænder er rådne. Min tandlæge er i øjeblikket på ferie og åbner først før mandag. Jeg vil selvfølgelig umiddelbart aftale en aftale.

Spørgsmålet nu ville være, hvor hurtigt forfaldne tænder, for som sagt var jeg kun hos tandlægen for ca. 3 måneder siden, og alt var i orden. Min mundhygiejne er heller ikke dårlig. Jeg børster regelmæssigt mine tænder to gange om dagen og bruger et mundskyl. Nogle gange glemmer jeg, eller jeg er for træt, men det er meget sjældent.

Tror du, at alt virkelig kan være råd eller måske bare misfarvning? Jeg ved det at man kan bedømme alt dårligt uden billeder osv..

Tak nogensinde.

Dårlig ånde / modbydelig smag på trods af tandpleje?!

Hej! Jeg børster mine tænder to gange om dagen (2-3 minutter) og bruger også et mundskyl, jeg bruger også tandtråd og en tungebørste! Men alligevel har jeg en meget modbydelig smag i munden efter at have rejst mig og føler mig ikke Hvad kan jeg gøre, og hvordan kan jeg forhindre det??

Hvad er disse brune pletter?

Hej, jeg har nogle brune pletter på mine tænder. Det ligner billedet. Enhver har nogen idé om, hvad det er og hvordan jeg kan få det væk. Børstning af dine tænder kan ikke være fordi jeg børster regelmæssigt og grundigt + mundskyl

Tænder ondt efter at have drukket koks eller Fanta

Hver gang jeg drikker koks eller noget og derefter spiser noget, er mine tygde tænder ondt, efter et stykke tid forsvinder det, men jeg hader denne smertefulde følelse. nogen, hvor det kommer fra, og hvad du kan gøre ved det? ps. Jeg børster mine tænder to gange om dagen og bruger tandtråd og listerin mundskyl

Relaterede emner

 • Must-I-mit-treat Zähne-behandlings-

  Resultatet er baseret på 6 stemmer 5 svar Er vi tandlæger? Du kan bestemt se noget misfarvning. Du skal være professionel…

 • Død og pigen iv

  Medarbejdere: Randy Taraborrelli, Elisabeth Veit, Roland Barthes og andre Jackie skulle vises i et Chanel-kostume, tror jeg (der…

 • Betaling med jobcenter 2020

  Hvor høje Hartz-4-fordelene er, afhænger af mange forskellige faktorer. Blandt andet spiller en persons indkomst en vigtig rolle…

 • Caries pleje-børn-grund-til-

  Synonymer i den bredeste forstand, tandråd, tandpine, dårlige tænder hos børn Engelsk: karies definition Caries betyder ødelæggelse…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: