Små gaver til mors dag – forvirring med børn

Som mor var jeg selvfølgelig altid meget glad for de små morsdag-gaver, min søn lavede på skolen. Mødre kan altid lide ting, de har lavet selv, Gaver, der kommer fra hjertet . Det behøver ikke at være stort eller dyrt, mor skal bare føle: det blev det skabt med kærlighed .

I år lavede jeg selv små foldere med folkeskolebørn, hvordan dette fungerer, og hvad der ellers kan laves med børn her. Med en enkel erklæring:

" Jeg elsker dig! "Og" Dejligt at du findes! "

Leporello til mors dag

Jeg oprettede denne leporello med Word. sammenføjning Side en firkantet form i den størrelse, du vælger, og kopier den. I slutningen af ​​hver række indsætter du en smal klæbestrimmel, hvorpå de enkelte strimler limes sammen, efter at de er skåret ud.

I hvert andet felt indsatte jeg en clipart, som derefter blev farvet af børnene, felterne imellem er fyldt med små tekster for hånd.

Jeg synes, det er helt sødt, hvad første- og andenklassinger allerede har skrevet her. Billederne er endnu ikke færdige – vi har stadig en uge tilbage, og det skulle endelig være en overraskelse for mødrene.

Et trådbillede

Min yndlingsgave, som jeg fik fra min søn, er et trådbillede. Til dette tager du et træplade og maler det hele med en valgfri farve. Naturligvis er rød og hvid bedst til mors dag. Mal derefter et hjerte og stans små negle ind i træet på konturerne. Nu er neglene indpakket med uld som vist på billedet. Sørg for, at der ikke glemmes noget søm.

Dekorativt glas med en personlig besked

Dette glas ser især smukt ud på min hylde, som de studerende kunstnerisk har dekoreret med farvet papir. Hvis du vil, kan du binde en bue omkring overkroppen. Et farverigt papir med et digt til mors dag er i glasset.

Foldede kort med et foto eller et kunsthåndværk

Børn er altid meget stolte i folkeskolen, hvis du tinker noget mere detaljeret for mor. Her havde vores lærer lagt en stor indsats i forberedelserne og taget fotos af børnene. Disse kort er på min hylde. Du er i ingen kasse forsvandt, fordi jeg virkelig finder hende meget smuk, og jeg ser, at min søn skabte den med kærlighed.

Måske kunne jeg give dig nogle forslag til dit eget håndværk. Jeg ville være glad.

2 tanker til ”Små gaver til mors dag – forvirring med børn”

Seje ideer! Jeg implementerer neglebilledet i morgen med det store. Hun vil helt sikkert have en masse sjov og mor bliver glad.

Jeg er glad for, at du kan lide mit forslag, og at du vil bygge det med det samme. Hav det sjovt med det !

Efterlad en kommentar Annuller svar

Om mig

Velkommen til min blog "Redroselove".

Jeg er Kirstin og blogger fra det sydlige Niedersachsen til verden.

Sociale medier

søg

For børn: *

Gregs dagbog 14

Den nye Fire 7 Kids Edition-tablet

For dig *

For ham *

Den nye Fire TV Cube

Ringdørvisningskamera

For kæledyr *

Reklame *

(Som Amazon-partner tjener jeg kvalificerede køb)

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: