Ser det ud som en “hindbærtunge” (skarlagensrød)? (Sundhed og medicin, medicin, læge)

Jeg er 18 og har aldrig haft skarlagensfeber som barn, men du kan ikke vaccinere den. I går var jeg barnevakt, den lille var syg og bagefter blev det bestemt, at det var skarlagensfeber. Selv uden at vide det, undgik jeg selvfølgelig kos og andre ting og vaskede ofte mine hænder.

måske er der nogle erfarne mødre og / eller læger og sygeplejersker blandt dig. Jeg er lidt bange for at blive smittet. Jeg har lidt hovedpine og er træt, men jeg har heller ikke sovet meget, men ingen andre symptomer som feber. Belægningen på tungen (billede) – er ret normal eller typisk for skarlagensfeber (eller hvad andre ? &# 128.517)

på forhånd tak

5 svar

Du har ofte skarlagensfeber uden at vide det, og du kan have skarlagensfeber meget ofte. Årsagen hertil er streptokokker, og der er meget mange arter, der udløser skarlagensfeber. Normalt ved du, når dine hænder og fødder skræl "ah det var skarlagensfeber"

inkubationsperioden er ganske kort, men 24 timer er meget, meget sjælden.

hvis der forekommer alvorlig ondt i halsen, kan det være skarlagensfeber.

Du skal have billedet taget ud igen, ellers sidder de alle sammen her.

Hvis du får problemer, skal du gå til lægen, de gjorde det før du gjorde det, fordi du ikke kunne vise din tunge.

Men hvad der ikke er, kan stadig være. Har du ondt i halsen??

Temmelig normal tunge, lidt toppet på ryggen, men ingen hindbærtunge.

I går var jeg barnevakt, den lille var syg og bagefter blev det bestemt, at det var skarlagensfeber.

Det går ikke så hurtigt med en infektion.

Under visse omstændigheder. Skarlagensfeber har kun en inkubationsperiode på 1 til 3 dage.

Lignende spørgsmål

Drik varm eller kold med skarlagensfeber?

Hej fyre, jeg har haft skarlagensfeber siden i går, og jeg ved ikke, om jeg er det varm eller bør drikke / spise koldt. Hvis du har betændelse i mandlen, skal du drikke / spise koldt. Hvordan er det med skarlagensfeber? tak

Skarlagensfeber eller betændelse i mandlen?

Hej kære min datter 2 år siden i dag har hun udslæt i ansigtet og indersiden af ​​munden er ekstremt rødme. Vi gik til børnelæge i dag, og han sagde, at det var betændelse i mandlen, men jeg tænker stadig på, om det ikke er skarlagen, nogen kan fortælle mig, om en betændelse i mandlen kan føre til udslæt ?

Hovedpine og øjensmerter, hvad er det?

Jeg har haft smerter bag mine øjne i mindst to uger, nogle gange over eller til siden. Først var det mit venstre øje, men nu er det hovedsageligt mit højre øje. Så var der en hovedpine, der hovedsageligt forekommer på højre side af hovedet, men den forekommer kun hver halve time, undertiden efter flere timer, men derefter er skarp og kort. Denne smerte (hoved og øje) varer normalt kun et par sekunder. Jeg var på hospitalet for næsten to uger siden, og alt blev undersøgt (fra ENT til MR), virkelig alt i hovedområdet og kun gode og ufarlige resultater. Men denne smerte plager mig stadig, og jeg ville spørge, om nogen ved, hvad det kunne have at gøre med? Hvis det er relevant, er jeg 16 år gammel.

Sygdom i cirka en uge.

Hej, spørg venligst ikke yderligere spørgsmål, men til hvilke symptomer kan en læge skrive en syg i en uge??

Bortset fra diarré eller influenza.

kvalme; Diarré osv. Hvad kan det være??

Jeg har følt mig ret dårlig siden i går aftes. Kvalme, mavesmerter & Diarré. Jeg ved ikke nøjagtigt, hvad det kunne være, men min diæt har ikke været den bedste sidst. I går var der kun cornflakes, et par stykker chokoladekage, pasta med bolognese, pustet ris og en gudsfad. Derudover har jeg spist krummete, spist og drukket i 2 uger (men i alt 8 dage) (denne te, der er i små krummer og kan opløses i vand og forvandles til iste) & Jeg drak iste i går eller dagen før i går, som var åben lidt længere, og den smagte lidt kulsyre, selvom der oprindeligt ikke er nogen

kan denne kvalme og fordøjelsesproblemer skyldes min diæt, eller fik jeg en infektion der? Jeg spiser normalt anderledes. På forhånd tak:]

Oppustet mave, blødning imellem, syg?

Jeg har klager med min mave i 3 uger nu, først var det en brodder i maven – så føltes det som om jeg ikke havde spist i flere dage, fordi min mave var så flad og tom. Også diarré

I den sidste uge er det modsatte – tyk, hård, oppustet mave, især den øvre del af maven&# 128.528; & forstoppelse

Siden i går brun udflod, i dag korriger blødning, hvad kan det være?

Jeg tager pillen, nogen har lignende oplevelser ?!&# 128.533;

Lignende spørgsmål

Hej! Det startede i sidste uge, da jeg pludselig havde en ekstremt stærk ondt i halsen, der varede indtil lørdag. Lørdag var de væk igen, men jeg havde en helt belagt hvid tunge med røde prikker og pus i halsen. Belægningen er væk i 2 dage, og tungen er kun rød med røde prikker, ligesom en typisk skarlagen tunge, men jeg har ingen andre typiske skarlagen symptomer som feber eller udslæt. Jeg har kun en løbende næse, hoste, denne tunge med pus i halsen og en generel sygdomfølelse. Derfor kan det ikke være skarlagensfeber ?! Men hvorfor så denne tunge? Kan det være angina? Måske kan du hjælpe mig videre. LG

Følgende: Vores barn havde skarlagensfeber for 2/3 uger siden og var nu i børnehaven den sidste uge før jul. Nu har han de samme tegn som for et par uger siden. Jeg ved, at du kan få skarlagensfeber oftere, men i et interval på 2 uger?

Min vens datter har haft skarlagensfeber i to dage. Min kæreste er nervøs. Hvor længe kan en sådan barndomsygdom vare??

Jeg er i øjeblikket i min læreruddannelse og har i øjeblikket en praktikplads. I anlægget er på døren "Skarlagensfeber forekom i grundskolen". På søndag spillede jeg og gled med min niese, og i dag kom det ud, at hun har skarlagensfeber. Mit spørgsmål: Skal jeg rapportere dette til anlægget? Kan jeg overføre det uden at få det? Hvad skal jeg gøre.?

Jeg har været syg i cirka 1 uge. Det startede med svære kropsmerter, som indtil i dag næppe kunne udholdes uden smertestillende midler! Blandt andet fik jeg ondt i halsen og hovedpine den tredje dag! Mine sønner, må jeg nævne, var syge på samme tid. Den ene med feber og den anden med feber, ondt i halsen og hoste. Jeg troede, at jeg blev smittet med dig, da det ofte sker! Den næste dag finder jeg ud af, at skarlagensfeber går rundt i Kiga såvel som på skolen. Så jeg så dem begge, men så ingen andre symptomer. Da min 3. søn begyndte at få røde pletter på kroppen, gik vi til akutlægen på hospitalet. Der undersøgte han os alle med diagnosen, at min ældste angiveligt havde skarlagensfeber. Han har overlevet i dag uden udslæt osv. I mellemtiden havde jeg det dårligere og gik til min familielæge. Han ordinerede et bredspektret antibiotikum og udtværede min hals i tilfælde af at jeg også har skarlagensfeber. Han fandt også bronkitis i mig. Nå, jeg kæmper nu for at blive frisk igen. Det eneste, der bekymrer mig nu, er, at jeg har en let mavesmerter og nyresmerter. Kan dette være et influenzasymptom? Min mor troede, det kunne være fordi jeg har generelle kropsmerter, og lymfene fungerer alle. Jeg er usikker! Smerten er ikke alvorlig, men som om jeg fik min periode. Jeg havde det kun kort før jeg blev syg! Har du noget råd til at berolige mig??

hej, jeg er 20 og har haft en sådan hvid skal på min tunge i en uge, tungen føles også ru og en let ondt i halsen, ikke lidt hoste, hovedsageligt på grund af halsen. men jeg har ikke udslæt og feber, som er typisk for skarlagensfeber. hvad er chancerne? i morgen går alligevel til lægen

Min søster 8 har haft skarlagensfeber siden fredag ​​og tager kun antibiotika siden i går, vil hun sandsynligvis blive inficeret i perioden? Lægen er lukket i dag, fordi det er søndag. Hvordan skal jeg opføre mig??

Jeg er børnehagelærer og smittede sandsynligvis med skarlagensfeber. Efter at et barn blev bragt hjem til feber for to dage siden og derefter fik at vide, at pigen havde skarlagensfeber, er vi alle meget forsigtige.

Jeg havde høj feber i går og gik til min familielæge. Han sagde, at det sandsynligvis var skarlagensfeber, og i øjeblikket venter jeg stadig på blodprøven.

Ligner skarlagensfeber hos voksne som hos børn? Jeg mener, hvor lang tid ville det gå, før jeg kunne gå tilbage på arbejde uden at inficere nogen anden? Har du erfaring med det??

I så fald ville det være dejligt, hvis du kunne fortælle mig, hvordan det gik med dig. Tak!

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: