Restaureringskurser i Stuttgart – omgivelser ♥ den rigtige til dig

Genopbygningskursus Stuttgart – Styrke bækkenbunden med gymnastik

Vigtige fakta om regression: hvornår starter jeg, hvor kan jeg finde et gendannelseskurs?

jeg Jeg skubber klapvognen. Deri ligger den sødeste baby nogensinde. Ja, virkelig! Næsten 3 uger gammel. Jeg kunne gøre det i timevis …

Og for denne søde, jeg gør alt. Jeg er bare ligeglad med, at min krop føles blød og forkert formet. Og alligevel kunne jeg langsomt tage mig af mit gendannelseskursus …

9 måneder kommer han, 9 måneder går maven: opsving kurser Stuttgart

En kvinnes krop har som regel brug for en ting frem for alt – TID og PATIENCE. Derudover god ernæring og kan Sport Rear uddannelse hjælpe med at komme i form igen. Og præcis det degeneration det skulle gå i denne artikel. Ligesom vi gerne vil hjælpe dig, har du en Genoprettelseskurs i Stuttgart, Esslingen, Böblingen, Ludwigsburg osv. Finde – med og uden baby.

Genopbygningskursus Stuttgart – Hvornår er det rigtige tidspunkt?

Mange jordemødre og gynækologer anbefaler med opsvingskurset efter 6 uger at starte. På dette tidspunkt er også den rutinemæssige undersøgelse efter fødslen hos gynækologen. Du kan starte tidligere med lette øvelser derhjemme. Tal med din jordemoder, hun kan fortælle dig nogle tip og øvelser.

Hvorfor er gendannelseskurset så vigtigt?

Den kvindelige krop ændrer sig under graviditeten. Alt væv i kroppen blødgøres af graviditetshormonerne. Også bruskforbindelserne i bækkenet, hvorved bækkenet udvides med flere centimeter. Derfor er det så vigtigt Muskulatur at styrke, så kroppen får et stabilt greb igen.

Hvad trænes i restitutionsforløbet??

Gendannelsesklassen træner alle muskelgrupper, der "emaskulerer" under graviditeten: Bekkenbund og underliv. Så skulle Ryg, skuldre og arme skal bringes i fokus. Hver unge mor er anspændt der, fordi de fleste babyer kun føler sig godt tilpas på mammas (eller selvfølgelig fars) arm.

De vigtigste kendsgerninger om regression: omkostninger, sundhedsforsikring, datoer

Omkostningerne til kurset (højst ti aftaler på 60 minutter hver) dækkes af din sundhedsforsikring, hvis du bruger det indtil udgangen af ​​den niende måned efter fødslen har afsluttet.

Hvor kan jeg finde et gendannelseskurs i Greater Stuttgart??

Det bedste sted at finde et gendannelseskurs i Stuttgart er dit Efterbehandling jordemoder. Mange jordemødre tager også sig af deres mødre under opsvingskursen. Da ikke alle mor har en jordemoder, der også tilbyder bedringskurser, har vi samlet en oversigt over gendannelseskurser i Stuttgart og det omkringliggende område i slutningen af ​​artiklen. Og skrevet direkte til dig, uanset om kurserne er med eller uden en baby.

Tena Lady er ikke en erstatning for regression! – Interview med jordemoder Annina

9.30 i Stuttgart. Tid til vores interview. Telefonsvareren springer på Anninas mobilnummer. Som med alle hidtil opkald. Annina forklarer også på telefonsvareren hvorfor. Hendes mobiltelefon ringer så ofte, at hun ikke altid kan tænde den.

10 sekunder senere tilbagekald fra Annina. Hun fortæller mig, at hendes lille datter også er hjemme og spiller i baggrunden. Til sidst kan hun købe en banan i børnebutikken imellem. Som selvmor ved jeg det senest nu: Det bliver en vidunderlig samtale med den sympatiske Annina.

Kære Annina, hvor dejligt at vi har lov til at belyse regressionens genstand med dig i dag. Præsentér dig selv for læserne af CARLs eventyr.

Meget ligesom. Jeg er Annina Diebold – 36 år og mor til to børn. I 2007 tog jeg min jordemodereksamen. Derefter førte min vej mig til Amsterdam i tre måneder. Der fik jeg lov til at sidde med en fødende jordemoder. Det var tre intense måneder, der virkelig formede mig. På den ene side var det klart for mig, at jeg ikke ville vende tilbage til klinikken, men arbejde som freelance jordemoder. På den anden side var jeg sikker på, at jeg ikke ville forlade mit hus, hvis jeg selv forventede et barn. Så min første datter blev født hjemme i Berlin – i vandet. Før fødslen arbejdede jeg næsten tre år i et fødselshus i Berlin. En meget dejlig tid.

I de sidste tre år har jeg været en del af Freya jordemoder praksis i den sydlige del af Stuttgart. Der tilbyder jeg fødselsforberedelse, reformationsyoga og fødselsforberedelsesmassager samt massage til klager under graviditet.

Massager til klager under graviditet og før fødsel massage? Hvad kan du forestille dig?

For nylig haltede en kvinde i praksis, som allerede var 4 gange med en osteopat for hendes ischiasmerter. Plaget af vedvarende smerter. Efter 20 minutter gik hun ud af vores massagelektion uden smerter. Noget er bare smukt at se, og jeg er taknemmelig for min yderligere træning. Massagebehandlingerne er meget effektive. Det kan bruges med succes til graviditetssymptomer, såsom halsbrand eller ischias, eller til forberedelse af fødsel. Fødselsforberedelsesmassagerne erstatter akupunktur før fødsel. Hos Freya tilbyder Helena også fertilitetsmassager. Også meget succesrig.

Tilbage til regression: Du tilbyder selv reverserende yoga. Hvor ser du styrkerne ved omvendt yoga i modsætning til klassisk regression??

Min oplevelse er, at bækkenbunden i andre kurser ofte kommer for kort. Fokus er ofte på mave-ben-røv og så hurtigt som muligt at være slank og smuk igen.

At vende tilbage betyder ikke: at blive slank igen og smuk!

Yoga har en holistisk tilgang. Vil du sige, at øvelserne er mere effektive??

Ja, fordi øvelserne er – ligesom Pilates – med vejrtrækningen sammen. Disse øvelser er bare mere effektive. Derudover er det meget mildere for musklerne. De leveres bedre med blod og leveres. Yoga har noget meditativt. Når jeg kommer i en strømning, gør det ikke kun fysisk, men også mentalt. Vi bliver rolige i hovedet.

Hvad kan mødre gøre for et stærkt bækkenbund – foruden at deltage i et genopretningskurs?

Sengeleje efter fødsel danner grundlaget for et stærkt bækkenbund.

Det betyder: tyngdekraften væk! Og tyngdekraften væk betyder at ligge.

Det er let at ligge i de første dage efter fødslen, da kroppen stadig er svækket. Giv os et fingerpeg – hvad er længe nok?

"Mine kvinder" får de første 10-14 dages sengeleje ordineret. Ingen husholdning. Bare ligge og amme. Selvfølgelig skal du forlade sengen for at spise og gå på badeværelset – ingen behøver at bruge sengepladen. &# 128.578;

Hvornår skal man begynde med regressionen?

Med enkle øvelser starter jeg allerede i den tidlige ugeseng, senest en uge efter fødslen, for en skånsom styrkelse af bækkenbunden. Inden for de otte uger efter fødslen viser jeg de første styrkelsesøvelser og opfordrer kvinderne til at gøre dem dagligt. Virkelig hver dag, med mindst 6 gentagelser, under det har ingen virkning. Det betyder minimal brug af tid. Morgen, middag, aftener – gentag en øvelse igen og igen. Når du starter opsving yoga efter 6-10 uger, har vi nået et godt udgangspunkt.

At et stærkt bækkenbund forbød inkontinensindsatsen fra underbukser, skulle være kendt. Men hvad har vi ellers brug for et trænet bækkenbund til??

Kvinder kan få problemer med sex.

Anbefaler du at gennemføre genopretningskursus med eller uden et barn??

Jeg har oplevet alle varianter i min jordemorekarriere. Først gjorde jeg regression med børn. Det var vanskeligt, fordi mødrene ofte ikke kunne være med, når børnene var tørstige eller bare rastløse. Nogle gange havde jeg endda en baby i mine arme, så mor kunne gøre øvelserne. Jeg fandt det også stressende for børnene, for når man græder, græder ofte et sekund og derefter alle sammen i stress. Meget godt følte jeg den midlertidige løsning: regression med børnepasning. To erfarne damer har taget sig af babyerne i det næste rum. Så mødrene havde den nødvendige hvile til deres øvelser, men var altid tilgængelige, når babyerne var urolige.

Hvad med dig i retrograd yoga – med eller uden et barn?

Uden et barn. I yoga er jeg nødt til at gå rundt og korrigere, fordi øvelserne i en forkert position kan have den modsatte effekt. Med Freya gav ikke børnepasning, så jeg besluttede mig for et kursus om aftenen og dermed uden børn. Jeg synes, det er fantastisk, at kvinder tager denne ferie. Selv hvis børnene stadig er meget små der. Og jeg ved, at det ikke altid er let at gennemføre. Det synes jeg også meget værdifuldt, fordi vi stadig foretager en afslapningsøvelse i sidste ende, og jeg synes bare, det er meget vigtigt for unge mødre. At gøre øjnene med et blitz og lade alt være.

Er regression nødvendig efter et kejsersnit?

Ja, bestemt. Ikke kun fødslen understreger bækkenbunden, men også graviditeten. Hormonerne er de samme, uanset om det er naturlig fødsel eller kejsersnit. Naturligvis betyder vaginal fødsel en maksimal belastning på bækkenbunden, men det handler om den funktionelle enhed bækkenbund, mave og ryg. Disse hører sammen. Efter en kejsersnit bør der gå mindst 10 uger, før sygdommen er løst. Og generelt: lyt til kroppen. Hvad der gør ondt, gør det ikke først. Der er positioner, der bare er ubehagelige efter en kejsersnit.

Lad os tale om et meget følsomt emne, fordi jeg synes, det er så vigtigt at uddanne. Hvordan kan regressionen se ud efter en dødfødsel??

Grundlæggende skal du se individuelt her. I hvilken uge var dødfødselen? Hvordan var fødslen? Et barn, der var dødfødt i en alder af 16 år, betyder mindre belastning af bækkenbunden på grund af dets mindre størrelse. Ikke desto mindre er det efter en dødfødsel lige så vigtigt at foretage en regression. Der er særlige klasser efter en dødfødsel for mødre, der har mistet deres barn. For eksempel tilbydes der regelmæssigt kurser i Filderklinik. Ud over det fysiske aspekt er det også meget vigtigt at føle: Jeg er ikke alene. Her finder du mennesker, der støtter hinanden.

Hvis du ikke kan finde et kursus, skal du bede sundhedsforsikringsselskabet om en enkelt pleje hos jordemoden. Gå roligt krævende med sundhedsforsikringsselskaberne. De har altid et ekstra kvote for individuelle løsninger. Og det skal du også insistere på.

Hvis du kan give læserne to eller tre sætninger, hvad vil du gerne fortælle dem??

Inkontinens er blevet socialt acceptabel! Annoncering i dag ønsker at få os til at tro, at det er helt normalt at inkontinent, når du bliver ældre. Lad mig fortælle dig en lille historie:

"Hvordan får jeg urinpletter fra de hvide underbukser?", Dette indiskrete, men ærlige spørgsmål er i rummet. Ursula præsenterede hende for sin ven Christiane. Helt sikker på, at også Christiane har fået de første erfaringer med det. Du skal vide, at de to nærmer sig 70. Men Christiane trækker på skuldrene. Ved du, hvor forskellen ligger mellem de to erfarne damer? Christiane har haft en vane siden fødslen af ​​sit første barn: Hver morgen, hver morgen, udfører hun et par enkle bækkenbundsøvelser, såsom en massage. Spænd bækkenbundet 20 gange. Hun stod ikke engang i supermarkedet i en alder af 67 år og købte en inkontinenspude.

Derfor vil jeg opmuntre alle: Inkontinens er ikke skæbne! Vi er bare nødt til at forblive aktive.

Kære Annina, vi takker dig meget for den værdifulde samtale med dig.

Ønsker du at vide mere om Anninas arbejde og udøvelsen af ​​jordemoder Freya i Stuttgart?

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: