Rejsemindesarkiv – antonos hele verden

Anton’s hele verden

En rejseblog til mobile familier

Alle artikler i: Rejsepåmindelse

Rejseformer. Især selvkendskab. Vi er rejseentusiaster.

Selvom dette indlæg indeholder et hoteltips, men faktisk handler om, at du aldrig lærer, mens du rejser. Især ikke om mig selv. Jeg er nødt til at komme lidt ud af det: Da jeg var færdig med mine studier, rejste jeg alene til Thailand i fire uger. Ronald og jeg var lige mødt tre måneder tidligere, men turen var booket, og jeg ville rejse, før jeg fik mit første rigtige job. Jeg tilbragte et par dage på egen hånd i Bangkok og sluttede mig derefter til en lille turnergruppe. Masser af unge mennesker fra England, New Zealand, Australien og mig. Helt ubeboet, da jeg var dengang, syntes denne stationvogn – med en guide og en organiseret tur, men offentlig transport – at være en god løsning, individuel, men ikke ensom. For at forkorte historien: efter 10 dage besluttede jeg at gå ud på Ko Samui, for at booke et hotel med badeværelse og aircondition og at føle mig ren og veludhvilet. Selv da lærte jeg, at jeg ikke er en hardcore backpacker, der befinder sig overalt …

Mor alene i Vancouver

Store begivenheder er i horisonten. De, som jeg plejede at se tilfældigt og som nu føler mig på en eller anden måde fremmed. Jeg rejser. Hvilket sker oftere. Føler, at vi har tilbragt de sidste par uger som enlig forælder. Og i sving. Ronald og jeg overleverede hver en kuffert med beskidt vaskeri, inden den anden begyndte at tage af sted igen. Hele turen toppede i april, da jeg flyver til Vancouver for Canada Photo Convention i en uge. Alene. Så uden en mand, der udskriver alle dokumenter, sorteret, leder efter togforbindelser, kontrollerer flyvninger, vejer kufferter. Når alt kommer til alt har han booket hotellet til mig. Hvad man bliver vant til, når man rejser sammen. Mit ansvarsområde strækker sig i.d.R. om pakket kufferter, overraskelseslegetøj til flyvningen, mad undervejs, medicin, bleer osv. Manden er ansvarlig for den tekniske organisation: al søgning og bog og den billigste pris. Så jeg har endda lov til at flyve Lufthansa denne gang! Nå, og den næste store tur, jeg. stort i betydningen langt væk, vil jeg konkurrere alene. …

Hjælp mig venligst: tanker om rejsefotografering og et par indtryk fra Istanbul

I øjeblikket forbereder jeg mig intensivt på workshopen "Simply Better Holiday Pictures", som jeg vil give for første gang i midten af ​​november. Så mange af mine klienter havde spurgt mig om det, så jeg tænkte, hvorfor ikke? Et rigtig praktisk begyndelsesværksted for dem, der til sidst vil være i stand til at håndtere deres spejlreflekskamera og ønsker smukke feriefotos. Alligevel graver jeg gennem mit arkiv, og mine tanker drejer sig om, hvordan det er, når du er på ferie med kameraet på vejen. Hvilke "problemer" eller bedre udfordringer har en nybegynder virkelig? Jeg mener godt at huske mine første forsøg, som en selvlært du kæmper stort set igennem, læser meget og prøver. Nogle tager det hurtigt, andre tager for evigt, men glæden ved at tage billeder har altid været en del af mig. Fordi jeg mere er en praktisk person, og det ikke føles så kunstnerisk, er jeg også interesseret i at give dig praktiske instruktioner. Først af kameraet i hånden forstår, hvad der er skifte der, og hvad dette …

Gøg, gøg ringer fra stuen. Tinget med feriesouvenirerne.

Hver time, undtagen når det er mørkt, ringer det i vores stue. Glade Bach-babble-lyde og en dejlig fuglestemme annoncerede, at et stykke tid er gået igen. Vi har nu et gøgur. En blå. Hvis nogen fortalte mig det, ville jeg sandsynligvis tro, at hans egen fugl sandsynligvis ikke var nok. For at forklare: vi er mere skandinaviske. En masse hvid, grå, lidt naturligt træ, her og der en metallisk vatpind eller lyseblå blikfang. Og det er netop derfor, jeg så dette lille blå ur i heksemøllen i Schwarzwald i øjet. Eller måske ønskede jeg at være lige så stor som hoftestylisterne i de levende tidsskrifter, der ”befolker deres lejlighed med fund af rejser”. Ingen idé. Men nu elsker jeg den ting, for det lyder virkelig rart og fuldt af hjem. Selv frøken Ida har lært ordet gøg meget hurtigt og efterligner Getrallert utroligt godt. Nå, hun hænger mellem udskrifter, kort og en gammel menu i Californien på væggen over kommoden …

Husk nr. 1: Salar de Uyuni i Bolivia 2009

En af mine foretrukne rejseblogs er Planet Hibbel. Hibbel-familien rejser på samme måde, som vi gør – i holdningen til at rejse med børn og i spontanitet, åh, planlægge åbenhed. Eller noget lignende. Især min kalender er planlagt om sommeren over et år i forvejen på grund af bryllupper, men det betyder ikke, at vi planlægger turen altid lang og endda bog. Flyvningen til det andet forældreorlov, vi havde reserveret fire uger før … Men uanset hvad, indtil videre har vi altid fungeret, og vi har for ofte et mål i tankerne og lander derefter af forskellige grunde helt forskellige. Fru Hibbel ligner, og det var derfor, hun opfordrede til blogparaden, hvor man skulle navngive hans smukkeste rejse. Superlativer er altid vanskelige. Jeg kan heller ikke navngive den ‘smukkeste rejse’, men en der er tilbage i vores hukommelse i meget lang og intens tid er vores tur til Peru & Bolivia 2009. Vi var på vejen i næsten fire uger. Uden børn tænkte vi kun på det bagefter. Vi var i Lima, i Cousco, …

velkommen

Dejligt at du er her! Vi er Katja, Ronald, Anton & Ida og vi kan godt lide at rejse.

Med vores første forældreorlov til New Zealand startede alt på denne blog 2011. Der er nu fire af os, og vi elsker stadig at rejse og være på vejen. Kommer du med mig??

Også i anden forældreorlov var vi på turné igen: Florida, Caribien og Mexico stod på programmet.

Og nu er der alle mulige pæne ting til mobile familier. Er du der??

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: