Ønsket barn – hjertebarn – nervebarn: fra at tænke over og sove uden en seng

kommentarer:

Vi havde oplevelsen, sengen var væk, madrassen var på gulvet. Det var lidt for koldt for vores lille datter at sove på, og madrassen var muggen efter 6 måneder. ikke nok luft under madrassen? Jeg vil anbefale den højre gulv seng uden at gøre noget selv, fordi luften skal cirkulere ordentligt under sengen. Og når jeg lagde sig fra tid til anden var det altid koldt på hovedet .. undskyld, det er bare min mening..

Selv i en alder af 14 til 19 sov jeg på madrassen på gulvet (jeg ville ikke have en seng på mit værelse, fordi jeg ville have en sofa i den, men det var ubehageligt på sovesofaen, deraf madrassen) uden nogen rust eller noget under madrassen. Tæppe var nedenunder, og jeg løftede altid madrassen op til støvsugning. Drejede hver sjette måned, fordi der var en vinter- og sommerside. Min madras var aldrig muggen. derefter must du gjorde sandsynligvis noget forkert.

Jeg sov på en madras på gulvet (laminat) i årevis. Med regelmæssig ventilation (indstillet til en time eller to, hver par dage) er intet mugne.
Og det var overhovedet ikke koldt, tværtimod, nu i sengen (samme rum) fryser jeg undertiden mere.
Det skyldes bestemt også lokalerne.

Jeg kan godt lide ideen, og jeg vil også prøve den. Jeg er dog bekymret over, at Onno bliver i sin seng, hvis vi lægger ham om aftenen. På en eller anden måde er jeg bange for, at han ville rulle madrassen af ​​og vende sit værelse på hovedet eller stå ved døren og vil komme ud. Og hvis han endda skulle lege, finder han vej tilbage i sengen? Jeg mener, han ved helt klart, hvor hans seng er. Men ville han kravle tilbage derhen, hvis han troede, han ville sove nu? Den er fra 12/26/12, lidt over et år gammel.

Jeg ville være glad for at høre, hvad du synes om, hvordan tingene går med dig!

det kan jeg med Desværre, skimmel kun bekræftet, skete også med vores legehjørmadras. måske kan din mand trylle frem en dyb sengestativ der;)
For os er alternativet til gulvbed naturligvis familiens seng. også her kan barnet stå op, kravle ud og kravle i sig selv

Jeg sov på en madras på gulvet (laminat) i årevis. Med regelmæssig ventilation (indstillet til en time eller to, hver par dage) er intet mugne.
Og det var overhovedet ikke koldt, tværtimod, nu i sengen (samme rum) fryser jeg undertiden mere.
Det skyldes bestemt også lokalerne.

Hej
Jeg undersøgte lidt på Internettet og fandt denne miljøvenlige møbelfabrik i Montessori-stil:
Woodly: http://www.woodly.it/dk/index.html

Vi har ikke en gulv seng (det havde jeg i en fase, da jeg var 14 eller 15 år gammel – uden skimmel, men på tæppe), men kun en klassisk "stilk"seng. Vi har dog tilføjet barnesenge til venstre og højre. Uden barer på indersiden af ​​sengen og alle madrasser er på et niveau. Så vores seng er en god 4 m bred, alle kan kæle med alle, den mindre kan gå til venstre og højre mod brystet uden at min kone vågner godt op og om morgenen har jeg normalt mine to mus til venstre og højre på skulderen. Jeg kan kun anbefale det, for i en alder af 10 og mere ønsker de bestemt ikke at kæle med det gamle.

Børneværelset er og resterne det større legerum i de næste par år. Stop et værelse til børn.

Men når madrassen er på en spaltet ramme, cirkulerer luften godt eller ej?

ja det gør det.
Før sidste vinter trak vi barnesengen ud igen og skar benene af, så det stadig er en gulvleje, lige nu med sengestativet, dvs. den spalteramme under, og alt er vidunderligt.
Men vi havde aldrig problemer indtil slutningen med madrassen på gulvet.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: