Om mig – god mor

Om mig

Siden 2011 er jeg blevet optaget i mødre. Tak datter! Og fordi det ikke var nok for mig at være mor, blev to piger født i 2013 og 2016. Vores søn, der så dagens lys i 2019, afslutter lykken. Siden da har jeg oplevet sjove, akavede, uskyldige, åbne mundssituationer. Tak gendannelseskurs, tak mødre, tak bedre kendte ikke-mødre! (Tak, tale uendeligt udvides) om hvad jeg kan opleve siden da, skriver jeg. Og om den nøgne sandhed om forældre.
Væk med moder-klichéen og billedet af model-mor dikteret af medierne! Hendes med mere magefølelse og mindre: "Du skal!"
Her skriver ingen "typisk" mor, budgettet og familie, der kaster venstre, har model dimensioner og tilfældigt løst en karriere. Jeg elsker mine døtre, og jeg er meget stolt af dem! Men jeg synes, det er okay at sige ”Jeg er træt! Manden er irriterende! Vi krangler oftere! Nej, jeg bager, laver kunsthåndværk og synger ikke 24 timer i døgnet! Ja, jeg kan godt lide fastfood og en snaps i mellem! "
Men de fine ting er ikke for korte. Søde ting finder jeg på nettet, nyttige tip, andre læseværdier og meget ♥

Lyder godt? Skriv derefter mig: [email protected]

11 kommentarer

Kære Jette, alt det bedste for de små i din familie og for dig, især for de to tidligere Prenzel-donorer Mearlene og Flori, Bine og Peggy

Ooooooooh meget tak! Det er rart at læse fra dig.

Kære supermor,

Jeg synes, dit websted er smukt, dine fotos ser meget godt ud og gør indlægene endnu mere attraktive og interessante, end de allerede er.
Du er en fantastisk familie, og du er fantastisk.
Chapeau og alt det bedste for dig 5!

Kære jette,
28 ss
Jeg endte med din blog, fordi jeg har nøjagtigt det samme hjerte snuble. Jeg græd kun bekymring i går hos ginekologen, jeg fortalte ham det og fortalte mig, så jeg har ikke tænkt så nogle til at gå i huset..
En dag var jeg uden disse hjerteproblemer i går aften igen i nogle få sekunder. Jeg troede, at jeg ikke kan ringe til i morges igen ville gerne ringe ambulance ambi, jeg er så sc … .. Jeg tror, ​​jeg ringer, hvis det kommer igen, fordi jeg allerede har et barn derhjemme, jeg har virkelig bange for, at der sker noget med mig, og han står alene her&# 128.557; Jeg er så glad, når det hele er slut

Kære Jette,
Jeg er bare i mumsen-eksistensen med 22 måneder gamle tvillinger og hjælpe dine ord. Hvis jeg så ved, at jeg ikke er den eneste mor, der indleder lukketiden med en snaps, beroliger det mig enormt :-)
Jeg takker dig med et knus fra Osnabrück,
Natalie

Jeg spørger mig selv, hvorfor forbandede endnu en gang jeg ikke opdagede din vidunderlige blog før! Fortsæt med det gode arbejde! Jeg er glad for at læse mange af dine artikler. Du er en stor inspiration.

Hilsen og alt det bedste
Ønsker Janine!

Hej kære Jette,

Vi mødtes på Rookhus sidste år og tyggede et stykke tid. Måske husker du ?! Jeg var ALLTID den med de tre små racere ;-) Da jeg lige startede en blog (https://twineez.wordpress.com/), vil jeg gerne tale med dig – hvis du har tid & Du vil …

Med venlig hilsen,
Nicolle

PS: Din artikel til starten af ​​sommerferien taler til mig fra sjælen – meget flot skrevet &# 128.077;

Kære Jette, jeg har lige fundet din blog!
Find dine artikler super-dejlige og glade skrevet.
Da jeg ville vide mere om dig, læste jeg din "om mig" og synes det er synd,
at du gemmer din 3. mus der ;-) !
Alle de bedste, Cornelia

Oha, så må jeg læse det nøjagtigt igen. På et tidspunkt er du simpelthen blendet for så mange tekster &# 128.521;

Jeg kan virkelig godt lide og læse din blog, jeg har altid ønsket at slippe af med den.
Men nu bemærkede jeg noget, jeg gerne vil stille spørgsmål: er dit nye logo undertekst "hvad Jette siger" mellem "hvad" og "Jette" et tomt rum for meget?

Med venlig hilsen!
Karolin

Hahahaha. Har jeg allerede fortalt min webstedsdesigner. Jeg tror, ​​der er en for mange. Og tak for ros ❤

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: