Nuk fyller 60 år, fødselsdagsfesten

Nuk fyller 60 år, fødselsdagsfesten

NUK fyller 60 år | Fødselsdagsfesten

60 år NUK – utrolig. For første gang er NUK-flasker flyttet ind hos os, da min søn begyndte at drikke vand, te og juice-brisling ud over modermælken. Som alle forældre købte og testede vi flasker af alle tænkelige mærker og har været fast i NUK siden da. Start med First Choice, efter at have været i stand til at drikke på en kontrolleret måde, drak han fra First Choice drikkeflaske og nu med næsten et år bruger vi med succes Magic Cup.

Da jeg hørte på de sociale netværk af Janina von Oh Wunderbar for nogen tid siden om fødselsdagen og den dertil knyttede lodtrækning, måtte jeg absolut blive en del af denne kampagne. På fødselsdagswebstedet til NUK skal du dele et billede, der matcher hashtaggen #inspiriertvondir. Som eksempel annoncerede Janina fra Oh Wunderbar, Georg fra flying_daddy_george og Rebecca fra Elfenkindberlin til NUK med utroligt smukke billeder, og jeg ville virkelig følge efter. Jeg havde valgt et billede af vores fælles London-ferie i maj. Du kan læse den tekst, jeg har valgt her.

Laura inspireret af Aric

Nysgjerrigheden og interessen for hverdagslige ting til at genopdage for sig selv og at beundre verden ud af børns øjne!

Foruden billedet og #inspiriertvodir-teksten skal du angive, hvilket ønske du ville møde med 1000 € -gevinsten. Min drøm var efter renoveringen af ​​huset og den lille tid, vi har til at lave en ferie på stranden. Yderligere præmier inkluderede 60 NUK-værdikuponer til en værdi af € 10. Da jeg ikke fik chancen for at deltage i fødselsdagsfesten efter flere forsøg, var jeg desto mere glad, da jeg modtog en e-mail fra NUK. NUK-holdet havde ønsket at se mig på deres fest, da jeg kunne lide dem så meget. Overlykkelig og uden at forhåndsskygge måske for at være en vinder, accepterede jeg naturligvis invitationen. Jeg var desto mere glad for, at den kære Janina fra Mommylife også var gæst ved denne begivenhed og tog Aric og mig med hende.

Ankom i Zeven fik vi god mad, drikkevarer og frosset yoghurt. Overalt legede glade børn i gummibådene. En DJ spillede passende musik til børn, og en varm atmosfære var i luften. Det var utroligt rart at endelig se levende mennesker på internettet og grine og tale med dem. Det var også vidunderligt for mig at møde et par kendte ansigter – som den dejlige Christiane af Style Mom. Så begyndte velkomsttalen, og jeg bemærkede ikke engang, fordi jeg så på Aric, at mit navn blev kaldt. ”Laura, er du her?” Jeg overrakte hurtigt Janina mit kamera, min frosne yoghurt og mit barn? og gik foran. Da jeg blev lykønsket med at have vundet den store pris på € 1000, kunne jeg ikke tro det. Jeg tænkte ikke et øjeblik på at være vinderen. Sarah Lombardi overrakte mig checken, og vi præsenterer os for væggen "NUK ønsker at sige tak". Ikke engang da var jeg klar over, at jeg lige havde vundet – fem forskellige fotografer dokumenterer begivenheden. Så ringede jeg straks til min mand – selv han kunne ikke tro det.

Tak igen til NUK-teamet og de store bloggere for denne uforglemmelige dag. På trods af det vanskelige vejr i begyndelsen af ​​dagen var godt organiseret og virkelig overraskende. Hvad gør vi med vores overskud? Dette år vil sandsynligvis ikke være en ferie på stranden – men næste 100%.

En af livsstiler & Mom Blogger (@trendshock) Indsendt foto den 8. juni 2016 kl. 13:00

Related Posts

 • Byture: alle 16 statshovedstæder!

  family4travel Byture: Alle de 16 største byer! Fordi jeg elsker at tjekke lister, har jeg på et tidspunkt sat mig som mål at rejse til alle 16…

 • Februar, 2019

  Månedens arkiv: februar 2019 Den 9. og 10. marts 2019 finder den kontroversielle forbrugermesse Kinderwunsch -Tage igen sted i Berlin. På denne messe…

 • Mit barn er kommunist!

  Mit barn er kommunist! På spørgsmål fra fremmede, om deres søn er autistisk, svarer Elena Pirin: Nej, han er kommunist. Hvad har dit barn?? Elena Pirin:…

 • Blog – anton – s hele verden

  Anton’s hele verden En rejseblog til mobile familier Seneste artikler Dagtur til Cape of Good Hope Fra Cape Town kan Cape of Good Hope opdages godt under…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: